- 18 Mayıs 2020
- 979
- 1.179
Bende o markadan yaptım bugün negatif çıktı. Ama test bir dandik geldi bana. Sen neden bozuk olduğunu düşündün canım? Hamile olduğuna emin misin?Awox marka kan testi yaptırmadım bat 10 temmuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o markadan yaptım bugün negatif çıktı. Ama test bir dandik geldi bana. Sen neden bozuk olduğunu düşündün canım? Hamile olduğuna emin misin?Awox marka kan testi yaptırmadım bat 10 temmuz
Evet normal 3 gün de olanlar varKızlar Benim bat 5 Temmuz du fakat olmadı. 1-2-3 Temmuz’da ovulasyon da pik oldu. 4 Temmuz’da silikleşti. Her ihtimale karşı 5 Temmuz’da erken gebelik testi yaptım negatif. Bende anladım ki benim yumurtlama geç oldu bu ay. Ama uzun zamandır ilk defa bu kadar gecikti. Yavaş yavaş göğüslerim de hassaslaşıyor sanırım haftaya hastalanacağım. 3 gün üst üste koyuluk görmek normal mi ovulasyon da ?
Günaydın arkadaşlar. Maalesef test negatif çıktı. Hem Awox marka erken gebelik testi yaptım hem normal gebelik testi. Her ikisi de negatif çıktı. Şimdi aklımda bazı sorular var.
1. o lekelenme neydi. Tehlikeli bir şey değildir umarım.
2. Doktor bana yumurtalıkların küçük bu ay gebe kalmazsan reglinin 2. günü gel ilaç vereyim dedi. Hangi ilaç olduğundan bahsetmedi. Ama bu sefer reglimin 2. günü pazara denk geliyor ilk veya 3. gün gitsem olur mu ki?
3. Acaba ilaçtan önce yumurtalıkları büyütmek çin bal-polen,... karışımını mı denesem
moralim bozuldu gerçekten. Bugün işe bile geç geldim bu sebeple
Canım ben şunu bekliyorum sanırım: yumurtlama gününe yakın ikinci çizginin artık kırmızılaşmasının artması..Canım akıntı başlar başlamaz yumurtlama olmuyor...o akıntı habercisi...1 2 maksimum 3 güne yumurtlama olur muhtemelen...benim akıntim baslar 3 icinde yumurtlama görürüm
ilk bebeğim olacağı için sanki bir kez ilaçla kalırsam hep ilaca gereksinim duyarım, bir daha ilaçsız gebe kalamam gibi saçma bir düşünce oluştu bendeKuzum moral bozmak yok, o lekelenme hepimizi umutlandırdı, regli olana kadar umut ediyoruz, olurda regli olursan dr a gidince sor lekelenme olayını?
Adetin 2. Günü pazara denk gelirse 3.günü git canim bisey olmaz sonuçta.. O tarz doğal takviyeleri tabiki al ama dr a da git, ilaç verirse onun kontrolünde ilerle
Canım hiç bir çizgi çıkmadı hiç çizgi olmazsa test geçersiz diyor kutudaBende o markadan yaptım bugün negatif çıktı. Ama test bir dandik geldi bana. Sen neden bozuk olduğunu düşündün canım? Hamile olduğuna emin misin?
Hmm ben de tek çizgi çıkmadı sandım. Yanlış anlamışım. Evet o halde test geçersiz maalesefCanım hiç bir çizgi çıkmadı hiç çizgi olmazsa test geçersiz diyor kutuda
EvetKızlar baya pik bu değil mi..
Canım benim ilaç kullandın diye de hemen gebe kalınmıyor, hadi ilaçla kaldın diyelim ne olacak ki yeterki sağlıkla kal, 2.3. De ilaçla olsun, takma buna, ben misal 32 yaşındayım 6 aydır deniyorum bir yıla kadar denicem olmadi tüp bebek düşünüyorum artık, çünkü zaman geçiyor, tüp bebekte de hemen tutmuyor sonuçta, nasip kismet❤ilk bebeğim olacağı için sanki bir kez ilaçla kalırsam hep ilaca gereksinim duyarım, bir daha ilaçsız gebe kalamam gibi saçma bir düşünce oluştu bende
Beklediğimden erken oldu soğan kürü yapmıştım acaba onla mı alakalı
Adetin 1. Günü nu ilk gün sayarsak kaçıncı günde oldu? Evet soğanın etkisi olabilir. Yarında tekrar edin testi silik olursa çatlama var derizBeklediğimden erken oldu soğan kürü yapmıştım acaba onla mı alakalı
13. Gün canımAdetin 1. Günü nu ilk gün sayarsak kaçıncı günde oldu? Evet soğanın etkisi olabilir. Yarında tekrar edin testi silik olursa çatlama var deriz
13. Gün canım
Haklısın canım benim isteyen herkes için olsun inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin rabbimm❤Normal Bu çok erken değil, sıcaklık stres pek çok faktör yumurtlama gününe etki ediyor, yumurtadan yaklaşık 14 15 gün.sonra adet olur. Dilerim bebek olur sizin için ❤
Ümitsizlik yok canım ama ben test almıyorum artık kırmızıları görünce bile daha az üzülüyorum ikinci çizgiyi görmemek büyük hayal kırıklığıDayanamadım normal testte yaptım yok ne yazık ki moralim bozuldu her ay bu ay ümitlenmiycem akışına bırakıcam diyorum ama olmuyor artık bu ay adam gibi bir doktor bulup bütün kontrolleri yaptırmam gerek (((
Bende her ay düzenli yumurtlama ağrısı yaşıyorumBenim tam yumurtlama dönemleri genellikle sağ tarafta bi ağrı oluyordu ama kısa süreli doktor o yumurtlama ağrısı, olabılır Demişti önceden bu kadar dıkkat etmezdm vucuduma belkide sürekli belirti aradığım içindir
Bir tanıdığım anlatmıştı hamile kalması biraz zor oluyormuş o da bu şekilde yaptığında hamile kalabiliyormus. Genellikle arap kadınları bu şekilde karanfil suyu içiyormuş. Başladım 4 dünden itibaren her akşam bir adet bir bardak suya koyup sabah uyanınca içiyorumNe icin etkili???eklerim canim seni