Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende regli oldum canım Guli007 Guli007 ama leke geldi henüz sökülme yok... Benim de bat günümü 30 temmuz olarak günceller misin ? 💖
Guli007 Guli007 canım regli oldum dedim ama leke geldi dün sabah ama bu saat oldu hala bişey yok bi belirtİ yok... Normalde bat günüm yarın... Dün erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı da.. Kafam karman çorman...

Guli007 Guli007 canım regli oldum dedim ama leke geldi dün sabah ama bu saat oldu hala bişey yok bi belirtİ yok... Normalde bat günüm yarın... Dün erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı da.. Kafam karman çorman...
Canım çok ümitlendirmek istemem ama gördüğün lekeleme yerleşmeyse testte lekelenmeden sonra çıkıyor genelde. Bence biraz daha bekle adet gelmezse eğer testi yenile 😊 inşallah pozitiftir hayırlısıyla🙏

Canım çok ümitlendirmek istemem ama gördüğün lekeleme yerleşmeyse testte lekelenmeden sonra çıkıyor genelde. Bence biraz daha bekle adet gelmezse eğer testi yenile 😊 inşallah pozitiftir hayırlısıyla🙏
Canım inşallahh ama reglime 2 gün kala yaptım hem de bu laboquick erken gebelik testiinden.
herkes ondaki sonuç kesin diyor... Normal de bat günüm de yarın ama dün gelen leke açık kahve tonlarındaydı hala bişey yok çözemedim ki... Bir an önce olsam bu belirsizlik çok kötü... İlişkiden bugüne 13 gün oldu bilmiyorum hiç off

Canımm bu arada testi de sabah leke geldi akşam yaptım yani lekeden sonra yaptım...

Adet oluyorum basladi az az.. 10ay oldu ne zaman olacak kizlar ben cok yoruldum Allahin gucune gitmesin☹️☹️ pcosum 4aydir doktorla devam ediyorum tık yok,😭😭

Benim günüm regl olmam lazım ama olmadım bi kaç damla kahverengi akıntım oldu peçeteye geldi çok az başka yok bilemedim ki degişik bu ay

Eğer bu ay hamile kalırsam ilk belirti ne diye soranlara bel ağrısı diyecem ne kadar belim agriyo iki gundur

Arkadaslar ne olur yardim edin.Adetim 2 gün gecikti.Bugün kan testi yaptim sonuç 1.67 çıktı yani negatif.En son ilişki 23.06 da olmuştu.Acaba hamile olma olasılığım hala var mı?ilişkiden kimi 10 gün kimi 15 gün sonra görünür diyor.Kafam allak bullak.Yarina randevu aldım.Ama ağlamaltan helak oldum.Adetim hiç gecikmezdi.Bu ay klomen kullandım.Ondan mı oldu bu geçikme yoksa hala bir ihtimal var mı?

Arkadaslar ne olur yardim edin.Adetim 2 gün gecikti.Bugün kan testi yaptim sonuç 1.67 çıktı yani negatif.En son ilişki 23.06 da olmuştu.Acaba hamile olma olasılığım hala var mı?ilişkiden kimi 10 gün kimi 15 gün sonra görünür diyor.Kafam allak bullak.Yarina randevu aldım.Ama ağlamaltan helak oldum.Adetim hiç gecikmezdi.Bu ay klomen kullandım.Ondan mı oldu bu geçikme yoksa hala bir ihtimal var mı?
Adet çeşitli nedenlerle gecikebilir ama sen yinede ümidini kaybetme ama çokta ümitlenme canım üzülme herşey Allah'tan veren rabbim inş vermiştir sana geç döllenme olmuştur inş aynı durumdayım seninle

Moralim
Adet çeşitli nedenlerle gecikebilir ama sen yinede ümidini kaybetme ama çokta ümitlenme canım üzülme herşey Allah'tan veren rabbim inş vermiştir sana geç döllenme olmuştur inş aynı durumdayım seninle
Moralim yerlerde.Ümidim yok zaten.Daha eşime bile negatif olduğunu söyleyemedim.23 hazirandan sonra ilişki olmadı.23 hazirandaki iliski geç döllenme oluyor yoksa onda olmuş olsa çıkar mıydı?

Genellikle çıkar ama belli de olmaz kuzucum biraz daha bekle bakalim inşallah vardır

Ilacın da etkisi olabilir, gönlünüze göre olsun her sey

Moralim

Moralim yerlerde.Ümidim yok zaten.Daha eşime bile negatif olduğunu söyleyemedim.23 hazirandan sonra ilişki olmadı.23 hazirandaki iliski geç döllenme oluyor yoksa onda olmuş olsa çıkar mıydı?
Bana 17 gün sonra test yap demişlerdi arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun ya hamileysen bebişini üzme eğer yoksa hayırlısı bidahaki ay gelmesiymiş demekki

X