Ben yavaştan sessiz sakin agustosa kayayım o zamanKız ben bir daha tummuzun 30 un da regli olucam daha ölmedim
Ayyy inşallah aynı ay dicem ama A AnsumjoraOyyy
Oyyy hanimiş de hanimiş teyzesiinsallah canimin içi ben de teyze olucam.bekliyorum
Siradaki çocuk sizin icin gelsinBiz senden eminiz H history1985 kendimize olmadığı kadar sana inanıyoruzdimi canlar A Ansumjora PiXiEE
Ahhh ahhh inşallahSiradaki
Siradaki çocuk sizin icin gelsinahh keske ben de umutlu olsam bu kadar .bennde sizlerden bekliyorum bebeleri az kaldi ogrencez
Aynen öyleOrtlama hesap yapmak lazim test kullanıyorsan yumurtlamayı fiziksel değişikliklerinden takip etmen gerekiyor
Bu ay kırmızıları görürsem şayet bidahaki aya testle deneyim mademAynen öylesimgem35 benim de döngüm değişti korunmayı bıraktıktan sonra... Eniyisi ovulasyon testi alıp öyle takip etmek.... Ben bu ay almadığıma çok pişman oldum. En azından yumurtlama gününü, çatlamayı takip ediyorsun için rahatlıyor
Mutlaka öyle yap en azından yumurtlamayı kesin görür ona göre degerlendirirsin hamile kalma ihtimalini arttırmış olursun canımBu ay kırmızıları görürsem şayet bidahaki aya testle deneyim madem
Teşekkür ederim inşallah gerek kalmadan gelir kızımın kardeşiMutlaka öyle yap en azından yumurtlamayı kesin görür ona göre degerlendirirsin hamile kalma ihtimalini arttırmış olursun canım
İnşallah canimTeşekkür ederim inşallah gerek kalmadan gelir kızımın kardeşi
Benimde işte aynı soğan kürü adetimde yeni bitti değerlendirmelerde olcağım testlerimde gelmedi halaBiz aynı, beklemecedeyiz her birimiz.. Sende ne var ne yok
Hayırdır canım. Ne dedi doktor?Ben malesef oldum ve doktora gittim pek iyi şeyler soylemedi
Sadece siz kontrol olacaksanız tek gidin hastaneye. Zaten koronadan dolayı gebelik olmadığı müddetçe ekstradan kimseyi almıyorlar içeri.Merhaba kızlar moralim çookkk bozuk. bazılarınız biliyor geçen ay yumurtam çatlamamıştı. bu ay yine çatlamadı yani bana doktor yolu gözüktüü. yarında coronadan dolayı karantinn istediğim doktor çalışmıycakmış. pazartesi eşim nöbette salıyı da beklemek istemiyorummm napcam yaaaa
arabasız gidemem otobüse binmiyorum korona sürecinde. o polis oldugu için onu da içeri alıyorlar sıkıntı olmuyorda. ama neden böyle oldukii. canım aşırı sıkkın. gerçi herhalde böyle olunca çatlatma iynesiyle hall oluyor diye biliyorum. ama genel bütün hormonların testinin yapılmasını istiyorum. başka sıkıtı olursa diye korkuyorumSadece siz kontrol olacaksanız tek gidin hastaneye. Zaten koronadan dolayı gebelik olmadığı müddetçe ekstradan kimseyi almıyorlar içeri.
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım. Eğer hormonlarına baktırmak için gideceksen adetinin 2. veya 3. günü gitmelisin. Seni hastaneye bırakabilecek yakının yok mu? günü kaçırırsanız bir ay daha beklemek zorunda kalırsınız çünkü.arabasız gidemem otobüse binmiyorum korona sürecinde. o polis oldugu için onu da içeri alıyorlar sıkıntı olmuyorda. ama neden böyle oldukii. canım aşırı sıkkın. gerçi herhalde böyle olunca çatlatma iynesiyle hall oluyor diye biliyorum. ama genel bütün hormonların testinin yapılmasını istiyorum. başka sıkıtı olursa diye korkuyorum
yok kuzu daha adetime 10gün var zaten. ama tahlillerden önce gidip doktorla görüşmem lazım. temmuzda böyle gitti. ama bu ay eşimin de test yapmasını istiycem. çatlatma iynesi falan olursam bir de onu düşünmeyeyim bari içim rahat olurİnşallah bir sıkıntı yoktur canım. Eğer hormonlarına baktırmak için gideceksen adetinin 2. veya 3. günü gitmelisin. Seni hastaneye bırakabilecek yakının yok mu? günü kaçırırsanız bir ay daha beklemek zorunda kalırsınız çünkü.
Bizim 14 ay oldu. Muayene oldun mu canım doktorda hormon testi falan yapıldı mı?Inşallah kuzum, senin ne kadar.oldu