- 29 Haziran 2020
- 431
- 545
- 36
29 u yumurtlama günümdü canımYumurtlamanın uzerinden kaç gün geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 u yumurtlama günümdü canımYumurtlamanın uzerinden kaç gün geçti
Canım 4 gün geçmiş üzerinden daha çok yeni yumurta yeni dollenmis sayılır belirti için çok çok erken daha malesef29 u yumurtlama günümdü canım
Eğer bu ay hamile kalırsam ilk belirtim buydu diye altı çizili yazarım belki çünkü daha önce hiç yaşamadım bu sızlamayı nasip herşey canım Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınCanım 4 gün geçmiş üzerinden daha çok yeni yumurta yeni dollenmis sayılır belirti için çok çok erken daha malesef
Kalın harflede yazmayı unutma canım ki iyice dikkat çeksin çünkü yumurtlamadan 4 gün sonra belirti gören ilk kişi olabilirsinEğer bu ay hamile kalırsam ilk belirtim buydu diye altı çizili yazarım belki çünkü daha önce hiç yaşamadım bu sızlamayı nasip herşey canım Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Kesinlikle öyle yapayım tamamKalın harflede yazmayı unutma canım ki iyice dikkat çeksin çünkü yumurtlamadan 4 gün sonra belirti gören ilk kişi olabilirsin
Amin canım inşallahMerhaba adetim düzenli benim 26 günde bir adet olurum hala olmadım gecikmedeyim umarım bir adet faciası yaşamam allah isteyen herkesin adeti kessin sağlıklı bebiş nasip etsin inşllah amin ❤❤❤
İnşallah teyze olacagimmmsimgem35 bebek hala yuvarlaniyodur tüplerde canim dur belirtiye daha varinsallah hamilesindir benim de 30 u yumurtlama ayni zamanlarda ogrencez hemen hemen
Canım belki erken döllenmedir Allah bilirsimgem35 bebek hala yuvarlaniyodur tüplerde canim dur belirtiye daha varinsallah hamilesindir benim de 30 u yumurtlama ayni zamanlarda ogrencez hemen hemen
Yumurtlama 4 gün önce olduysa nasıl erken döllenme olacak kiCanım belki erken döllenmedir Allah bilir
Yumurtlama 29 u diyor ama kesin birşey yokki yani ovulasyon takip falan yapmadım ondan dedim canımYumurtlama 4 gün önce olduysa nasıl erken döllenme olacak ki
Himm anladım canim kaç günde bir adet oluyorsun yumurtlama belirtin var mıydı ne zaman olduYumurtlama 29 u diyor ama kesin birşey yokki yani ovulasyon takip falan yapmadım ondan dedim canım
Aynen valla biz ağustosa transfer ayy açıldı mı acaba topikBiz senden eminiz H history1985 kendimize olmadığı kadar sana inanıyoruz dimi canlar A Ansumjora PiXiEE
Hep beraber yumurtladik sayılır H history1985 yumurtlayana kadar teyze olmak hakkimizBiz senden eminiz H history1985 kendimize olmadığı kadar sana inanıyoruz dimi canlar A Ansumjora PiXiEE
Kız ben bir daha tummuzun 30 un da regli olucam daha ölmedimAynen valla biz ağustosa transfer ayy açıldı mı acaba topik
Normalde 28 günde bir ama korunmayı bıraktıktan sonra 25 32 26 oldu bu ay bakalım artıkHimm anladım canim kaç günde bir adet oluyorsun yumurtlama belirtin var mıydı ne zaman oldu
Ortlama hesap yapmak lazim test kullanıyorsan yumurtlamayı fiziksel değişikliklerinden takip etmen gerekiyorNormalde 28 günde bir ama korunmayı bıraktıktan sonra 25 32 26 oldu bu ay bakalım artık
Oyyy hanimiş de hanimiş teyzesi insallah canimin içi ben de teyze olucam.bekliyorumİnşallah teyze olacagimmm