Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim yardımcın olsun Canim.. bende 11.gundeyim zaten ilkkez yapıyorum birde ovu testlerini bekliyorum yurt dışında olunca heni gelmedi ilkkez denicrktim adetim bitir ben hala bekliyorum ama yinede değerlendiriyorum nolur nolmz testler gelince de başlarım zaten..inshaAllah
Sağ ol canım benim hepimizin yardımcısı olsun adetin düzenliyse yumurtlama zaten bellidir inş tutar bebiş😊

kızlar bu yerleşme kanaması genelde 5. 6. Haftada olmuyo mu bi arkadaşım adet gecikmesi yaşadı gebe olduğunu öğrendi bi iki hafta sonra lekelenme oldu ve doktor yerleşme kanaması demişti

Ben clife kullandim 2 adet dönemi..Adet sancılarimi azaltti ve en son baktidigimda 40 olan Lh hormonumu 6 ya düşürmüş ilk defa bu kadar düşük gördüm. .bu ay naturallen macun aldim icerikleri ayni tadi da birebir ayni tek fark bunun icinde propolis ve polen var
Teşekkür ederim cevapladığınız için😊🙏 onu da bi araştırıyım. Bu ay hamile kalamazsam başlamak istiyorum. İnşallah gerek kalmaz🙏

Ben clife kullandim 2 adet dönemi..Adet sancılarimi azaltti ve en son baktidigimda 40 olan Lh hormonumu 6 ya düşürmüş ilk defa bu kadar düşük gördüm. .bu ay naturallen macun aldim icerikleri ayni tadi da birebir ayni tek fark bunun icinde propolis ve polen var
İnşallah siz de müjdeli haber alırsınız bu ay 🙏😊

Ovulasyon yapmis miydin hangi gunleri degerlendirdin. Test vazgecilmezimiz onsuz olmaz😂
Evet canım ovülasyon yaptım. Pikten önceki iki gün, pik günü ve bir sonraki günü değerlendirdik. Evde erken gebelik testi var bana bi ayrı sevimli gözükmeye başladı😂

Sağ ol canım benim hepimizin yardımcısı olsun adetin düzenliyse yumurtlama zaten bellidir inş tutar bebiş😊

insallah canim bende pko var ama yinede adet olurum her ay senelerdir oldum sadece bellirli bir gunu yok erken yada zamaninda gelir.. ilkkez gecen ay cok geciktim 50 gun kadar arada lekelenmelerim oldu cok suphelenmistim ama bir sey cikmadi sonrada adet oldum zaten.. daha yeni bitti .. bakalim nasil olcak görecez

insallah canim bende pko var ama yinede adet olurum her ay senelerdir oldum sadece bellirli bir gunu yok erken yada zamaninda gelir.. ilkkez gecen ay cok geciktim 50 gun kadar arada lekelenmelerim oldu cok suphelenmistim ama bir sey cikmadi sonrada adet oldum zaten.. daha yeni bitti .. bakalim nasil olcak görecez
Öyle olup da bir sürü hamile kalan kişi var canım denemeye devam allah büyük

Öyle olup da bir sürü hamile kalan kişi var canım denemeye devam allah büyük

aynen öyle.. bende duydum uzun zaman sonra gecikince bir adet olduktan sonra birdaha adet olmayan var ikinci aymi hamile kaliyorlar artik nasil oluyorsa bende anlamadim.. annemde olmus vucut kendini hazirlar dedi rahim hazirlar dedi ikinciye olabiliyor demisti annemin bizzat basina gelmis :)

X