Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, ben klomen+ovitrelle çataatma iğnesi ile tedavi oldum bu ay iğnenin 12. Günü bugün. 10.günden beri gebelik testi yapıyorum. İğneden beri çok fazla su tüketip idrara çıkıyorum. En üstteki 10.gün, ortadaki 11.gün ve en alttaki 12. Gün yani bugün. 3 gündür hayalet çizgi çıkıyor fakat çizginin renginde ne koyulaşma var ne silikleşme var. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarımın değerli yorumlarını beklerim. 🙂🌸
Erken gebelik testi alıp yapmanızı öneririm

Kızlar bende daha önce hiç olmayan bir belirti var ama bu beni korkutuyor, göğüslerim sızlıyor özellikle egildigim zaman ve kustugumda. Dün mide bulantim başladı nadir de olsa adet öncesi başıma gelen bir durum olduğu için belirti saymıyorum ama göğüs sizlamasi o acı çok fena. Bu beni korkutuyor eğer hamilelik değil ise bir göğüs doktoruna gitmek olacak ilk işim.

Kızlar bende daha önce hiç olmayan bir belirti var ama bu beni korkutuyor, göğüslerim sızlıyor özellikle egildigim zaman ve kustugumda. Dün mide bulantim başladı nadir de olsa adet öncesi başıma gelen bir durum olduğu için belirti saymıyorum ama göğüs sizlamasi o acı çok fena. Bu beni korkutuyor eğer hamilelik değil ise bir göğüs doktoruna gitmek olacak ilk işim.

Canım benim inşallah kırmızıları görmezsin.Göğüs agrısı normalde olmuyorsa hamilelik belirtisi diyorlar benimde şuan öyle aynı durumdayız fakat ben test yapmaya korkar oldum artık o yüzden test yapmayacağım

Bi test yapsana 1 gün var çıkar büyük ihtimal hatta şimdi alıp yapabişirsin
Eşimden istedim ama erken çıkanlardan olsun dedim. Çünkü yumurtlama gününden sonra 17. Günde çıkarmış eğer varsa. Yumurtlama 20 si idi. Yani adet tarihinin en az 3 gün geçmesi gerekli ama bakalım. Varsa çıkar sanırım yoksa ben hastaneye çünkü inanılmaz bir ağrı eğilirken ve kusarken acıdan öğürmeyi zorla durdurdum

Canım benim inşallah kırmızıları görmezsin.Göğüs agrısı normalde olmuyorsa hamilelik belirtisi diyorlar benimde şuan öyle aynı durumdayız fakat ben test yapmaya korkar oldum artık o yüzden test yapmayacağım
O zaman 3 gün geçmesini bekleyip yap varsa çıkar kesin. Çünkü iki gün geçti bile. Umarım hamileyizdir

Eşimden istedim ama erken çıkanlardan olsun dedim. Çünkü yumurtlama gününden sonra 17. Günde çıkarmış eğer varsa. Yumurtlama 20 si idi. Yani adet tarihinin en az 3 gün geçmesi gerekli ama bakalım. Varsa çıkar sanırım yoksa ben hastaneye çünkü inanılmaz bir ağrı eğilirken ve kusarken acıdan öğürmeyi zorla durdurdum
Erken gebelik testi istesin eşin inşaşlah vardır 17. Gün mü belli oluyormuş internetten aeaştırdıgıma göre 10 . Gün yazıyor

Göğüs ağrısı hafif sızlama şeklinde oluyor sanıyordum ama bildiğin egildigimde sanki süt olmayan memelerden pompa ile çekiliyormuş gibi bir acı

Göğüs ağrısı hafif sızlama şeklinde oluyor sanıyordum ama bildiğin egildigimde sanki süt olmayan memelerden pompa ile çekiliyormuş gibi bir acı
Ayyyy inşallah hamilesin gibi hissettim ya ben adette de agrımaz benim bu 2 aydır farklı sanırım vucut kendini gebeliğe hazırlıyor damarlar var mı damarlarda belli olurmuş

X