Öncelikle, eğer geç yumurtlarsanız geçde regli olursunuz. Diyelimki adet döngünüzün 20. günü yumurtladınız. Gelecek olan regliniz 25. günde değilde 34. gün gelir.InshaAllah âmin.. öncelikle cok teşekkür ederim kendi isteğinizle bilgi verdiniz.. yanlız okudunuz mu bilmiyorum ben adetim 12 veya 13 gün filan sürüyor dediğinize göre adetim varken yumurtlamış oluyorum yoksa yanlışmıyım durum bu iken nasıl sizce yumurtlamayı değerlendirebilirim? Geç yumurtlama ihtimalim olabilirmi?
Cunki ben sadece degerlendirdigim ay geciktim ve ılkez böyle oldum lekelenmeler kirmizialr gelip gitti ama doğru düzgün kanamam olmadi adetim olmadi sizce geç yumurtlayıp geç döllenme olduysa bundan dolayi olabilirmi ..
Söyle özetleyim ben en son 26.04. Adet oldum mayısın 10.da bitti ben 15.05 iki kez 18.05. bir kez ve en sonda bir kez 25.05. Tarihlerinde değerlendirdim aslında planli değildi dnek geldi desek daha doğru olur.. ve bu 23 ve 26 mayıs aralığında tekrar adet görmem gerkiyroken görmedim.. eğer bu zamanda yumurtlama olduysa belki o yüzüden gecikmiş olabilirmi ama tek buda değil yumurtlama her ay oldugunu baz alirsan her ay ayni zaman araliginda adet olmam gerkiyor bu ay gecikmemin ve butun bu tujag belirtilerin sebebi nedir iste buda kafami karistiriyor
Kuzum öncelikle geçmiş olsun sonunda oldunKizlar bugun adet olunca yumurtlama gunum aslinda 3 haziran miymis yani
canımm 27+26+28=81 81/3=27 gün 3 aylık döngüne göre.. Yani ;31 mart 25 nisan 20 mayis 16 haziran haziran hariç hep 26.gun regl olmustum ben de yumurtlamayi 11.ve 12.gunler diye hesap etmistim yanlis hesap bagdattan döndü
Ay cok uzun ve yorucu bir maratoncanımm 27+26+28=81 81/3=27 gün 3 aylık döngüne göre.. Yani ;
25-26-27-28-29-30 HAZİRAN ve 1 TEMMUZ ÇOK ÖNEMLİİ
Yumurtlama günün 28-29 haziran ama sen 25 inden 1 ine kadar dewamke canım
Özellikle 28 in den 1 ine kadar aman boş geçme
canım paketli fiyatlara bak indirimler oluyor. Ben bu ay İNNOVİTA marka test aldım hatta bugün geldi. İnstagramdan sipariş verdim memnun kalanlar çoktu. 40 lı olanından aldım 40 adet ovü+4 adet gebelik 70 tl aldımOvulasyon testi kaçli almaliyim kizlarPiXiEE
Adetten ne kadar sonra başlaniyor kaçirmayalim yinecanım paketli fiyatlara bak indirimler oluyor. Ben bu ay İNNOVİTA marka test aldım hatta bugün geldi. İnstagramdan sipariş verdim memnun kalanlar çoktu. 40 lı olanından aldım 40 adet ovü+4 adet gebelik 70 tl aldım
Ben hemen başlıcam bitiminin ertesi günü geçen ay bir acayip oldu benim testler 3 ayrı marka kullanmak zorunda kaldım. testlerin içeriğinde adet döngüne göre kaçıncı gün başlayacağın da yazıyor ama ben bu ay garantiye alcam işibaşlangıcından bitimine kadar yapıcamAdetten ne kadar sonra başlaniyor kaçirmayalim yine
linkini paylaşabilir misin
ben beklemedeyim adetim şu andaKızlaaarr nasıl gidiyoooo çalışmalar
Bnde adet olsam ne zaman olacagimi da bilemiyorum 2 hafta önce düşük yaptım kafam allak bullak yani bende beklemedeyimben beklemedeyim adetim şu anda
Öncelikle, eğer geç yumurtlarsanız geçde regli olursunuz. Diyelimki adet döngünüzün 20. günü yumurtladınız. Gelecek olan regliniz 25. günde değilde 34. gün gelir.
Yani sizin her ay düzenli olarak 25 günde bir ve 15 gün boyunca mı kanamanız oluyor yoksa şuan olduğu gibi düzensiz mi sürekli?
Benimde reglim hiç şaşmaz 28 günde bir saat gibi gelir. Ovülasyon testi yaptığım ilk ay nedense yumurtlamamın geç olduğunu gördüm ve tahmin ettiğim gibi reglimde geç geldi. Nasıl olabilir yıllarca düzenli bir şekilde 28 günde bir regli olan, döngümün hemen hemen 13. veya 14. gün yumurtlama günüm olan ben, tamda ovülasyon testi denediğim ay yumurtlamam ve reglim gecikir diye doktora gittim. Doktor tamamen psikolojik, beynimiz tüm vücudumuza hükmeder sakın bunu unutmayalım deyip. İnsan silahla vurulduğunda bile ilk etapta acı hissetmez, ne zamanki vurulduğunu görür o zaman hisseder tamamen beynin neyi algıladığı ile ilgili dedi. Çokta mantıklı geldi bana bu açıklama. Stres önemli demelerinin nedeni de sanırım bu.
Reglisi çok ama çok düzenli olan kadınların her ay aynı zaman aralığında yumurtlama durumu var evet ancak bu kadınların bile sene de an az 1 veya 2 kez şaştığı olur.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile en son 26 Nisanda adet olmuşsunuz hala olmadınız mı? Bu 52 gündür adet olmadığınızı gösterir.
Kanama uzunluğunuzun nedenini inanın bende anlamadım kanama en fazla 7 -10 gün arası sürmeli diyebiliyorum. Adet kanamanızın uzunluğu başka bir hastalık belirtisi olabilir mi allah korusun, bir jinekolaga giderek smear ve kültür testi olmanızı tavsiye ederim.
Çok gecmis olsun canımBnde adet olsam ne zaman olacagimi da bilemiyorum 2 hafta önce düşük yaptım kafam allak bullak yani bende beklemedeyim
Kuzum linki yok galerimdeydilinkini paylaşabilir misin