Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de pcos um doktor inofolic combi verdi 3 ay kullan dedi. Nette araştırdım baya memnun kalan vardı. Çok şükür ben de 2. ay işe yaradı. Şuan denediğin umarım işe yarar canım. Aksi durum olursa mutlaka tavsiye ederim. 🤗
Pcos ne demek canım kismi oluyor

Kızlar bende pkosluyum on yıldır .doktor bana Diane 35 den başka bsey hiç vermedi size glifor inofolic combi filan veren olmuş.

Bana neden verilmedi
Bide insülin direnci için ben pkos kontrollerimde hormon testi yaptırırken oNada bakilmiyormu .ayrıca mi baktirmaliyim

Ben de pcos um. genel muayeneye gittiğimde doktor aşağıdaki testleri istedi. Test sonucunda prolaktin yüksekti onu hallettik. pcosların genelinin yüksek olurmuş doktor öyle söyledi. İnofolic combi verdi. Bir sonraki reglinin 2. Günü gel hormon
Testi yapalım dedi. hormon testi yaptırmadım canım
image.jpg

Bende her ay yumurtamın çatlamasını hissediyorum ilk defa başkasındanda duydum hamile kalınsa da o ağrı yaşanıyor demekki
Benim tam yumurtlama dönemleri genellikle sağ tarafta bi ağrı oluyordu ama kısa süreli doktor o yumurtlama ağrısı, olabılır Demişti önceden bu kadar dıkkat etmezdm vucuduma belkide sürekli belirti aradığım içindir

Ben de pcos um doktor inofolic combi verdi 3 ay kullan dedi. Nette araştırdım baya memnun kalan vardı. Çok şükür ben de 2. ay işe yaradı. Şuan denediğin umarım işe yarar canım. Aksi durum olursa mutlaka tavsiye ederim. 🤗
Bende pcos yok canm 10 ayndr olmuyordu bir ay kullandım ve suan hamıleyım daha bugun ögrendm testle kan vericem insallah 13 ünden sonra 😘

Bende pcos yok canm 10 ayndr olmuyordu bir ay kullandım ve suan hamıleyım daha bugun ögrendm testle kan vericem insallah 13 ünden sonra 😘
Çookk sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İyi dayanıyorsun ben 3 temmuzda öğrendim hemen gittim kan testine 😂

Çookk sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İyi dayanıyorsun ben 3 temmuzda öğrendim hemen gittim kan testine 😂
Sagol canm Allah razı olsn sende saglıcakla kavus yavruna🤲🏻 İnsallah benm daha gunun gecmedi o yuzden erken olur dıye gıtmıyorm 5 gunum var daha 🤭😀

Merhabalar. Ben 39 yaşındayım ve 10 yıllık evliyim. Adetim 1.5 yıl öncesine kadar düzensizdi. Ama artık normal çok Şükür. 26 Mayısta normal adet oldum, 23 Haziranda ise kahverengi yada koyu kızıl gibi, koyu kıvamlı 3 gün aralıklı gelen bi akıntım oldu adet gibi değil kırmızıya dönmedi. Dün annemle paylaştım bunu, bana test yapmamı söyledi yerleşme olabilir dedi. Ama hiç bi belirti yok başka. He birde alt karında bi şişlik var gibi sert. Ben normalde her ay bir sürü belirti yaşıyorum :) Ama onların hiç birisi yok şuan. Bu nedenle de hiç şüphelenmedim. Olabilir mi bu. Yada bu adet kanamasına benzemeyen şey başka hangi durumlarda gelir. Böyle birşey yaşayanınız varsa bana yardımcı olabilirmi. Şimdiden teşekkür ederim.
Baktım ama verilen bi cevap görmedim benim gibi yaşayan yok sanırım. Dün akşam idrar testi yaptım yine tek çizgi. Benim değerlendirdiğim tarihler 16-19 ve 21 haziran. 23 ündede bahsettiğim akıntı geldi. Bugün ayın 8 i olduğuna göre eğer olsaydı idrarda çıkardı sanırım. Herşeyin Hayırlısı. Rabbim dileyen isteyen herkese Nasip etsin İnşaAllah Sağlıklı hayırlı Evlatlar.

• Beğen
Reactions: JES
Kızlar Benim bat 5 Temmuz du fakat olmadı. 1-2-3 Temmuz’da ovulasyon da pik oldu. 4 Temmuz’da silikleşti. Her ihtimale karşı 5 Temmuz’da erken gebelik testi yaptım negatif. Bende anladım ki benim yumurtlama geç oldu bu ay. Ama uzun zamandır ilk defa bu kadar gecikti. Yavaş yavaş göğüslerim de hassaslaşıyor sanırım haftaya hastalanacağım. 3 gün üst üste koyuluk görmek normal mi ovulasyon da ?

Kızlar Benim bat 5 Temmuz du fakat olmadı. 1-2-3 Temmuz’da ovulasyon da pik oldu. 4 Temmuz’da silikleşti. Her ihtimale karşı 5 Temmuz’da erken gebelik testi yaptım negatif. Bende anladım ki benim yumurtlama geç oldu bu ay. Ama uzun zamandır ilk defa bu kadar gecikti. Yavaş yavaş göğüslerim de hassaslaşıyor sanırım haftaya hastalanacağım. 3 gün üst üste koyuluk görmek normal mi ovulasyon da ?
Canm adete bikac gun kala mı yumurtlama oldu hemn cıkmaz ki gebelık en az 1 hafta beklemen lazm👍

Günaydın arkadaşlar. Maalesef test negatif çıktı. Hem Awox marka erken gebelik testi yaptım hem normal gebelik testi. Her ikisi de negatif çıktı. Şimdi aklımda bazı sorular var.
1. o lekelenme neydi. Tehlikeli bir şey değildir umarım.
2. Doktor bana yumurtalıkların küçük bu ay gebe kalmazsan reglinin 2. günü gel ilaç vereyim dedi. Hangi ilaç olduğundan bahsetmedi. Ama bu sefer reglimin 2. günü pazara denk geliyor ilk veya 3. gün gitsem olur mu ki?
3. Acaba ilaçtan önce yumurtalıkları büyütmek çin bal-polen,... karışımını mı denesem :KK43:
moralim bozuldu gerçekten. Bugün işe bile geç geldim bu sebeple

Canm adete bikac gun kala mı yumurtlama oldu hemn cıkmaz ki gebelık en az 1 hafta beklemen lazm👍
Normal tabiki..bazen yumurtlama 4 gün bile sürebiliyor...ama pco varsa ondan sebepte fazla siliklesmiyo...gecen ay ben adete 4 gün kala yumurtladim ve adetim 2 hafta sarktı..adet belirtisi olsrak göğüslerim hassaslasmaya başlamıştı

Ya kızlar erken gebelik testini yaptım hiç bir çizgi çıkmadı yazık oldu Parama test mi bozuk acaba ben mi yanlış yaptım tekrar mı yapsam hiç birşey yok bembeyaz

Ben de anlamadım canım yaaa yumurta kıvamında akıntım da başladı ama test aynı
Canım akıntı başlar başlamaz yumurtlama olmuyor...o akıntı habercisi...1 2 maksimum 3 güne yumurtlama olur muhtemelen...benim akıntim baslar 3 icinde yumurtlama görürüm

X