Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekleyin beni deeeeee
Bat 21.07.2020

Ben de 5 aydır bekliyorum ve bu ay ovülasyon testine başladım. Olmadığında çok ama çok ağladım hatta ovülasyon testi çift çizgi çıkmadığında bile ağladım düşün. Bugün yumurtlama günüm ve beklemedeyim çok da umutlanmak istemiyorum. Sen de üzülme lütfen. Senin için en hayırlı ne zaman olacaksa o zaman olsun. Şimdi haberlerde annesini öldüren bir evlat vardı. Kimbilir Rabbim belki ondan koruyor bizi. Hayırlı evlat olsun yeter ki sağlıklı olsun. İçime doğuyor senin için hayırlı zamanda doğacak. Tanımıyorum ama öyle hissettim ve genellikle içimden gelenler tutar

Ne güzel yazmışsın canım aynen öyle rabbim her şeyin hayırlısını versin elimizde değil üzülüyoruz ama kısmet bu işler

Ne guzel adet olunca nasil kotu oluyoruz ama 1 gun ondan sonra bitsinde yeniden deniyelim diye gun sayiyorum yeniden umut ediyorum insallah Allah hayirlisini nasip etsin

Bu ay belirtim coktu kendimi hamile hiss etmeye basladim hatta rüyalarımada giriyordu....demekki psikolojikmiş kendimiz bedenimizi yönetiyoruz adet olunca coook uzuldum ama 1 gun hatta 2 3saat sonra yine yeniden adet bitimini bekliyorum... eşimle konuşup rahatladim belki ondandir umudum... insallah Allah hayirlisini kismet etsin hepimize

Yani hesaplama yaptım 1 günü değerlendirdim sadece canım... ov testi yapmadım. Bu aydan asla umudum yok zaten ama lekeden sonra hiç bişey yok
Hmm anladım canım. Geç yumurtladıysan yerleşme olabilir diyecektim ama zaten 1 kez ilişki olmuş o halde çok umutlanmamak gerek

Aynen böyle devammm

Kızlar iyi geceler az önce bir his düştü içime. Test yapsam çıkacakmış gibi (4 gün öncesine kadar her gün test yapıyordum 2 saat sonra silik çıkıyordu inanmıyordum) sanki ilk beş dakika içinde ikinci çizgi cıktı gibi silik gibi ama bilemedim var midir

K Bi resm atabilirmisin

Son düzenleme:
Kızlar ovülasyon testiyle baktım bugün yumurtlama günümdü. Bundan önce 3 günü ve bugünü değerlendirdik ama akıntı falan kalmadı şu an. Aklıma takıldı neden öyle oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…