- 23 Mayıs 2020
- 7.843
- 17.139
canım bu ay denemeyi iptal etme ihtimalimiz var kesinleşince yazıcam sanaCanım bat ne Ağustos için ekliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu ay denemeyi iptal etme ihtimalimiz var kesinleşince yazıcam sanaCanım bat ne Ağustos için ekliyim
Tamam canımmmcanım bu ay denemeyi iptal etme ihtimalimiz var kesinleşince yazıcam sana
Sende haklısın ben ank da olunca, her yer böyle sanıyorum, kuzum bak.burda da çizgi var,inşallah yarin dr güzel şeyler soyleyecekBizim burası biraz küçük bir yer. Özel hastane dediğim yer özel bir poliklinik. Sonuçları başka bir yere göndererek çalışıyorlar muhtemelen. Erken gebelik testi aldım bak o da böyle. Çok sabırsızım yaa ((
Başka Bi marka varsa bi de onu alıp dene, ama yoksa yine bu markadan.alip de ne bi canim bozuk gibiMerakıma yenik düşüp eczaneye gittim ve test aldım. Miratechten başka yokmuş. Hemen çıkan sonuca bak dedi eczacı ilk 3 dakkada çıkar varsa dedi ve benimki hemen silik çıktı arkadaşlar. Pek sevinemiyorum şu an çünkü 1 tane aldım durmadan test yapmayayım diye. 5 dakka sonra c nin yanındaki çizginin kenarı beyazlaştı. Bozuk test mi anlamadım. Keşke başka eczaneye gitseydim ama tanıdık diye hep aynı yere ayağım alıştı. valla bi kızın bana bence. Ne bu şimdi?
Adet günün ne zamandı canim? Kan verdin miEki Görüntüle 2661975
Elimde varken ovulasyon testi yapayim dedim demekki gerçekten hamileyken ovulasyon testleri pozitif oluyor
İnşallah canım desteğin için çok teşekkür ederimSende haklısın ben ank da olunca, her yer böyle sanıyorum, kuzum bak.burda da çizgi var,inşallah yarin dr güzel şeyler soyleyecek
Regli bugün normal de yok tahlil vermedim idrarla takip ettim azicik yükselsin diye bekledim sonra delik desik oluyorumAdet günün ne zamandı canim? Kan verdin mi
Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla devam edip kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim. Maşallah :)Bugün adetimin ilk günüydü kan verdim bende, 186.11 cıktı, per ya da cuma da kadın.doguma gidicem. Inşallah her şey güzel ilerliyor 6 aydır olmadıkça nasıl ağlıyor yikiliyordum, duam.sizlerle kızlar, en kısa zamanda sizlerde bu mutluluğu yaşayın insallah
Amin canım teşekkür ederim, darısı herkesin başınaTebrik ederim canım. Allah sağlıkla devam edip kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim. Maşallah :)
Oo tebrik ederim kuzumm sağlıcakla ilerleyelim insallah❤Artık resmiyette de hamileyim tahlil verdim 400 cıkmış regl günüm bugün darısı isteyen bekleyen herkese olsun insallah
tebrik ederim inşallah güzel ilerlerKizlar selam.bi kacgundur ovulasyon pozitif yazmistim size de bir iki saat once test yaptim cok mutluyum ama su an hafif kanamam bar yerlesme leke seklindeolur diye biliyorim benim biraz fazla geldi umarim.bir sorun yoktur . Bana gece gunduz eksiklerini hissettirmeyen derdime sevincime ortak olan pik günü beni gaza getiren canim arkadaslarim sizi çok seviyorum iyiki varsiniz PiXiEE Bidebayilistersenferiha A Ansumjora
Saol ttlim inşalalhOo tebrik ederim kuzumm sağlıcakla ilerleyelim insallah❤
Hayırlı olsun canım çok sevindim zaten hamilelik takvimin hazırdı Rabbim gönlüne göre verdi maşallah :) sağlıkla devam etsin inşallah :)Artık resmiyette de hamileyim tahlil verdim 400 cıkmış regl günüm bugün darısı isteyen bekleyen herkese olsun insallah
Hayırlı olsun canım. Kanamayı ihmal etme doktora git mutlaka ama yerleşmedir inşallah endişe etme sakın. Sağlıkla ilerlesin :)Kizlar selam.bi kacgundur ovulasyon pozitif yazmistim size de bir iki saat once test yaptim cok mutluyum ama su an hafif kanamam bar yerlesme leke seklindeolur diye biliyorim benim biraz fazla geldi umarim.bir sorun yoktur . Bana gece gunduz eksiklerini hissettirmeyen derdime sevincime ortak olan pik günü beni gaza getiren canim arkadaslarim sizi çok seviyorum iyiki varsiniz PiXiEE Bidebayilistersenferiha A Ansumjora
Canimsin kendi haberimi almış olsam yine bu kadar sevinirdim inşallah devamı da gelecek sağlıkla kucagina alacaksin kızını ayy Allah soyletti galiba kizçemiz gelecekKizlar selam.bi kacgundur ovulasyon pozitif yazmistim size de bir iki saat once test yaptim cok mutluyum ama su an hafif kanamam bar yerlesme leke seklindeolur diye biliyorim benim biraz fazla geldi umarim.bir sorun yoktur . Bana gece gunduz eksiklerini hissettirmeyen derdime sevincime ortak olan pik günü beni gaza getiren canim arkadaslarim sizi çok seviyorum iyiki varsiniz PiXiEE Bidebayilistersenferiha A Ansumjora
Canimin içi insallah saglikla gelsinCanimsin kendi haberimi almış olsam yine bu kadar sevinirdim inşallah devamı da gelecek sağlıkla kucagina alacaksin kızını ayy Allah soyletti galiba kizçemiz gelecek