Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben adetimin 17.günü yumurtlama gördüm.
Ve bundan 10 gün geçti. Test yaptım ama çokmadı...
Erken olduğunu düşüniyorum.
Adetim pazartesi 3 gün kaldı...
Bekliyorum o gün yapıcam test
2 gün daha bekleyin veya adetinizi bekleyin öyle test yapın ufakta olsa silik çizgi görürseniz kan verirsiniz

Kan testi verdik sonuç 164.79 çıktı daga çok yeni sanırım inşallah birsey olmaz hepinize çok tesekkür ederim insallah isteyen herkesin kucagında bebek olur ❤❤❤ Dua edicem hepinize
Hayırlı olsun🤗 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin inşallah

Kan testi verdik sonuç 164.79 çıktı daga çok yeni sanırım inşallah birsey olmaz hepinize çok tesekkür ederim insallah isteyen herkesin kucagında bebek olur ❤❤❤ Dua edicem hepinize
Muhteşem bir haber, çok sevindim. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲

Kan testi verdik sonuç 164.79 çıktı daga çok yeni sanırım inşallah birsey olmaz hepinize çok tesekkür ederim insallah isteyen herkesin kucagında bebek olur ❤️❤️❤️ Dua edicem hepinize
Tebrik ederimm insallah sagsalim kucagina almak nasip olur darisi basimiza🥰🥰

Temmuz ayından da kırmızı kartı yedim oyundan çıkıyorum Rabbim cümlenize katından salih evlatlar versin çok beklemesin ben birkaç ay ara vereceğim yoruldum

Ayyyy inşallah hamilesin gibi hissettim ya ben adette de agrımaz benim bu 2 aydır farklı sanırım vucut kendini gebeliğe hazırlıyor damarlar var mı damarlarda belli olurmuş
Ya benimde diğer aylardan biraz daha fazla bi ağrı var ama göğüs ucunda da acıma var hafif sizde de böyle bişey var mı

Merhaba herkese,

Ay ay geziyoruz bakalım... Haziran baya verimli geçmişti çok umutluydum ama yine olmadı. Bat 30Temmuz.
Ben bir iki aydır mantar problemi de yaşıyorum, son kontrolümde rahim duvarı arkasında miyom çıkmıştı. Gebeliğe hiç bi engeli olmaz demişti ama detaylı ultrason çekileceğim zaman pandemi oldu ve kaldı öylece. Dayım Afyon'da kadın doğum uzmanı, o bir kaç şeye bakılmasını daha önerdi ben de şimdi yeniden randevu aldım her şeye baştan başlamaya karar verdim temiz temiz. İnşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

yaa canım benim çok teşekkür ederim dua edicem inşallah tez zamanda seninde bebeğin olur yeni olduğu için ben de şuan bilemiyorum bakalım allah hayırlısıyla kucağımızı boş bırakmasın inşallah :KK200:
Çok sağol canim🙏🏻🙏🏻🙏🏻Amin🙏🏻🙏🏻Allah sağlıklı kucagina almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️

X