Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimiz iyice yoldan çıktık normal regl belirtilerini bile hamileliğe yoruyoruz . Allah sonumuzu hayır etsin takmasak kafaya olacakta yapamıyoruz . Sagimizda hamile solumuzda bebekli anneler inşaallah tez zamanda hepimiz sağlıklı hamilelikler yaşarız canlar

Tüm muayeneler olduk canim, hormon ultrason hsg sperm.. sperm ileri hızımız biraz düşük ama gebeliğe engel değil dedi dr. Bakalım bi 6 ay daha deniz sonra yolumuza bakarız. Yas iletliyir cunku 32🤗Siz oldunuz mu tüm kontrolleri, yaşın kaç bi de?

Merhaba kızlar moralim çookkk bozuk. bazılarınız biliyor geçen ay yumurtam çatlamamıştı. bu ay yine çatlamadı yani bana doktor yolu gözüktüü. yarında coronadan dolayı karantinn istediğim doktor çalışmıycakmış. pazartesi eşim nöbette salıyı da beklemek istemiyorummm napcam yaaaa
Testleriniz ilk pikten sonra yine hep pik mi gitti...benimde aman aman silikleşme olmuyordu catlamadigini dusunuyordum gecen doktora gittim iki yumurtaligimda polikistikover görünümündeymiş..yani yumurtalarim tembel catlicak boyuta erismiyor...folikasit ve glifor verdi bidahaki adette gidicem femara ve catlatma iğnesine başlıcaz insallah

Hepimiz iyice yoldan çıktık normal regl belirtilerini bile hamileliğe yoruyoruz . Allah sonumuzu hayır etsin takmasak kafaya olacakta yapamıyoruz . Sagimizda hamile solumuzda bebekli anneler inşaallah tez zamanda hepimiz sağlıklı hamilelikler yaşarız canlar
İnşallah bayım 5 temmuz ama sanvıda gitti bütün belirtilerde gitti biraz akıntım fazlalaştı ama ne batma ne kramp hiç bişeyim kalmadı adet olucam galiba

Gerçekten hemen adet geçmeden belirti yasaniliyor mu merak ediyorum benim 4 günüm var ve hiç belittim yok bu durum çok üzüyor beni

Gerçekten hemen adet geçmeden belirti yasaniliyor mu merak ediyorum benim 4 günüm var ve hiç belittim yok bu durum çok üzüyor beni
Merhaba benim geçen ay ki hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu sadece arada bir üşüme geldi. Ne göğüs ağrısı ne kasık batması hiç birşey im yoktu. Şimdide tam tersini yaşıyorum göğüslerin ağrıyor ve geçen göğsümden süt geldi hormanlarım alt üst oldu

Merhaba benim geçen ay ki hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu sadece arada bir üşüme geldi. Ne göğüs ağrısı ne kasık batması hiç birşey im yoktu. Şimdide tam tersini yaşıyorum göğüslerin ağrıyor ve geçen göğsümden süt geldi hormanlarım alt üst oldu
Bedenimizi kendimiz yönetiyoruz hamilelik istiyoruz belirti gösteriyor 🙄🙄

Prolaktin hormonunuz yükselmiş. Onu düşürmeden hamile kalmak çok zor. Neyse ki ilaçla kolay düşen bir hormon

Merhaba kızlar, ben klomen+ovitrelle çataatma iğnesi ile tedavi oldum bu ay iğnenin 12. Günü bugün. 10.günden beri gebelik testi yapıyorum. İğneden beri çok fazla su tüketip idrara çıkıyorum. En üstteki 10.gün, ortadaki 11.gün ve en alttaki 12. Gün yani bugün. 3 gündür hayalet çizgi çıkıyor fakat çizginin renginde ne koyulaşma var ne silikleşme var. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarımın değerli yorumlarını beklerim. 🙂🌸

Eklentiler

• 20200703_140136.jpg
    20200703_140136.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 50
X