Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım iğneden sonra 36 saat sonra yumurta çatlıyor. Bu günü değerlendirin.iğne bthcg hormonu içerdiği için testin pozitif çıkması normal. 14 gün içinde iğnenin etkisi geçince inşallah gerçek pozitifti de görürsün. İğneden sonra ovulasyon testi de doğru sonuç göstermiyor ay içinde. Bugün ve yarın senin için önemli günler. 😊🙏
Benimde tam 36saat sonra sol kasığımda aşırı bı ağrı oldu sanırım çatlama oldu çünkü solda bikaç yumurta vardı onlar bayağı büyümüştü..inşaAllah isteyen herkes pozitifi görür..ilk defa pozitif görunce çok sevınmıstm ama hayırlısı olsun..çok teşekkür ediyorum canım

Kızlar merhaba ben dün akşam test yapmıştım ilk dakikalarda hemen ikinci çizgi çıkmıştı silikti ama belli oluyordu. Sabah kanamam başladı. Sanırım kimyasaldı. Şimdi adet sancısı gibi kasiklarimda şancı var. Ama benim adetim normalde düzensiz olduğundan 20 gün sonraydı. Kimyasal gebelik illa adet zamanı mı oluyor. Çünkü şu an bildiğiniz adet kanaması var bende

En az 40 milyon olması gerekir diyo referans da, burda 88 milyon... Yani en az seviye en kötü seviyedir zaten çokta fazla değil bence 88 milyon
45 yaşında bir adamın bile 272 milyon düşünün yani.. Benim eşim 36 yaşında daha.

Aynen yukarıda ve aşağıda aynı seylerden var onu hiç anlamadım.
Morfoloji ne gerçekten bilmiyorum...
Bakalım dr unuz yorumlasın, ne diyecek bende merak ettim

Kızlar merhaba ben dün akşam test yapmıştım ilk dakikalarda hemen ikinci çizgi çıkmıştı silikti ama belli oluyordu. Sabah kanamam başladı. Sanırım kimyasaldı. Şimdi adet sancısı gibi kasiklarimda şancı var. Ama benim adetim normalde düzensiz olduğundan 20 gün sonraydı. Kimyasal gebelik illa adet zamanı mı oluyor. Çünkü şu an bildiğiniz adet kanaması var bende
Kimyasal denen gebelik aslinda gebeligin hic olmamasi, hormonal dengesizliklerden yalanci pozitif olmasi, tabi regl olunca o durum ortadan kalkiyor. Hakkinizda hayirlisi...

Kızlar size acil bir şey sorabılır mıyım? Ben klomen kullandım ve yumurtlama günümde çatlatma iğnesi oldum (yani dün) bugün ovulasyon testi yaptım yine T çok koyu çıktı sonra bi an içimden gebelik testi yapmak geldi ve onu yaptım resımdeki gbi çıktı tam yumurtlama dönemi hamile kalmış olabılır mıyım yoksa iğnenin etkısıyle mi böyle çıktı bunu yaşayan var mı aranızda
çatlatma iğnesinden sonra 10-12gün test pozitif gösteriyor. yani iğnenin etkisi. oyüzden 12-14. günde test yapması öneriliyor

Kimyasal denen gebelik aslinda gebeligin hic olmamasi, hormonal dengesizliklerden yalanci pozitif olmasi, tabi regl olunca o durum ortadan kalkiyor. Hakkinizda hayirlisi...
Benim reglime daha çok vardı. Çok duydum ama çevremden sanırım vucud kendini gebeliğe hazırlıyor belki de buyuzden böyle oldu. Teşekkür ederim. Inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim zamanını biliyordur adet kanamanızı sürekli kontrol edin ümitlendirmek istemem ama adet kanaması gibi kanama görüp hamile olanlar var çünkü siz idrar testinde silik çizgi gördünüz eğer ki adetinizi hemen kesilirse veya kahverengi ne dönerse bir daha test yapın

Kızlar nasılsınız benim bata 6 kaldı Bi kaç gündür afedersiniz ishal gibiyim normalde adet olmadan 1 2 gün önce başlardı acaba yediklerim mi dokundu bilmiyorum bu aralar kötüyüm hep yorgunum acayip ateş basması yaşıyorum geceleri yanmaktan uyuyamıyorum gerçi havalar çok sıcak ama gün içerisinde de öyleyim yaklaşık 1 haftadır yani. Bu arada ovülasyon testini bu ay ilk defa kullandım 26 ve 27 haziran pik gördüm sonra silikleşti 2 gündür tekrar yapıyorum ovülasyon dün baya silikti bugün silikleşme koyulaşmaya başlamış acaba adete yakın tekrar mı koyulaşıyor yada birdaha mı yumurtlayacağım bilen varsa sorularımı yanıtlarsa çok sevinirim umarım hamileyim dir hamileyizdir🥰

Merhabalar Kızlar
Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım ve çok ümitliydim.. yumurta çatladıktan sonra kasık ağrısı başladı döllenme belirtisi falan mı diye düşündüm. 4-5 gün kaşık ve bel ağrısı sonrasında iki gün önce idrarda kan şikayeti ile acile gittim ve ciddi bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi söylediler.. bu ay çok ümitlenmiştim ama şu an antibiyotik kullanıyorum.. gebelik ihtimali var dedim ona göre bi antibiyotik verdi ama içim hiç rahat değil..döllenme oluşsa bile dayanamaz diye düşünüyorum..yine olmadı...
gelecek ay ki yumurtlamamı etkiler mi bu enfeksiyon? Antibiyotiğin bi zararı olur mu gelecek ay ki yumurtam için? Böyle bir durum yaşayan var mı? ☹️

Bana 17 gün sonra test yap demişlerdi arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun ya hamileysen bebişini üzme eğer yoksa hayırlısı bidahaki ay gelmesiymiş demekki
Bugün doktora gittim.Bu doktorlardan artık nefret eder oldum.Hep yuvarlak konuşmalar insan psikolojisinden anlama sıfır.En son 9 haziranda adet oldum normalde 26 günde bir olurum dedim.4 gün geçti kanda gebelikte yok dedim.EE bunun için mi geldin dedi.Daha bir ay bile olmamış dedi.En son ilişki 23.06daydı peki hala şansım var mı ilişkiden kaç gün sonra beta hscg de çıkar dedim bilemem değişir dedi.Allahım ben hiç insan gibi bir doktora denk gelmeyecem heralde.İçimdeki umudu söndürse razıydım.Şimdi umutlansam mı yoksa artık kendimi adete mi hazırlasam bilemedim.Perşembe günü yine gel dedi.Alttan bakmadı bu arada karından baktı.Normal mi bu?

Bugün doktora gittim.Bu doktorlardan artık nefret eder oldum.Hep yuvarlak konuşmalar insan psikolojisinden anlama sıfır.En son 9 haziranda adet oldum normalde 26 günde bir olurum dedim.4 gün geçti kanda gebelikte yok dedim.EE bunun için mi geldin dedi.Daha bir ay bile olmamış dedi.En son ilişki 23.06daydı peki hala şansım var mı ilişkiden kaç gün sonra beta hscg de çıkar dedim bilemem değişir dedi.Allahım ben hiç insan gibi bir doktora denk gelmeyecem heralde.İçimdeki umudu söndürse razıydım.Şimdi umutlansam mı yoksa artık kendimi adete mi hazırlasam bilemedim.Perşembe günü yine gel dedi.Alttan bakmadı bu arada karından baktı.Normal mi bu?
Şansın tabikide var ama öncelikle şansın varsa doktorunu değiştirmelisin

Merhabalar Kızlar
Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım ve çok ümitliydim.. yumurta çatladıktan sonra kasık ağrısı başladı döllenme belirtisi falan mı diye düşündüm. 4-5 gün kaşık ve bel ağrısı sonrasında iki gün önce idrarda kan şikayeti ile acile gittim ve ciddi bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi söylediler.. bu ay çok ümitlenmiştim ama şu an antibiyotik kullanıyorum.. gebelik ihtimali var dedim ona göre bi antibiyotik verdi ama içim hiç rahat değil..döllenme oluşsa bile dayanamaz diye düşünüyorum..yine olmadı...
gelecek ay ki yumurtlamamı etkiler mi bu enfeksiyon? Antibiyotiğin bi zararı olur mu gelecek ay ki yumurtam için? Böyle bir durum yaşayan var mı? ☹️
Hamilelikte antibiyotik kullanımı oluyor tabi ona uygun olan ilaçlar birçok arkadaşım hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve antibiyotik kullandılar sağlıkla bebeklerini kucağına aldılar rabbim ol derse olur hiç canını sıkma

Kızlar nasılsınız benim bata 6 kaldı Bi kaç gündür afedersiniz ishal gibiyim normalde adet olmadan 1 2 gün önce başlardı acaba yediklerim mi dokundu bilmiyorum bu aralar kötüyüm hep yorgunum acayip ateş basması yaşıyorum geceleri yanmaktan uyuyamıyorum gerçi havalar çok sıcak ama gün içerisinde de öyleyim yaklaşık 1 haftadır yani. Bu arada ovülasyon testini bu ay ilk defa kullandım 26 ve 27 haziran pik gördüm sonra silikleşti 2 gündür tekrar yapıyorum ovülasyon dün baya silikti bugün silikleşme koyulaşmaya başlamış acaba adete yakın tekrar mı koyulaşıyor yada birdaha mı yumurtlayacağım bilen varsa sorularımı yanıtlarsa çok sevinirim umarım hamileyim dir hamileyizdir🥰
Ovulasyon testi ile de gebelik öğrenenler var, üst üste koyu çizgi görüyorlar lh testinde. Gününüz az kalmış, erken gebelik testi alıp yarın bakabilirsiniz

Hamilelikte antibiyotik kullanımı oluyor tabi ona uygun olan ilaçlar birçok arkadaşım hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve antibiyotik kullandılar sağlıkla bebeklerini kucağına aldılar rabbim ol derse olur hiç canını sıkma
İnş Rabbim hayırlısı ile oldursun hepimizin bebişlerini
Döllenme oldu mu bilemiyorum ya bu ay eğer olduysa antibiyotik tutunmasını engeller mi acaba?
bide antibiyotik idrarla gebelik testi sonucunu etkiler mi

Ovulasyon testi ile de gebelik öğrenenler var, üst üste koyu çizgi görüyorlar lh testinde. Gününüz az kalmış, erken gebelik testi alıp yarın bakabilirsiniz
Benimki koyu çizgi henüz yok silik t çizgisi belki yarın yaparım erken gebelik testi elimde normal kaset test var acaba yarın onla mı yapsam

Şansın tabikide var ama öncelikle şansın varsa doktorunu değiştirmelisin
Doktor değiştirme şansım var.Başka doktora gidebilirim.Test alacaktım vazgeçtim.Bilmiyorum hala olabilir mi acaba?adam gibi ilişkiden 10 gün sonra olsa olurdu dese tamam diyecektim.İlişkiden kaç gün sonra maksimum bakıldığında varsa vardır yoksa yoktur acaba?Adam gibi bir doktora denk gelen varsa yazabilir mi acaba?

İnş Rabbim hayırlısı ile oldursun hepimizin bebişlerini
Döllenme oldu mu bilemiyorum ya bu ay eğer olduysa antibiyotik tutunmasını engeller mi acaba?
bide antibiyotik idrarla gebelik testi sonucunu etkiler mi
Canım inan bunların cevaplarını bilmiyorum bunların cevabını yukarıdaki bilir🥰rabbim gönlüne göre versin inşallah

Doktor değiştirme şansım var.Başka doktora gidebilirim.Test alacaktım vazgeçtim.Bilmiyorum hala olabilir mi acaba?adam gibi ilişkiden 10 gün sonra olsa olurdu dese tamam diyecektim.İlişkiden kaç gün sonra maksimum bakıldığında varsa vardır yoksa yoktur acaba?Adam gibi bir doktora denk gelen varsa yazabilir mi acaba?
Belkide geç döllenme olmuştur erken gebelik testi yapsanız varsa çıkar en azından yarın ilk idrarla deneyin bu arada hangi ildesiniz

alında küçükse zaten belli zamana kadar kese bile görünmez canım özele mi gidiyorsun sen inan devlet hastanesindeki doktorlar adet en az 15 gün geçmeden gelme diyorlat o kadar bwkleyebilsek zaten gelmeyiz özeli tavsiye ediyorum hem güzel kontrol ediyorlar hem sana adam gibi anlatıyorlar hemde sorularını sorabiliyorsun

X