Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün adet ağrılarım başladı sanirim bende kırmızı kart yiyecegim çatlatma iğnesi yüzünden erken olcam galiba 😔😔😔😔😔

Bu ne demek

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 76
şimdi biz 1 yıllık taze evli sayılırız ocaktan beri de deniyoruz doktorada gittim şükür bende kist mist falan bişey çıkmadı biraz daha toparladım kafamı.Vucut kendini alıştırıyormuş işte bakalım adet tarihim değişmiyorsa gecikmeler 2 aydır oluyor hava değişikliğimi bebek mi gelir bilemiyorum fakat test de negatif görüyorum kötü oluyorum bakalım zaten hasta olucakmısım gibi hissetmeye başladım ama umarım olmam ve umarım hamilesindir çook mutlu olurum

Canım çoğu şeyimiz aynı :)
Bizde ocaktan beri deniyoruz.
Bizde 1 yıllık evliyiz :)
Adet günün ne zaman ?
İnş olmazsakn ve hamiş kalırsın 🙏🏼

Erken gebelik testi yapsanız çıkar şayet geç döllenme yoksa çünkü daha önce bu ağrıları yaşamamışsınız umarım hamilesin izdi nedense ben öyle hissettim😊
Ya bende erken gebelik testi yaptık 10.gün de ama çıkmadı 😔😔 döllense mutlaka 10.gün de çıkarmıydı sizce

Ya bende erken gebelik testi yaptık 10.gün de ama çıkmadı 😔😔 döllense mutlaka 10.gün de çıkarmıydı sizce
Yumurtlamanızı biliyormusun uz şöyle anlatayım bazı kadınlar erken yumurtluyor ve yumurtlama nın ortalama 10 ve 12.gününden sonra idrar testinde çıkıyor bazı kadınlar 2 kez yumurtluyor ve genellikle adetin son zamanlarına doğru oluyor en güzeli ovülasyon testiyle takip etmek 2 hamilelik yaşadım 2 sinide erken gebelik testiyle öğrendim ortamalama adete 4 gün kala oda ben erken yumurtluyorum diye umudunuzu kaybetmeyin inşallah hamilesinizdir

Yumurtlamanızı biliyormusun uz şöyle anlatayım bazı kadınlar erken yumurtluyor ve yumurtlama nın ortalama 10 ve 12.gününden sonra idrar testinde çıkıyor bazı kadınlar 2 kez yumurtluyor ve genellikle adetin son zamanlarına doğru oluyor en güzeli ovülasyon testiyle takip etmek 2 hamilelik yaşadım 2 sinide erken gebelik testiyle öğrendim ortamalama adete 4 gün kala oda ben erken yumurtluyorum diye umudunuzu kaybetmeyin inşallah hamilesinizdir
Canım ben adetimin 17.günü yumurtlama gördüm.
Ve bundan 10 gün geçti. Test yaptım ama çokmadı...
Erken olduğunu düşüniyorum.
Adetim pazartesi 3 gün kaldı...
Bekliyorum o gün yapıcam test

X