Eşim vardiyadan gelince uyudu kaldı. Birazdan gidicez inşallah yazarım sana hemen zatenCıktı mi.sonucun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim vardiyadan gelince uyudu kaldı. Birazdan gidicez inşallah yazarım sana hemen zatenCıktı mi.sonucun canim
Hangi marka kaset test canım. Bende iki gündür çizgiyi görüyorum cuma günü kan vermiştim 1.85 çıktı yani negatif benim de hiç güvenim kalmadı kaset testlereMerhaba kızlar benim adetim 4 gün gecikti, sabah hiç aklıma gelmedi gidip kan vermek. Öğlen dedim hala gelmiyor acaba test mi yapsam ama geçen ay 2 test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı gerçekte sonuç negatif olmasına rağmen. Kararlı olup yarını beklemekte zorlanıcam sanırım. Hiç güvenim kalmadı kaset testlere de.
Inşallah gönlünüze göre olur, baya gecikmiş çünkü, düzensizlik yoksa inşallah bebektirGeçen ay 2 defa kan verip negatifi görünce ona da korkuyorum sanırım. 1 gün daha bekleyeyim dedim.
Inşallah güzel olcak canim❤❤❤Eşim vardiyadan gelince uyudu kaldı. Birazdan gidicez inşallah yazarım sana hemen zaten
Başın sağolsun canım. Dediğin gibi hayırlı vakitte sağlıkla gelsin inşallahInş canim hayırlı sekilde olsun ben 2. Bebegimi 15 ay bekledim olmadi sonra doğumda ölü doğdu şimdi tekrar istiyorum bakalim ama ne zman hayırlı isr o zman olsun ins
Normal ucuz testler daha iyi sonuç veriyor diyolar baya kşiden duydumKızlar benimde bugün beklenen adet günüm erken gebelik testi yapcam ancak erken gebelik testi için ilk idrar ve aç karna mi yapmak gerekiyor şimdi yapsam olmaz mı
Can bugun pazartesi iki gun gecmis kan sonucun da artmistirKızlar cuma sabahı yani yumurtlama nın 9. Günü verdiğim kan sonucu 1.85 çıkmış sabah yine idrar testi yaptım çizgi hemen çıktı. Kafayı yiycem tekrar mı kan versem acaba enfeksiyon kaynaklı mı idrarda pozitif çıkıyor
Özele gittim sonuç yarın sabah çıkar dedi bende kan vermedim. Sağlık ocağına uğradım idrarımda mikrop falan kalmamıs. Gebelik testi de yaptı çok silik bir çizgi var. Yarın doktor ne diyecek merak ediyorum muhtelemeln kan testini tekrar isteyecekCıktı mi.sonucun canim
ne saçma testin yarın çıkmasi, en fazla 2 saate çıkıyor canim, yarın doktor ultrasonla bakar kan da ister, ins guzel olacak olumlu düşün canımÖzele gittim sonuç yarın sabah çıkar dedi bende kan vermedim. Sağlık ocağına uğradım idrarımda mikrop falan kalmamıs. Gebelik testi de yaptı çok silik bir çizgi var. Yarın doktor ne diyecek merak ediyorum muhtelemeln kan testini tekrar isteyecek
Canin bat tarihin ne zamandi ekleyim senide hamile diyeOvulasyon ve catlama gunlermz aynı canm benm testim de bu sekilde bende 5 gun kala boyle cıkmıstı testim
Bizim burası biraz küçük bir yer. Özel hastane dediğim yer özel bir poliklinik. Sonuçları başka bir yere göndererek çalışıyorlar muhtemelen. Erken gebelik testi aldım bak o da böyle. Çok sabırsızım yaa ((ne saçma testin yarın çıkmasi, en fazla 2 saate çıkıyor canim, yarın doktor ultrasonla bakar kan da ister, ins guzel olacak olumlu düşün canım
Lh epey koyu duruyor yap gitsin gebelik testini. Ben üç gündür kaç tane yaptım sayısını unuttum bide hepsini saklıyorum delirdim iyice:) tuvalete sıkışmak değil de test yapmadan 2 saat önce sıvı almayı bırakıp bikaç sefer tuvalete gittikten sonra testi yapman iyi olur. Anlatabildim mi bilmemKizlar bat 15 temmuz son 3 gündür ovulasyon testlerim pozitif tek cizgi mağduru olarak test yapmaya da korkuyorum aksam yapsam sivi alimini kesip tuvalete mi sikişmak lazim
İnşallah iyi olur canimCanım ben adet oldum 3. Gün hormonlarima baktirdim tiroid ve prolaktin bende epey bir problemli bir süre tedavi olmam gerekecek sanırım Ağustos için topik aciyorsan ekle beni de canim
Canım bat ne Ağustos için ekliyimCanım ben adet oldum 3. Gün hormonlarima baktirdim tiroid ve prolaktin bende epey bir problemli bir süre tedavi olmam gerekecek sanırım Ağustos için topik aciyorsan ekle beni de canim
Malesef negatif hayali çizgi bile çıkmadı henüz adet gelmedi bekliyorum bakalım ama bende okudum bu gebelik testlerinin yanılma oranı çok yüksekmişNormal ucuz testler daha iyi sonuç veriyor diyolar baya kşiden duydum