- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
Öyle canım ama ben ömrüm boyunca çok çok az ilaç kullandım. Çok nadir hasta olurum, olduğumda da genelde doğal yollardan iyileşirim. Ağrı kesici hayatta kullanmam... Böyle olunca ilaç kullanmaya alışık olmadığım için çok büyük bir olaymış gibi geliyor. Biraz çekiniyorum.Canım benim ilaç kullandın diye de hemen gebe kalınmıyor, hadi ilaçla kaldın diyelim ne olacak ki yeterki sağlıkla kal, 2.3. De ilaçla olsun, takma buna, ben misal 32 yaşındayım 6 aydır deniyorum bir yıla kadar denicem olmadi tüp bebek düşünüyorum artık, çünkü zaman geçiyor, tüp bebekte de hemen tutmuyor sonuçta, nasip kismet❤
Öyle olsaydı namaz kılan kadınların çocuğu olmazdı sanırım dediğiniz gibi :). Bence bekleyebildiğiniz kadar bekleyin ama sonuçta bizim dinimize göre o şekilde uzun süre kalmak uygun görülmüyor. Spermlerin tüplere ulaşması 30 dakika kadar sürüyormuş ortalama. Ondan sonrasının önemi yokz atenKızlar afedersiniz ilişkiden sonra vajinal duş almayın diyorlar öyle gebelik şansı artıryormuş... e banyo yapıp namaz da kılmam lazım nasıl olacak ya öyle bi şey var mı sizce
Inşallah bundada gerek kalmaz canimmÖyle canım ama ben ömrüm boyunca çok çok az ilaç kullandım. Çok nadir hasta olurum, olduğumda da genelde doğal yollardan iyileşirim. Ağrı kesici hayatta kullanmam... Böyle olunca ilaç kullanmaya alışık olmadığım için çok büyük bir olaymış gibi geliyor. Biraz çekiniyorum.
inşallah canım. Biz 4 kardeşiz, diyorum her şeyim anama çekmiş bir şu doğurganlığım çekmemişInşallah bundada gerek kalmaz canimm
Canm vajinal dus zaten saglik acisindan cok yalnis biseyKızlar afedersiniz ilişkiden sonra vajinal duş almayın diyorlar öyle gebelik şansı artıryormuş... e banyo yapıp namaz da kılmam lazım nasıl olacak ya öyle bi şey var mı sizce
Ben vajinal dus almiyorum ama namazimi kiliyorum bu namaz kilmak icin sart bir sey degil ki ebeyim ve vajinal dus saglik acisindan cok cok yalnis o sekilde orayi temizlemek vajina florasi bozar vKızlar afedersiniz ilişkiden sonra vajinal duş almayın diyorlar öyle gebelik şansı artıryormuş... e banyo yapıp namaz da kılmam lazım nasıl olacak ya öyle bi şey var mı sizce
1 yıla kadar normal diyorlar, ben geçen ay tüm kontrolleri yaptırdım hsg dahil, bebde şükür bisey yok, eşimin sperm hızda morfoloji de düşüklük var biraz, ama dr bu şekilde de gebelik elde edilir, deneyin 1 1,5 yıl diye.. işte ocaktan beri deniyoruz, yaşım 32 , 1 yıl deneyip olmadi diğer aşamalara geçicem, zaman kaybı olmasın istiyorum daha fazla, bakalım nasipinşallah canım. Biz 4 kardeşiz, diyorum her şeyim anama çekmiş bir şu doğurganlığım çekmemişYa da kendime fazla yükleniyorum bilmiyorum belki de normaldir 5. denemeye kdr olmamış olması.
Flora bozulunca da enfeksiyon olusur rahim icine tuplere gecerse de kisirliga kadar gidebilirBen vajinal dus almiyorum ama namazimi kiliyorum bu namaz kilmak icin sart bir sey degil ki ebeyim ve vajinal dus saglik acisindan cok cok yalnis o sekilde orayi temizlemek vajina florasi bozar v
En güzelini yapıyorsun canım. aslında dediğin gibi kendimize uzun vadeli bir hedef koysak daha iyi. Bir yıl, birkaç ay gibi. Ha deyince olmuyor...1 yıla kadar normal diyorlar, ben geçen ay tüm kontrolleri yaptırdım hsg dahil, bebde şükür bisey yok, eşimin sperm hızda morfoloji de düşüklük var biraz, ama dr bu şekilde de gebelik elde edilir, deneyin 1 1,5 yıl diye.. işte ocaktan beri deniyoruz, yaşım 32 , 1 yıl deneyip olmadi diğer aşamalara geçicem, zaman kaybı olmasın istiyorum daha fazla, bakalım nasipbu ay takmıyorum, regle 5 gün var test mest yapmıyorum, belirti filanda yok
Doktorların morfoloji düşük olmasına rağmen hala deneyin demesi bana aşırı saçma geliyor yaa...1 yıla kadar normal diyorlar, ben geçen ay tüm kontrolleri yaptırdım hsg dahil, bebde şükür bisey yok, eşimin sperm hızda morfoloji de düşüklük var biraz, ama dr bu şekilde de gebelik elde edilir, deneyin 1 1,5 yıl diye.. işte ocaktan beri deniyoruz, yaşım 32 , 1 yıl deneyip olmadi diğer aşamalara geçicem, zaman kaybı olmasın istiyorum daha fazla, bakalım nasipbu ay takmıyorum, regle 5 gün var test mest yapmıyorum, belirti filanda yok
Canım afedersin vajinal duş ne onu da bilmiyorum ben yıkıyorum sadece normal suyla sabunlamıyorum Yani yanlış mı yapıyorumBen vajinal dus almiyorum ama namazimi kiliyorum bu namaz kilmak icin sart bir sey degil ki ebeyim ve vajinal dus saglik acisindan cok cok yalnis o sekilde orayi temizlemek vajina florasi bozar v
Canm ben sen vajinal yikama diyince farkli anladim o zaman tabiki genital bolgenin dis kismis yikanmali dedigin gbii sabunduz normal suyla vajinal duş bildigin vajinanin icine su tutanlar varCanım afedersin vajinal duş ne onu da bilmiyorum ben yıkıyorum sadece normal suyla sabunlamıyorum Yani yanlış mı yapıyorum
Yok canımCanm ben sen vajinal yikama diyince farkli anladim o zaman tabiki genital bolgenin dis kismis yikanmali dedigin gbii sabunduz normal suyla vajinal duş bildigin vajinanin icine su tutanlar varben oyle yaptigini sandim kusura bakma
He tamam canm simdi anladik birbirimiziiYok canımdıştan temizlemekten bahsediyorum aslında ben de bilmiyodum ki onun vajinal duş olduğunu sanıyodum ondan sordum zaten
Estağfurullah canım bilgilendim sayendeCanm ben sen vajinal yikama diyince farkli anladim o zaman tabiki genital bolgenin dis kismis yikanmali dedigin gbii sabunduz normal suyla vajinal duş bildigin vajinanin icine su tutanlar varben oyle yaptigini sandim kusura bakma
Ne demek canmEstağfurullah canım bilgilendim sayende
Do
Doktorların morfoloji düşük olmasına rağmen hala deneyin demesi bana aşırı saçma geliyor yaa...
Spermler zaman geçtikçe kaliteleri düşen bir şey, nasıl biz her geçen zamanda yumurta rezervlerinden yiyoruz. Onlar da kalite açışından durum aynı... Yaş aldıkça kaliteleri düşer spermlerin..
Bu rağmen nasıl zaman kaybettirebiliyor doktorlar, eşinize takviye vermiştir değil mi doktor ilaç vs.
Hiç birşey vermeyip devam demesi saçma olur çünkü..
Hakkımızda hayırlısıEn güzelini yapıyorsun canım. aslında dediğin gibi kendimize uzun vadeli bir hedef koysak daha iyi. Bir yıl, birkaç ay gibi. Ha deyince olmuyor...