Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 3 gün kaldı önceki gün erken test yaptım negatif ama hesaplayınca yumurtlama gününden bu yana bugün 12. Gün belki erken yaptım dye cıkmadı işte umut ediyor insan, gerçi kasık ağrısı var adet olucam gibi ama bakalım pazartesi yapmayı düşünüyorum adet olmazsam

kızlar benim 12.gün yumurtlamam oldu, 13. günde çatlamam 12, 14,15,17. günleri filan değerlendirdim. Çok ümitliydim bu aydan..

2 gün var regli olmama, reglime 8 gün kala kasığımda bir agrı oldu. Sonrasında bugüne kadar kayda deger bir ne regli nede gebelikle ilgili belirtim olmadı. Bugün alt karnımda, kasıklarımda inceden inceden regli olacakmışım gibi bir sıı olduğundan PiXiEE H history1985 ve Bidebayilistersenferiha ısrarı ile test yaptım. Ne yazıkki negatif.

2 gün içerisinde regli olurum gibi geliyor bana PiXiEE H history1985 ve Bidebayilistersenferiha hala umudumu kaybetmemi söylüyorlar ama bakalım 2 güne netleşecek

kırmızı görene kadar umut var ❤ tüm dualarım sizlerlerr benden de önce kalın inşallah A Ansumjora PiXiEE H history1985

Kuzular yaaa erken gebelik testi yapmayınn. Negatifi görünce insan daha çok üzülüyor. 1-2ay ben de öyle yapmıştım ama artık yapmıyorumm. Evet günler geçmek bilmiyor ama dayanıyorum iştee. Siz de adet gününe kadar sabredinn

Adetim 11 gün erken geldi adeti devamlı geciken biri olarak ilk defa böyle bir şey yaşıyorumm ilk 3 gün kahverengi lekelenmem oldu bugün kırmızıya döndük... Ama hala yoğun değil ara ara geliyor çok şaşırdım gerçekten. Umudumu kesmeli miyim

Evet yaaa insan kendini cok umutlandiriyor sonrada regl olunca cok kotu oluyor

İnsallah sen olmazsin canim yaaa iyiki belirti olmamış sonra cok uzuluyor insan...ama insallah regl olmazsin

Canım iyi akşamlar inşallah hepimiz hamile kalırız beni de ekler misin 19 temmuz beklenen adet tarihim hepimize bol şans diliyorum

Ben umutluyum senden belirtiler var cunku

Selam herkese,
Biz de 2 aydır deniyoruz adetim 7 temmuz. ufaktan bazı belirtiler var ama adet belirtisi olabilir diye pek heyecan yapmak istemiyorum. geçen ay da bazı belirtiler başlayınca heyecanlanmıştık. Ama olmadı kısmet bakalım 7 temmuzu bekliyorum artık :)
Allah herkese nasip eylesin insallah

Az kalmış gününüz, hayırlı haberler verisisiniz inşallah

Kızlar bata 11 gün kaldı dünden beri göğüs uçlarımda sızlama var dokununca çok acıyor ama göğüslerimde bı değişiklik yok açıkçası merak ettim normalde yumurtlamadan sonra sadece siserdi ama uçları acimazdi belirti mi diye umitlenmek sonradan üzülmek istemiyorum ama merakda etmiyor değilim

Yumurtlamanın uzerinden kaç gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…