Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beybisiiii bugün de gecikirse eğer 4 gün gecikmiş olucam beklenen adet tarihim 1 temmuz tabi değişmediyse :halay:
Doğru test yapsan çıkar o zaman inşaallah. Ben ilk hamileligimde israrla değilim çünkü geldi gelecek ağrıları var diye yapmıyordum 3. Gün yapıp pozitif görünce çöpe atmış tuvaletten çıkmıştım. O kadar sartlanmistim ki olmadığına jetonum 10 dk sonra düşmüştü gidip çıkartmıştım çöpten. Hahhahaha
inşaallah sende hamilesindir canım

Ayyyy inşallah hamilesin gibi hissettim ya ben adette de agrımaz benim bu 2 aydır farklı sanırım vucut kendini gebeliğe hazırlıyor damarlar var mı damarlarda belli olurmuş
Aynen olabilir. Yok hiç damar yok. sadece normale göre biraz daha koyu gibi uç renkleri. Icimi ferahlattin canım inşaallah inşaallah sende

Doğru test yapsan çıkar o zaman inşaallah. Ben ilk hamileligimde israrla değilim çünkü geldi gelecek ağrıları var diye yapmıyordum 3. Gün yapıp pozitif görünce çöpe atmış tuvaletten çıkmıştım. O kadar sartlanmistim ki olmadığına jetonum 10 dk sonra düşmüştü gidip çıkartmıştım çöpten. Hahhahaha
inşaallah sende hamilesindir canım
şimdi biz 1 yıllık taze evli sayılırız ocaktan beri de deniyoruz doktorada gittim şükür bende kist mist falan bişey çıkmadı biraz daha toparladım kafamı.Vucut kendini alıştırıyormuş işte bakalım adet tarihim değişmiyorsa gecikmeler 2 aydır oluyor hava değişikliğimi bebek mi gelir bilemiyorum fakat test de negatif görüyorum kötü oluyorum bakalım zaten hasta olucakmısım gibi hissetmeye başladım ama umarım olmam ve umarım hamilesindir çook mutlu olurum

Bu arada eğer hamile kalmışsak sat (son adet tarihi) ayı 1 olarak mı hesaplayacağız

şimdi biz 1 yıllık taze evli sayılırız ocaktan beri de deniyoruz doktorada gittim şükür bende kist mist falan bişey çıkmadı biraz daha toparladım kafamı.Vucut kendini alıştırıyormuş işte bakalım adet tarihim değişmiyorsa gecikmeler 2 aydır oluyor hava değişikliğimi bebek mi gelir bilemiyorum fakat test de negatif görüyorum kötü oluyorum bakalım zaten hasta olucakmısım gibi hissetmeye başladım ama umarım olmam ve umarım hamilesindir çook mutlu olurum
Çok güzel canım ben en az bir yıl beklenmesi taraftarıyım. Inşaallah aminnnnn. Umarım güzel haberler veririz bu topiğe

Dünden beri mide bulantım kusma var ama nadiren adet öncesi olur. Farklı olarak göğüs ağrısı var sadece o da ilk kez olduğu için endişelendiriyor beni. Kasık ağrısı falan yok bugün hiç
Erken gebelik testi yapsanız çıkar şayet geç döllenme yoksa çünkü daha önce bu ağrıları yaşamamışsınız umarım hamilesin izdi nedense ben öyle hissettim😊

X