- 29 Eylül 2016
- 392
- 387
- 33
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.341
hoşgeldin canım...Sevdim bu topigi tanistigima memnun oldum herkesle
Hb cnmhoşgeldin canım...
Ayy kuzum yalnız değilsin bu konuda bende artık şu günler bı an önce geçsinde var mı yokmu bileyim istiyorum inan Allah yardımcımiz olsun inşallah güzel haberler veririzBeklemek ne zor ya ayağa kalkıyorum sanki adet ağrım oluyomuş gibi geliyo olcaksam olayım vallahide bu bekleyiş kaç haftadır beni bitirdi
İnşallah ya inşallahhhAyy kuzum yalnız değilsin bu konuda bende artık şu günler bı an önce geçsinde var mı yokmu bileyim istiyorum inan Allah yardımcımiz olsun inşallah güzel haberler veririz
Ben soğan kürünü adet söktürücü diye duymuştum hamilelik istemeyenlerin içtiğini rahime baskı yapıp çocuğun düştüğünü duymuştum. Ama belki benim duyduklarım hamile olanların yaptığıdır bilmiyorum. Adet söktürdüğünü eminim arkadaşımın adeti gecikti içmişti 1 hafta sonra adeti geldi
Allah nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmaz biraz,daha dua arkadasim üzülme.Ben de cok yogun ruya görüyorum surekli ya hamileyim ya doğurdum...Bunlara cok kafa yordugumuz icin rüyalarımıza giriyor hayra yor üzülmeBende varım ins bu ay olur artık anne olmak cok istyrm birde kızlar ruyamda bugun erkek bebek dogurdum bole kucucuk kucagmdsn bırkmyrm kafasnı opyrm kokusunu icime cekyrm keske gercek olsa ivim gitti
İnşallah canımcım hamilesindirDogru tatlm.Ama Iltihapa da iyi geliyor.Bnim sistit ve yanamam kasintim vardi.Ondan dolayi gebe kalamiyodm.Ictim adetim gecikti.Belkide hamileyimdir
Annemde dün rüyasında görmüş beni hamile değilim demişimBende varım ins bu ay olur artık anne olmak cok istyrm birde kızlar ruyamda bugun erkek bebek dogurdum bole kucucuk kucagmdsn bırkmyrm kafasnı opyrm kokusunu icime cekyrm keske gercek olsa ivim gitti
Tatlım olacagındandır bence düşükler , ben cok araştırdım soğan kürü yapıp gebe kalan var bunu yaptım düşüş oldu diyen varsa da azdır ya da ben görmedim henüz , çoğunluk olumlu seyler yaşıyorsa düşük başka sebepli gerçekleşmiş de olabilir , Canını sıkma benim yakın bi ablam 37,38 yaşında oğlum olsun diye bu kürü denedi gebe kaldı gebelikten sonra bıraktı tabi kürü , kadınsal bi hastalıktan gebeliği bitti , o yaştaki bir kadının gebeliği zordur bilirsin soğan kürü işe yaradıBen soğan kürünü adet söktürücü diye duymuştum hamilelik istemeyenlerin içtiğini rahime baskı yapıp çocuğun düştüğünü duymuştum. Ama belki benim duyduklarım hamile olanların yaptığıdır bilmiyorum. Adet söktürdüğünü eminim arkadaşımın adeti gecikti içmişti 1 hafta sonra adeti geldi
Yok canım ben kullanmadım hiç soğan kürünüTatlım olacagındandır bence düşükler , ben cok araştırdım soğan kürü yapıp gebe kalan var bunu yaptım düşüş oldu diyen varsa da azdır ya da ben görmedim henüz , çoğunluk olumlu seyler yaşıyorsa düşük başka sebepli gerçekleşmiş de olabilir , Canını sıkma benim yakın bi ablam 37,38 yaşında oğlum olsun diye bu kürü denedi gebe kaldı gebelikten sonra bıraktı tabi kürü , kadınsal bi hastalıktan gebeliği bitti , o yaştaki bir kadının gebeliği zordur bilirsin soğan kürü işe yaradı
Fena halde psikolojim bozuldu yaİnşallah ya inşallahhh