Inşaallah bebiste yetisiyordur çok mutlu olurumBen 10. Gün test yaptım negatifti ümidimi kesmiştim ay inşallah ya çok sağol ümidimi yeşerttin
ayyyy kısss korkuyorum ben test yapmaktan biraz daha geçsin öyle yapayım kırmızı kart görmezsem şayet
Ayy inşallah rabbim duysun sesini 2 yıl 10 aydır bekliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun dularımızı kabul etsinInşaallah bebiste yetisiyordur çok mutlu olurum
Doğru test yapsan çıkar o zaman inşaallah. Ben ilk hamileligimde israrla değilim çünkü geldi gelecek ağrıları var diye yapmıyordum 3. Gün yapıp pozitif görünce çöpe atmış tuvaletten çıkmıştım. O kadar sartlanmistim ki olmadığına jetonum 10 dk sonra düşmüştü gidip çıkartmıştım çöpten. Hahhahahabeybisiiii bugün de gecikirse eğer 4 gün gecikmiş olucam beklenen adet tarihim 1 temmuz tabi değişmediyse
Aminnnn Rabbim sağlıklı güzel bir evlat versin inşaallah bu o aydır, Amin Ya RabAyy inşallah rabbim duysun sesini 2 yıl 10 aydır bekliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun dularımızı kabul etsin
İnşallah inşallah agzın bal yesinAminnnn Rabbim sağlıklı güzel bir evlat versin inşaallah bu o aydır, Amin Ya Rab
Aynen olabilir. Yok hiç damar yok. sadece normale göre biraz daha koyu gibi uç renkleri. Icimi ferahlattin canım inşaallah inşaallah sendeAyyyy inşallah hamilesin gibi hissettim ya ben adette de agrımaz benim bu 2 aydır farklı sanırım vucut kendini gebeliğe hazırlıyor damarlar var mı damarlarda belli olurmuş
Aminnnnnn hamile kalırsak Mart ayı doğum inşaallah. Çok güzel bir ay. baharda çocuk doğurmak bonusTemmuz ayı şans getirir inşallhhhh
şimdi biz 1 yıllık taze evli sayılırız ocaktan beri de deniyoruz doktorada gittim şükür bende kist mist falan bişey çıkmadı biraz daha toparladım kafamı.Vucut kendini alıştırıyormuş işte bakalım adet tarihim değişmiyorsa gecikmeler 2 aydır oluyor hava değişikliğimi bebek mi gelir bilemiyorum fakat test de negatif görüyorum kötü oluyorum bakalım zaten hasta olucakmısım gibi hissetmeye başladım ama umarım olmam ve umarım hamilesindir çook mutlu olurumDoğru test yapsan çıkar o zaman inşaallah. Ben ilk hamileligimde israrla değilim çünkü geldi gelecek ağrıları var diye yapmıyordum 3. Gün yapıp pozitif görünce çöpe atmış tuvaletten çıkmıştım. O kadar sartlanmistim ki olmadığına jetonum 10 dk sonra düşmüştü gidip çıkartmıştım çöpten. Hahhahaha
inşaallah sende hamilesindir canım
Çok güzel canım ben en az bir yıl beklenmesi taraftarıyım. Inşaallah aminnnnn. Umarım güzel haberler veririz bu topiğeşimdi biz 1 yıllık taze evli sayılırız ocaktan beri de deniyoruz doktorada gittim şükür bende kist mist falan bişey çıkmadı biraz daha toparladım kafamı.Vucut kendini alıştırıyormuş işte bakalım adet tarihim değişmiyorsa gecikmeler 2 aydır oluyor hava değişikliğimi bebek mi gelir bilemiyorum fakat test de negatif görüyorum kötü oluyorum bakalım zaten hasta olucakmısım gibi hissetmeye başladım ama umarım olmam ve umarım hamilesindir çook mutlu olurum
Ne zaman adet olmuşsanız başlangıç günü sat.Bu arada eğer hamile kalmışsak sat (son adet tarihi) ayı 1 olarak mı hesaplayacağız
Dünden beri mide bulantım kusma var ama nadiren adet öncesi olur. Farklı olarak göğüs ağrısı var sadece o da ilk kez olduğu için endişelendiriyor beni. Kasık ağrısı falan yok bugün hiçvoda90 senin var mı canım belirtin falan
İnşallh bebişin seninledirDünden beri mide bulantım kusma var ama nadiren adet öncesi olur. Farklı olarak göğüs ağrısı var sadece o da ilk kez olduğu için endişelendiriyor beni. Kasık ağrısı falan yok bugün hiç
Erken gebelik testi yapsanız çıkar şayet geç döllenme yoksa çünkü daha önce bu ağrıları yaşamamışsınız umarım hamilesin izdi nedense ben öyle hissettimDünden beri mide bulantım kusma var ama nadiren adet öncesi olur. Farklı olarak göğüs ağrısı var sadece o da ilk kez olduğu için endişelendiriyor beni. Kasık ağrısı falan yok bugün hiç