Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, ben klomen+ovitrelle çataatma iğnesi ile tedavi oldum bu ay iğnenin 12. Günü bugün. 10.günden beri gebelik testi yapıyorum. İğneden beri çok fazla su tüketip idrara çıkıyorum. En üstteki 10.gün, ortadaki 11.gün ve en alttaki 12. Gün yani bugün. 3 gündür hayalet çizgi çıkıyor fakat çizginin renginde ne koyulaşma var ne silikleşme var. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarımın değerli yorumlarını beklerim. 🙂🌸
Bende bu ay klomen kullandim bi kaç gün önce erken gebelik testi yaptım silik yada hayalet bi çizgi yoktu var gibi canım acile gidip ni kan versene kafan raht olur hem bence var gibi

Bende bu ay klomen kullandim bi kaç gün önce erken gebelik testi yaptım silik yada hayalet bi çizgi yoktu var gibi canım acile gidip ni kan versene kafan raht olur hem bence var gibi
Canım hiç değişmiyo ki bir artış görsem renginde koşa koşa gidicem ama bi ihtimal iğnenin etkisitse hala diye yanılmak istemiyorum.

Hep aynı testimi kullanıyorsun
Son iki testim aynı marka ama değişik oldu çizgilerin kalınlıkları bile farklı biri ince biri kalın. Şimdi eczaneye gidip bi poşet daha gebelik testi alıcam. Ahh ne yorucu bi süreç Allah ım isteyen herkese nasip etsin gerçekten zormuş.

Son iki testim aynı marka ama değişik oldu çizgilerin kalınlıkları bile farklı biri ince biri kalın. Şimdi eczaneye gidip bi poşet daha gebelik testi alıcam. Ahh ne yorucu bi süreç Allah ım isteyen herkese nasip etsin gerçekten zormuş.
Erken gebelik testi bu degilmi normal testmi

Ya geçtiğimiz aylarda o kadar çok kullandım ki erken gebelik testi. Hiç bir farkı yok normal testten verdiğim paraya değmez bence
Kan ver sen bi bence neyse orda kesin çıkar acile git sancım var de hemen test yapıyorlar 1 saatte sonuç alıyorsun

Ya ben hissettiğim şeylere belirti diyemiyorum çünkü iğne de aynı belirtileri yapıyor.
Benim yumurtalar çatladıgı gün ayaga kalkamıyordum agrıdan sonra sonra hafifledi agrı 4 gün önceye kadar şişkinlik vardı kasıklarımda sancı vardı gece rüyamda yiyecek görüyordum karışık rüyalarım vardı 4 gün önce bıçak gibi kesildi herşey

X