Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet normal 3 gün de olanlar var

Kuzum moral bozmak yok, o lekelenme hepimizi umutlandırdı, regli olana kadar umut ediyoruz, olurda regli olursan dr a gidince sor lekelenme olayını?
Adetin 2. Günü pazara denk gelirse 3.günü git canim bisey olmaz sonuçta.. O tarz doğal takviyeleri tabiki al ama dr a da git, ilaç verirse onun kontrolünde ilerle

Canım akıntı başlar başlamaz yumurtlama olmuyor...o akıntı habercisi...1 2 maksimum 3 güne yumurtlama olur muhtemelen...benim akıntim baslar 3 icinde yumurtlama görürüm
Canım ben şunu bekliyorum sanırım: yumurtlama gününe yakın ikinci çizginin artık kırmızılaşmasının artması..

ilk bebeğim olacağı için sanki bir kez ilaçla kalırsam hep ilaca gereksinim duyarım, bir daha ilaçsız gebe kalamam gibi saçma bir düşünce oluştu bende

ilk bebeğim olacağı için sanki bir kez ilaçla kalırsam hep ilaca gereksinim duyarım, bir daha ilaçsız gebe kalamam gibi saçma bir düşünce oluştu bende
Canım benim ilaç kullandın diye de hemen gebe kalınmıyor, hadi ilaçla kaldın diyelim ne olacak ki yeterki sağlıkla kal, 2.3. De ilaçla olsun, takma buna, ben misal 32 yaşındayım 6 aydır deniyorum bir yıla kadar denicem olmadi tüp bebek düşünüyorum artık, çünkü zaman geçiyor, tüp bebekte de hemen tutmuyor sonuçta, nasip kismet

Dayanamadım normal testte yaptım yok ne yazık ki moralim bozuldu her ay bu ay ümitlenmiycem akışına bırakıcam diyorum ama olmuyor artık bu ay adam gibi bir doktor bulup bütün kontrolleri yaptırmam gerek (((

Dayanamadım normal testte yaptım yok ne yazık ki moralim bozuldu her ay bu ay ümitlenmiycem akışına bırakıcam diyorum ama olmuyor artık bu ay adam gibi bir doktor bulup bütün kontrolleri yaptırmam gerek (((
Ümitsizlik yok canım ama ben test almıyorum artık kırmızıları görünce bile daha az üzülüyorum ikinci çizgiyi görmemek büyük hayal kırıklığı

Bende her ay düzenli yumurtlama ağrısı yaşıyorum
Acaba hamile kalınca bu ağrı olmuyor mu diye düşünüyordum

Ne icin etkili???eklerim canim seni
Bir tanıdığım anlatmıştı hamile kalması biraz zor oluyormuş o da bu şekilde yaptığında hamile kalabiliyormus. Genellikle arap kadınları bu şekilde karanfil suyu içiyormuş. Başladım 4 dünden itibaren her akşam bir adet bir bardak suya koyup sabah uyanınca içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…