Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benim adetim 4 gün gecikti, sabah hiç aklıma gelmedi gidip kan vermek. Öğlen dedim hala gelmiyor acaba test mi yapsam ama geçen ay 2 test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı gerçekte sonuç negatif olmasına rağmen. Kararlı olup yarını beklemekte zorlanıcam sanırım. Hiç güvenim kalmadı kaset testlere de. 😐
Hangi marka kaset test canım. Bende iki gündür çizgiyi görüyorum cuma günü kan vermiştim 1.85 çıktı yani negatif :KK43:benim de hiç güvenim kalmadı kaset testlere

Kızlar benimde bugün beklenen adet günüm erken gebelik testi yapcam ancak erken gebelik testi için ilk idrar ve aç karna mi yapmak gerekiyor şimdi yapsam olmaz mı
Normal ucuz testler daha iyi sonuç veriyor diyolar baya kşiden duydum

Kızlar cuma sabahı yani yumurtlama nın 9. Günü verdiğim kan sonucu 1.85 çıkmış:KK43: sabah yine idrar testi yaptım çizgi hemen çıktı. Kafayı yiycem tekrar mı kan versem acaba enfeksiyon kaynaklı mı idrarda pozitif çıkıyor
Can bugun pazartesi iki gun gecmis kan sonucun da artmistir

Kizlar bat 15 temmuz son 3 gündür ovulasyon testlerim pozitif tek cizgi mağduru olarak test yapmaya da korkuyorum aksam yapsam sivi alimini kesip tuvalete mi sikişmak lazim

Eklentiler

• IMG_20200713_141119.jpg
    IMG_20200713_141119.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 63
Özele gittim sonuç yarın sabah çıkar dedi bende kan vermedim. Sağlık ocağına uğradım idrarımda mikrop falan kalmamıs. Gebelik testi de yaptı çok silik bir çizgi var. Yarın doktor ne diyecek merak ediyorum muhtelemeln kan testini tekrar isteyecek
ne saçma testin yarın çıkmasi, en fazla 2 saate çıkıyor canim, yarın doktor ultrasonla bakar kan da ister, ins guzel olacak olumlu düşün canım

ne saçma testin yarın çıkmasi, en fazla 2 saate çıkıyor canim, yarın doktor ultrasonla bakar kan da ister, ins guzel olacak olumlu düşün canım
Bizim burası biraz küçük bir yer. Özel hastane dediğim yer özel bir poliklinik. Sonuçları başka bir yere göndererek çalışıyorlar muhtemelen. Erken gebelik testi aldım bak o da böyle. Çok sabırsızım yaa :KK43:((

Eklentiler

• IMG_20200713_172000.jpg
    IMG_20200713_172000.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar bat 15 temmuz son 3 gündür ovulasyon testlerim pozitif tek cizgi mağduru olarak test yapmaya da korkuyorum aksam yapsam sivi alimini kesip tuvalete mi sikişmak lazim
Lh epey koyu duruyor yap gitsin gebelik testini. Ben üç gündür kaç tane yaptım sayısını unuttum bide hepsini saklıyorum delirdim iyice:) tuvalete sıkışmak değil de test yapmadan 2 saat önce sıvı almayı bırakıp bikaç sefer tuvalete gittikten sonra testi yapman iyi olur. Anlatabildim mi bilmem

Canım ben adet oldum 3. Gün hormonlarima baktirdim tiroid ve prolaktin bende epey bir problemli bir süre tedavi olmam gerekecek sanırım Ağustos için topik aciyorsan ekle beni de canim 🥰🥰🥰😘😘
İnşallah iyi olur canim🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ağustos topigi jnci jnci acti

Kızlar pik mi sizce? Önceki aylar t çizgisi bi tık daha baskın koyu oluyordu....Akıntı ve kasık ağrımda mevcut bugün 24. Günüm...bende genelde çatlama sorunu oluyor bakalim bu sefer ne olucak

Eklentiler

• 20200713_172854.jpg
    20200713_172854.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 70
Merakıma yenik düşüp eczaneye gittim ve test aldım. Miratechten başka yokmuş. Hemen çıkan sonuca bak dedi eczacı ilk 3 dakkada çıkar varsa dedi ve benimki hemen silik çıktı arkadaşlar. Pek sevinemiyorum şu an çünkü 1 tane aldım durmadan test yapmayayım diye. 5 dakka sonra c nin yanındaki çizginin kenarı beyazlaştı. Bozuk test mi anlamadım. Keşke başka eczaneye gitseydim ama tanıdık diye hep aynı yere ayağım alıştı. 😐 valla bi kızın bana bence. Ne bu şimdi?

Eklentiler

• 15946519731103583265148760267590.jpg
    15946519731103583265148760267590.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 53
X