Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hiç belirtin var mı ?
Benimse 6 temmuz ya kasıklaımda batmalar var
Ama test yaptım çıkmadı

Canım o kadar başka şeyler çıktı ki belirti aramıyorum o yüzden eşimde varikosel çıktı ama tahlil sonuçlarına göre aşılama ile gebe kalabilirsin dedi doktor 1 kere deneyin dedi olmazsa gelsin ameliyat ederim eşini dedibiz de aşılama deneyeceğiz bakalım olmazsa ameliyat olacak eşim falan filan yani canım. Ama inşaAllah sende bir şeyler vardır

Off offf çok dertliyim bana sorma
11.gün yine testler begatif...
Kan versen mi diye düşüniyorum

ben soğan suyunu çok duydum gerçi benim içebilecegim birşey değildir ama neden içiyorsunuz? çoğu şeye faydası var tamam ama ne oldu da onu içmeye ihtiyacınız olduğunu düşündünüz?
Bir şeyim yok aslında sadece son zamanlarda sarı akıntım vardı belki ona iyi gelir diye düşündüm bu ay da tutmazsa bebiş hastane yolu görünür bana... evliliğimin ilk ayında hiç istemeden bebiş olmuştu tutunamadı şimdi de istiyoruz olmuyo hayırlısı artık. Düşüğüm olduğu için bir sorun olduğunu düşünmedim ama allah bilir belki de vardır

Tadı çok da kötü değil canım hem cilde iyi geliyormuş zayıflatıyormuş falan filan.. sonuçta doğal o yüzden zararı yoktur

Kızlar şu testlere bir bakın yaa kafayı yiycem.30 haziran pik dün rengi açıldı çatladı artık derken bugün yine pik. Tekrar mı yumurtluyorum bir gün arayla????

Eklentiler

• IMG_20200702_121448.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 47
Geçen ay kaşık batmanlarım, sancılarım, göğüs hassasiyetim, sanki gebeydim o kadar çok belirti vardı ki, sonuç hüsran tabi. Yanı ne kadar çok vücudu dinlersek o kadar umut besliyoruz kuzum, bu ay da oluruna bıraktım, Allah büyük nasipse verir diyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı canim

24.07.2020

Ne kadarlık evlisiniz? Bu kadar takma kafana canım streste çok etkiliyor. Sen ve eşin doktor kontrolüne gittiniz mi?

Tatlım evet gittij
15 aylık evliyim
6 aydır korunmuyorum
İlk marttta bi düşüğüm oldu
Bu ay çok güzel yumurtlama çatlamam oldu
Bugğn 11.gün yumurtlamanın bat 4 gün sonra
Testlerde birşey çıkmıyor korkuyorummm

Kızlar şu testlere bir bakın yaa kafayı yiycem.30 haziran pik dün rengi açıldı çatladı artık derken bugün yine pik. Tekrar mı yumurtluyorum bir gün arayla????
Tatlım ya 30 u pik günün değildi, bugün pik günün ya da 2 kez yumurtlaman olabilir tabi. Sen degerlendirbu günleri

Bu kadar korkutup daraltma kendini canım benim sakin ol. 2 sene korunmadığın halde olmaması doktorlara göre normal. 2 sene sonra farklı yöntemlere başvuruyorlar ben 2 sene boyunca korunmadım hiçbir şey olmadı sonra eşim gitti varikosel çıktı şimdi de aşılama deneyeceğiz.

O ne demek ?
Nasıl anladılar ki ?
Acaba bizde de mi öyle birşey var...
Bilmiyorım aklımı kaçırıcam artık

O ne demek ?
Nasıl anladılar ki ?
Acaba bizde de mi öyle birşey var...
Bilmiyorım aklımı kaçırıcam artık

Ayaklardaki varisin erkeklerin testislerindeki haline varikosel diyolar. Bu hastalık sperm kalitesini, hızını, sayısını çok ciddi etkiliyor ama benim eşimde tahliller çokta kötü çıkmadı aşılama ile gebe kalabilirsin 1 kere deneyin olmazsa gelin ameliyat ederiz dedi. Bence eşin de bir gitsin doktora.

Bu ay adetimin 2.günü gidip kendime tahliller yaptırıcam. Gerçi 3 aydır deniyoruz olmuyor.
Ama ben çok üzülüyorum artık.
Bunu yaşamak istemiyorum.
Sonra klomen ve iğneyi sorucam doktora.
Onlarla belki gebe kalabilirim.

Ocaktan beri deniyoruz, olmadi, bu ay gidip tüm kontrolleri yaptırdık, Yaşım 32, işte 1 yıl denicem olmazsa uzatmadan tüp bebek denicem, çünkü onu da yapınca hemen olmuyor sonuçta.
Bende öyle düşünenlerdenim... Hatta ben 1 yılı uzun buluyorum. 1 yıl deneme sizinde söylediğiniz gibi tüm tetkikler yapılır (Rahim filmi, horman testler, yumurta kalite testleri, sperm testleri) herhangi bir olumsuzluk görülmez ise denenebilecek bir süre olmalı.

Bazı doktorlar bunların hepsini kontrol etmeden 1 sene denettiriyor, 1 sene sonunda rahim filmine bakılıyor aaaa tüpler tıkalıymış tedavi gerek diyor. Senin 1 sene boyunca yaptıkların boşa kürek çekmek oluyor.. Tüm o heycanlanmalar beklemeler boşuna olmuş oluyor.

Tüm kontrollleri yaparak çok ama çok iyi yapmışşsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…