2 gün daha bekleyin veya adetinizi bekleyin öyle test yapın ufakta olsa silik çizgi görürseniz kan verirsinizCanım ben adetimin 17.günü yumurtlama gördüm.
Ve bundan 10 gün geçti. Test yaptım ama çokmadı...
Erken olduğunu düşüniyorum.
Adetim pazartesi 3 gün kaldı...
Bekliyorum o gün yapıcam test
Canım tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKan testi verdik sonuç 164.79 çıktı daga çok yeni sanırım inşallah birsey olmaz hepinize çok tesekkür ederim insallah isteyen herkesin kucagında bebek olur ❤❤❤ Dua edicem hepinize
Hayırlı olsunKan testi verdik sonuç 164.79 çıktı daga çok yeni sanırım inşallah birsey olmaz hepinize çok tesekkür ederim insallah isteyen herkesin kucagında bebek olur ❤❤❤ Dua edicem hepinize
Muhteşem bir haber, çok sevindim. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimKan testi verdik sonuç 164.79 çıktı daga çok yeni sanırım inşallah birsey olmaz hepinize çok tesekkür ederim insallah isteyen herkesin kucagında bebek olur ❤❤❤ Dua edicem hepinize
Kan testi verdik sonuç 164.79 çıktı daga çok yeni sanırım inşallah birsey olmaz hepinize çok tesekkür ederim insallah isteyen herkesin kucagında bebek olur ❤❤❤ Dua edicem hepinize
Tebrik ederimm insallah sagsalim kucagina almak nasip olur darisi basimizaKan testi verdik sonuç 164.79 çıktı daga çok yeni sanırım inşallah birsey olmaz hepinize çok tesekkür ederim insallah isteyen herkesin kucagında bebek olurDua edicem hepinize
Ya benimde diğer aylardan biraz daha fazla bi ağrı var ama göğüs ucunda da acıma var hafif sizde de böyle bişey var mıAyyyy inşallah hamilesin gibi hissettim ya ben adette de agrımaz benim bu 2 aydır farklı sanırım vucut kendini gebeliğe hazırlıyor damarlar var mı damarlarda belli olurmuş
Tebrik ederim ne güzel bi haber dualarınıza bana da yer verinKan testi verdik sonuç 164.79 çıktı daga çok yeni sanırım inşallah birsey olmaz hepinize çok tesekkür ederim insallah isteyen herkesin kucagında bebek olur ❤❤❤ Dua edicem hepinize
tebriklerr rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canımKan testi verdik sonuç 164.79 çıktı daga çok yeni sanırım inşallah birsey olmaz hepinize çok tesekkür ederim insallah isteyen herkesin kucagında bebek olur ❤❤❤ Dua edicem hepinize
canım hanileyim ben şuan henüz yeni inşallah birşey olmaz belirti olarak sağ ve sol kasığıma iğne batması gibi bişeyler oluyordu bir de göğüs agrısı var ama çok agrımıyor fakat çok şişC Cimcime_kiz canım senin var mı belirtin göğüs hassasiyetin falan
Ayyy çok sevindimmmmcanım hanileyim ben şuan henüz yeni inşallah birşey olmaz belirti olarak sağ ve sol kasığıma iğne batması gibi bişeyler oluyordu bir de göğüs agrısı var ama çok agrımıyor fakat çok şiş
Yaaa ne guzel tebrikler canimKan testi verdik sonuç 164.79 çıktı daga çok yeni sanırım inşallah birsey olmaz hepinize çok tesekkür ederim insallah isteyen herkesin kucagında bebek olurDua edicem hepinize
eveet hamileymişim çok şükür ama yeni şuan inşallah bişey olmaz inşallah rabbim isteyen herkese evlat nasip eder dua edicemHamilesin canim bence
yaa canım benim çok teşekkür ederim dua edicem inşallah tez zamanda seninde bebeğin olur yeni olduğu için ben de şuan bilemiyorum bakalım allah hayırlısıyla kucağımızı boş bırakmasın inşallahYaaa ne guzel tebrikler canim
Çok sağol canimyaa canım benim çok teşekkür ederim dua edicem inşallah tez zamanda seninde bebeğin olur yeni olduğu için ben de şuan bilemiyorum bakalım allah hayırlısıyla kucağımızı boş bırakmasın inşallah
sağol canım benim inşallah allah isteyen herkese nasip ederAyyy çok sevindimmmm