Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım zor gerçekten hele birde çocuk seven bi eş olunca daha da zor oluyor

İnşallah canım zor gerçekten hele birde çocuk seven bi eş olunca daha da zor oluyor
Sen gönlünü ferah tut canım. Öyle bir yaraticimiz varki. Her zaman gönlümüzden geçen en saklı dualarımızı bile duyuyor. Bizlere hep bizim için hayırlı olanı nasip ediyor. Ne güzel esin de çocuk seviyormuş. Belki geç oluyor ama kıymeti daha iyi biliniyor. Güzel haberi alınca çok daha mutlu olunuyor havalara uculuyor. Inşallah rabbim en kısa sürede nasip etsin sana 2 bebeğini hayırlısıyla. Benim hislerim genelde doğru çıkar. Şu an çok ıçimden gelerek kendim için ediyormuş gibi dua ettim bebek bekleyenlere. Inşallah en kısa sürede duamız kabul olur

Canım iğneden sonra 36 saat sonra yumurta çatlıyor. Bu günü değerlendirin.iğne bthcg hormonu içerdiği için testin pozitif çıkması normal. 14 gün içinde iğnenin etkisi geçince inşallah gerçek pozitifti de görürsün. İğneden sonra ovulasyon testi de doğru sonuç göstermiyor ay içinde. Bugün ve yarın senin için önemli günler.

Sağol canım Allah razı olsun senden

Ay hadi inşallah yerleşme kanamasıdır

Aynı şeyi bende yaşamıştım i. Dokroeum çatlatma iğnesinin içindeki değerlerden solayı böyle oldupunu etkisinin 10 gün geçmeyeceğini 2 haftadan önxe test yapmamamı söylemişti, ya da direk kan vermemi istemişti

Çatlatma iğnesi ovulasyon testini de gebelik testini de hep koyu çift gösterir

Guli007 beklenen bat 30 Temmuz olarak değiştirttim sana biliyorsun
6 aydır denemelerin başarısız çıkması ve bende herhangi bir sorun olmaması nedeni ile eşimden spermiyogram testi istendi.. Eşimin sonuçları pekte iç açıcı değil. Sperm sayısı düşük dolayısı ile hareketli ve kaliteli sperm sayısı da buna bağlı olarak ciddi anlamda düşük...

Artık süreç onun tedavisi ile devam edicek

Burdan herkese sesleniyorum... Denemelere başlamadan önce lütfen ama lütfen hormon testlerinize baktırın (reglinin 2 veya 3. günü bakılan), progestron testinize baktırın (reglinin 21. günü bakılan), eşinizin sperm testine baktırın... Doktor istemesede ısrarcı olun bu testlerde... en azından bir sorun var ise boşa kürek çekmemiş olursunuz...

Hatta gerekli ise rahim filmi dahi çekillin.

Kaç cıktı eşinizin sonuçları?

Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canim

Kaç cıktı eşinizin sonuçları?
Henüz doktor ile sonuçlar konusunda görüşmedik... Ama internetten yaptığım araştırmalar ve tanıdık doktor yardımı ile gelen cevaplar neticesinde düşük durumda...

İnanın nedir ne değildir bu sayılar bende bilmiyorum.

şöyle söyliyeyim;

Hacim ml : 4
Sp. Kons mil /ml: 22
Toplam Sperm : 88
Total Motilite (Hareket) 63

İleri Hareketli: 1
Yavaş Hareketli: 54
Yerinde Hareketli :8

Canım 2 farklı sonuç var gibi anlamadim, sen yukarıyı baz almissin peki asasi ne bu durumda? Bide morfolijiye bakilmamis galiba onun sonucu yok? 88 milyon sperm sayisi iyi bi değer, harekette biraz sorun var, tabi morfoloji de önemli. Üzme kendini besin takviyeleri filan düzelme olasılığı var bu değerlerin

Bende kırmızı kart gördüm benimde listeden siler misin Guli007
Yaaa canim İnsAllah hayirlisi olur...belkide tedaviyle cabuk hall ola bilir...ben anlamiyorum bu konulari ama Alllah şifa versin tez bir vakitde hayirli haberler alirsiniz insallah

En az 40 milyon olması gerekir diyo referans da, burda 88 milyon... Yani en az seviye en kötü seviyedir zaten çokta fazla değil bence 88 milyon
45 yaşında bir adamın bile 272 milyon düşünün yani.. Benim eşim 36 yaşında daha.

Aynen yukarıda ve aşağıda aynı seylerden var onu hiç anlamadım.
Morfoloji ne gerçekten bilmiyorum...

Evet canım öyleymiş bende ilk defa yaşayınca çok heyecan yaptım gebelık testini de hiç pozitif görememiştim bnde ınanamadm çunku tam ovulasyon dönemi gebelik olacagını bende zannetmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…