Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umarım bir an önce dolar kucağın ama bu kadar hırpalama kendini bence streste olmamasında ki en büyük etken.

Umarım bir an önce dolar kucağın ama bu kadar hırpalama kendini bence streste olmamasında ki en büyük etken.

Olabilir kuzum doşru söylüyorsun
Bu ay ve geçen ay çok stress yaptım gerekten.
Artık düşünmekten ağlamaktan hayatımı yaşayamıyorum.
Kafamdan basıl atacağım bilmiyorum.
Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Millet yanlışlukla hamile kalıyor şaka gibi

Kızlar selam bat 6 temmuz hafif batmalarım var belli ki erken regli olucam; aynııı regli belirtilerim çünkü... Bu aya da koca bi çarpı atalım...
Eğer 6 temmuz da regli olursam bir daha ki reglim 30 temmuza geliyor, ama iş değiştiriyorum bu yüzden ara verebilirim...

Allah verince veriyor işte. Bizim zamanımız gelmedi demek ki, sabretmek gerek bu kadar kendini heba etme. 10 sene 20 sene çocuğu olmayan insanlar var sen şimdiden bu kadar üzersen kendini daha çok yıpranırsın canım.

Öyle olucam diye çok korkuyorum.
DÜN resmen benim için feci bir gündğ...
Berbat geçirdim.
Sanırım psikolojik yardım alman gerekiyor bu konu için

nooo 6 temmuza kadar bekleyecez...

Belirtiler cok yanıltıcı. Ben de geçen ay vücudumu dinledim. Adete 6 7 gün kala kasık ağrısı yaşadım hiç ağrımazdi. Yine başka belirtiler de oldu. Sonuç tam beklenen günde regl oldum. Keşke bu belirtiler olmasaydı umutlanmasaydim yok yere. İnsan kötü oluyor kötü hissediyor.
En iyisi insanın kendine meşguliyet bulması kafaya takmaması.
Adet gününü beklemek acaba var mı yok mu diye düşünmek çok yıpratıcı.

Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim adetimin 3. Günü olduğu için hormon testi yaptı fsh 8 çıktı ve yüksek dha düşük olmasını bekleriz dedi. 3 ay dene olmazsa gel dedi böyle bir problem yaşayan var mı aranızda çok moralim bozuldu

Evet canimbilmiyorumki napicağimi inşallah sende olur canim

Evet yaaa belkide kendimiz öyle yapıyoruz bedenimizi yonlendiriyoruz

Ne güzel ya amin insallah.Burada yazılanlar umut oldu bana da.Güzel dilekleriniz icin teşekkürler.Allah isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin insallaj cok zormus bu sürecler.
Bugun erken gebelik testi alıp yaptim sabah ilk idrarla kocaman bir negatif cikti.Daha önce grupta paylastigim test hataliydi demek ki.Eşime üzülmedim diyorum ama yok Kendime bile itiraf edemiyorum ama aşırı üzüldüm.Henüz daha yeni denemeye baslamama ragmen stres yaptim uzun yıllar yılmadan tüm motivasyonuyla bebek sahibi olmaya calısan kadınlara selam olsun,takdir ediyorum.

bugün adet olmam gerekiyor gelen giden birşey olmadı daha inşallah gelmez fakat sol ve sağ kasık tarafımda batmalar oluyor sanırım olacağım akşam 12 den sonra 1 gün gecikti yazacak olmazsam şayet ve programım asla şaşmıyor güp diye dediği tarihte oluyorum

01.07.2020 @jnci
01.07.2020 @Sans2020
01.07.2020 @ezolinde
01.07.2020 @Htcmrym
01.07.2020 C Cimcime_kiz
Kizlar durumlar nasil???inşAllah adet olmamişsiniz

bugün adet olmam gerekiyor gelen giden birşey olmadı daha inşallah gelmez fakat sol ve sağ kasık tarafımda batmalar oluyor sanırım olacağım akşam 12 den sonra 1 gün gecikti yazacak olmazsam şayet ve programım asla şaşmıyor güp diye dediği tarihte oluyorum

Slm kızlar nasılsınız benim başka şehre tasinma durumum var demiştim ya kesinleşti o artık. Tabi bu arada regl oldum ve bitti bu ay istesemde hiç kafama takmamayi düşünüyorum sizler neler yapıyorsunuz bikac sayfa kacirdim

Tesekkur ederim, ben geçen sene daha bebek düşünmüyorken hormon testlerimi yatırmıştım. Bu sene gebelik düşününce biraz kendi haline bıraktım, sonra corona girdi, en son dedim bi genel kontrol olalım artık. Hsg yi de özellikle istedim, dediginiz gibi tüp kapalı olsa ancak bu şekilde bilicez. Şükür bende hiç bir şey çıkmadı. Eşimin sperm sayisi güzel ama hızı çok iyi çıkmadı. Dr bu şekilde gebe kalan çok dedi, bizde oluruna bıraktık. Bi süre deniyelim diyirum ya yas gecmeden alternatiflere bakıcaz. ALLAH büyük, inşallah isteyen herkesin gönlüne göre olur

Ayy geçmiş olsun. Evet en azından hamile kalabildiğini biliyorsun. Kaç aydır deniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…