- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Hadi gözün aydın canimm, tebrikler ❤Kızlar sonucum çıktı! Hcg 245 napayım şimdi halay mı çekeyim. çok mutlu oldumm. İsteyen herkese allah bu sevinci ve tamamına erdirmeyi nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydın canimm, tebrikler ❤Kızlar sonucum çıktı! Hcg 245 napayım şimdi halay mı çekeyim. çok mutlu oldumm. İsteyen herkese allah bu sevinci ve tamamına erdirmeyi nasip etsin.
Tebrikler canım. Sağlıcakla kucağına alırsın inş kendihalindebircadiHadi gözün aydın canimm, tebrikler ❤
Psikolojik canım bende regli oldum bu sabah malesef bu ay ilk denemeydi artık önümüzdeki maçlara bakcazbekle bekle benimde bat 22 temmuz ben dayanamadim yaptim negatif 9unda ovulasyon oldu 10unda catlama oldu cok sabırsızlanıyorum istahım cok açıldı cok yorgunluk var cok uyuyorum ama imkansız gibi çünkü cok erken muhtemelen psikolojik benim
Bat 16 temmuz canım henüz gecikme yok. Test yapıldığı gün yumurtlama nın üstünde 8 gün geçmişti
Canım testin markası neydiValla canım kafam allak bullak oldu. Enfeksiyon sonucu etkiler kan testine göre gebe değilsin dedi gönderdi doktor. Bikaç gün sonra adet olmazsam yeniden kan testi yaptırcam yine negatif çıkarsa kaset test almam artık. Resmen dalga geçiyor insanla. 3 dakikada kabak gibi çizgi çıkıyor ama gebelik yok sinir bozucu
Psikolojik canım bende regli oldum bu sabah malesef bu ay ilk denemeydi artık önümüzdeki maçlara bakcaz
Aynen kuzum insallah sonraki sefere. Benimde bugun pcos randevum vardi ben kendi kendime inofolic baslamistim bide doktora gittim anlattim 1 aydr korunmuyoruz vs diye inofolic ve glifora baslatacak ama endokrine danışıp, ben dedim basladim diye 4. gun devam et o zaman dedi glifor icin persembe endokrin pole gidicem onun dışında kan isteyecekti zaten en son 1 ay once hcg bakmisti ilk kez gittigimde o zaman zaten düşük bekliyordum usg cekti çıktı verdi dedim ki bebek olsa görürdünüz demi erkense gormeyebildirdim dedi , lh pik olan zamanı anlattim ben dedi catlamis bir yumurta göremedim usg de cok guvenmiyorum dedi ne diyeyim artık aksama dogru çıkar hcg de küçük bir artış bile suan beni cok mutlu eder en son 1,2 altindaydi
TebriklerKızlar sonucum çıktı! Hcg 245 napayım şimdi halay mı çekeyim. çok mutlu oldumm. İsteyen herkese allah bu sevinci ve tamamına erdirmeyi nasip etsin.
Ben hiç doktora falan gitmedim ama adetlerim gayet düzenlidir yumurtlama gördüm ovulasyon testinde tam 15n gün regli oldum zaten bir sorun yoktur diye düşünüyorum yumurtaliklarimda bir kaç denemede olmazsa sanırım bir kadın doğuma gitmem gerekecekAynen kuzum insallah sonraki sefere. Benimde bugun pcos randevum vardi ben kendi kendime inofolic baslamistim bide doktora gittim anlattim 1 aydr korunmuyoruz vs diye inofolic ve glifora baslatacak ama endokrine danışıp, ben dedim basladim diye 4. gun devam et o zaman dedi glifor icin persembe endokrin pole gidicem onun dışında kan isteyecekti zaten en son 1 ay once hcg bakmisti ilk kez gittigimde o zaman zaten düşük bekliyordum usg cekti çıktı verdi dedim ki bebek olsa görürdünüz demi erkense gormeyebildirdim dedi , lh pik olan zamanı anlattim ben dedi catlamis bir yumurta göremedim usg de cok guvenmiyorum dedi ne diyeyim artık aksama dogru çıkar hcg de küçük bir artış bile suan beni cok mutlu eder en son 1,2 altindaydi
Tebrikler darısı bize sağlıkla al kucağınaTebrikler
AminnTebrikler darısı bize sağlıkla al kucağına
Laboquick normal gebelik testi ve days comfort erken gebelik testi yaptım. Sağlık ocağında yaptırdım hepsinde ikinci çizgi varCanım testin markası neydi
Ben hiç doktora falan gitmedim ama adetlerim gayet düzenlidir yumurtlama gördüm ovulasyon testinde tam 15n gün regli oldum zaten bir sorun yoktur diye düşünüyorum yumurtaliklarimda bir kaç denemede olmazsa sanırım bir kadın doğuma gitmem gerekecek
hayırlı olsun, Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahKızlar sonucum çıktı! Hcg 245 napayım şimdi halay mı çekeyim. çok mutlu oldumm. İsteyen herkese allah bu sevinci ve tamamına erdirmeyi nasip etsin.
haahaha gözün aydın canım hayır halay çekmek yok 3-5 Gün sonra keseyi görürler muhtemelen benim 164 çıkmıştı sonra 3-5 gün sonra keseyi gördüler bakalım 10 15 günden de kalp atısını duyarız dedi hayırlısıyla rabbim isteyen herkese kucağına almayı nasip etsin ilk 3 ay dikkat ayı imiş keyfine bak tadını çıkar ben öyle yapıyorumKızlar sonucum çıktı! Hcg 245 napayım şimdi halay mı çekeyim. çok mutlu oldumm. İsteyen herkese allah bu sevinci ve tamamına erdirmeyi nasip etsin.
Aaa gözünüz aydin mide kazinmasi falan cok net belirtilerim demiştiniz cok sevindim hayırlı olsunBugün bat günümdü. Comfort erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi çıktı canlarım.belirtilerden zaten belliydi emindim. Sanırım Mart annesi olacağım