Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar benimde bat 11 temmuz. Bende de yumurtlamadan 2 3 gun sonrasindan beri farkettigim bazi belirtiler var tabii kendimi dinleyip yanlis yorumlamiyorsam :) bakalim hayirlisi artik

Ortlama hesap yapmak lazim test kullanıyorsan yumurtlamayı fiziksel değişikliklerinden takip etmen gerekiyor
Aynen öyle simgem35 simgem35 benim de döngüm değişti korunmayı bıraktıktan sonra... Eniyisi ovulasyon testi alıp öyle takip etmek.... Ben bu ay almadığıma çok pişman oldum. En azından yumurtlama gününü, çatlamayı takip ediyorsun için rahatlıyor

Aynen öyle simgem35 simgem35 benim de döngüm değişti korunmayı bıraktıktan sonra... Eniyisi ovulasyon testi alıp öyle takip etmek.... Ben bu ay almadığıma çok pişman oldum. En azından yumurtlama gününü, çatlamayı takip ediyorsun için rahatlıyor
Bu ay kırmızıları görürsem şayet bidahaki aya testle deneyim madem

Biz aynı, beklemecedeyiz her birimiz.. Sende ne var ne yok
Benimde işte aynı soğan kürü adetimde yeni bitti değerlendirmelerde olcağım testlerimde gelmedi hala😒 .. Neyse artık ben yinede degerlendiryim diyorum testler gelincede hemen baslicam takibe. Hakkımızda hayırlısı artik

Merhaba kızlar moralim çookkk bozuk. bazılarınız biliyor geçen ay yumurtam çatlamamıştı. bu ay yine çatlamadı yani bana doktor yolu gözüktüü. yarında coronadan dolayı karantinn istediğim doktor çalışmıycakmış. pazartesi eşim nöbette salıyı da beklemek istemiyorummm napcam yaaaa

Merhaba kızlar moralim çookkk bozuk. bazılarınız biliyor geçen ay yumurtam çatlamamıştı. bu ay yine çatlamadı yani bana doktor yolu gözüktüü. yarında coronadan dolayı karantinn istediğim doktor çalışmıycakmış. pazartesi eşim nöbette salıyı da beklemek istemiyorummm napcam yaaaa
Sadece siz kontrol olacaksanız tek gidin hastaneye. Zaten koronadan dolayı gebelik olmadığı müddetçe ekstradan kimseyi almıyorlar içeri.

Sadece siz kontrol olacaksanız tek gidin hastaneye. Zaten koronadan dolayı gebelik olmadığı müddetçe ekstradan kimseyi almıyorlar içeri.
arabasız gidemem otobüse binmiyorum korona sürecinde. o polis oldugu için onu da içeri alıyorlar sıkıntı olmuyorda. ama neden böyle oldukii. canım aşırı sıkkın. gerçi herhalde böyle olunca çatlatma iynesiyle hall oluyor diye biliyorum. ama genel bütün hormonların testinin yapılmasını istiyorum. başka sıkıtı olursa diye korkuyorum

arabasız gidemem otobüse binmiyorum korona sürecinde. o polis oldugu için onu da içeri alıyorlar sıkıntı olmuyorda. ama neden böyle oldukii. canım aşırı sıkkın. gerçi herhalde böyle olunca çatlatma iynesiyle hall oluyor diye biliyorum. ama genel bütün hormonların testinin yapılmasını istiyorum. başka sıkıtı olursa diye korkuyorum
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım. Eğer hormonlarına baktırmak için gideceksen adetinin 2. veya 3. günü gitmelisin. Seni hastaneye bırakabilecek yakının yok mu? günü kaçırırsanız bir ay daha beklemek zorunda kalırsınız çünkü.

İnşallah bir sıkıntı yoktur canım. Eğer hormonlarına baktırmak için gideceksen adetinin 2. veya 3. günü gitmelisin. Seni hastaneye bırakabilecek yakının yok mu? günü kaçırırsanız bir ay daha beklemek zorunda kalırsınız çünkü.
yok kuzu daha adetime 10gün var zaten. ama tahlillerden önce gidip doktorla görüşmem lazım. temmuzda böyle gitti. ama bu ay eşimin de test yapmasını istiycem. çatlatma iynesi falan olursam bir de onu düşünmeyeyim bari içim rahat olur

2015-2016ta hormonlardan test yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı. triod t3 hormonu normalden düşük çıkmıştı acaba yinemi öyle ve o etkilermi

Merhaba anne adayları,
Umarım bu ay herkesin karnı dolacağı bir ay olur. Benim 2 yaşında bir kızım var. Mayıs ayında 2.çocuğa karar verip korunmayı bıraktık 2 ilişki oldu sadece ve ben o ay hamile kaldım. Malesef 15 haziranda düşük yaptım. Yaklaşık 4 gün kanamam oldu doktora kontrole gittiğimde rahmin çok güzel görünüyor korunmaya gerek yok dedi. Bende o boşluğu hemen kapatmak için tekrardan çalışmalara başladım. İlk kez ovülasyon testi kullandım 27 28 haziran testte pik gördüm tabi batı bilmiyorum çünkü düşükten sonra adet dönemi uzayabiliyormuş ama normal düzenime göre bat 13 temmuz. Bu aydan pek umutlu değilim ama hakkımızda hayırlısı olur ve en önemlisi sağlıklı bir gebelik oluşması dileğiyle. Kusura bakmayın uzun oldu.

X