Bata 4 kaldı umutla bekliyorum Rabbim cümle isteyenlere versinHamile yok mu kızlar bize de umut olur bari
Amin canım benim inş Hayırlısı ile olmazsınBata 4 kaldı umutla bekliyorum Rabbim cümle isteyenlere versin
Testleriniz ilk pikten sonra yine hep pik mi gitti...benimde aman aman silikleşme olmuyordu catlamadigini dusunuyordum gecen doktora gittim iki yumurtaligimda polikistikover görünümündeymiş..yani yumurtalarim tembel catlicak boyuta erismiyor...folikasit ve glifor verdi bidahaki adette gidicem femara ve catlatma iğnesine başlıcaz insallahMerhaba kızlar moralim çookkk bozuk. bazılarınız biliyor geçen ay yumurtam çatlamamıştı. bu ay yine çatlamadı yani bana doktor yolu gözüktüü. yarında coronadan dolayı karantinn istediğim doktor çalışmıycakmış. pazartesi eşim nöbette salıyı da beklemek istemiyorummm napcam yaaaa
İnşallah bayım 5 temmuz ama sanvıda gitti bütün belirtilerde gitti biraz akıntım fazlalaştı ama ne batma ne kramp hiç bişeyim kalmadı adet olucam galibaHepimiz iyice yoldan çıktık normal regl belirtilerini bile hamileliğe yoruyoruz . Allah sonumuzu hayır etsin takmasak kafaya olacakta yapamıyoruz . Sagimizda hamile solumuzda bebekli anneler inşaallah tez zamanda hepimiz sağlıklı hamilelikler yaşarız canlar
Insallah hepimize versin Rabbim mutluluk bile tek başına güzel değil herkes mutlu olsun ki bir anlamı olsunAmin canım benim inş Hayırlısı ile olmazsın
Merhaba benim geçen ay ki hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu sadece arada bir üşüme geldi. Ne göğüs ağrısı ne kasık batması hiç birşey im yoktu. Şimdide tam tersini yaşıyorum göğüslerin ağrıyor ve geçen göğsümden süt geldi hormanlarım alt üst olduGerçekten hemen adet geçmeden belirti yasaniliyor mu merak ediyorum benim 4 günüm var ve hiç belittim yok bu durum çok üzüyor beni
Bedenimizi kendimiz yönetiyoruz hamilelik istiyoruz belirti gösteriyorMerhaba benim geçen ay ki hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu sadece arada bir üşüme geldi. Ne göğüs ağrısı ne kasık batması hiç birşey im yoktu. Şimdide tam tersini yaşıyorum göğüslerin ağrıyor ve geçen göğsümden süt geldi hormanlarım alt üst oldu
Prolaktin hormonunuz yükselmiş. Onu düşürmeden hamile kalmak çok zor. Neyse ki ilaçla kolay düşen bir hormonMerhaba benim geçen ay ki hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu sadece arada bir üşüme geldi. Ne göğüs ağrısı ne kasık batması hiç birşey im yoktu. Şimdide tam tersini yaşıyorum göğüslerin ağrıyor ve geçen göğsümden süt geldi hormanlarım alt üst oldu
Bende öyle düşünüyorum adetten sonra doktora gitmeyi planlıyorum gidip bir baktırayımProlaktin hormonunuz yükselmiş. Onu düşürmeden hamile kalmak çok zor. Neyse ki ilaçla kolay düşen bir hormon
Belkide canım acayip şeyler yaşıyorum düşünmek istemiyorum ama bedenim benle oyun oynuyorBedenimizi kendimiz yönetiyoruz hamilelik istiyoruz belirti gösteriyor
Benim vardı 3 gün kaldı adetime bütün belirtilerin gitti bi andaGerçekten hemen adet geçmeden belirti yasaniliyor mu merak ediyorum benim 4 günüm var ve hiç belittim yok bu durum çok üzüyor beni
Adetin 2. veya 3. günü bakılıyor hormonlara canımBende öyle düşünüyorum adetten sonra doktora gitmeyi planlıyorum gidip bir baktırayım
Tamam canım çok teşekkür ederim bilgi için resmen gögsüslerim anne sütü kokuyor bu ay bütün ümitlerim gitti bakalım adeti beklicemAdetin 2. veya 3. günü bakılıyor hormonlara canım
İnşallah olmaz canimMerhaba adetim düzenli benim 26 günde bir adet olurum hala olmadım gecikmedeyim umarım bir adet faciası yaşamam allah isteyen herkesin adeti kessin sağlıklı bebiş nasip etsin inşllah amin
Benim gibi daha temmuzdan umudum varKız ben bir daha tummuzun 30 un da regli olucam daha ölmedim