- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 28
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.361
İns canım belli olmaz belki alırsın temmuzda hayırlı haberleri canm bakalm bir yıl olcak daha olmsdı benim ilk cocugm olck cnmAnnemde dün rüyasında görmüş beni hamile değilim demişimbelki tersine çıkar benimkide dua edelim bolca canım Rabbim nasip etsin bizlere
Tatlım olacagındandır bence düşükler , ben cok araştırdım soğan kürü yapıp gebe kalan var bunu yaptım düşüş oldu diyen varsa da azdır ya da ben görmedim henüz , çoğunluk olumlu seyler yaşıyorsa düşük başka sebepli gerçekleşmiş de olabilir , Canını sıkma benim yakın bi ablam 37,38 yaşında oğlum olsun diye bu kürü denedi gebe kaldı gebelikten sonra bıraktı tabi kürü , kadınsal bi hastalıktan gebeliği bitti , o yaştaki bir kadının gebeliği zordur bilirsin soğan kürü işe yaradı
Amin canm ins bir yıl oldu resmen olmadı bir ara bıraktım ama olmadı tutmuyor artık ruyalsrda goruyrm evladmı ins hayırlısıyla kalrz cnm ins senn ruyalrnda kabul olur cnm:)Allah nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmaz biraz,daha dua arkadasim üzülme.Ben de cok yogun ruya görüyorum surekli ya hamileyim ya doğurdum...Bunlara cok kafa yordugumuz icin rüyalarımıza giriyor hayra yor üzülme
Anneme bakarsan kendisinde adeti gecikmeden hiç bi belirtisi olmamış ne zaman adet gecikti o zaman baş dönmesi mide bulantısı göğüs ağrısı oldu dedi. Sakın test yapma adet gekmeni bekle dedi o da. Bu sefer beklicem çünkü diğer türlü negatif çıkıyo dahada yapmam az kaldı sende bekle canımFena halde psikolojim bozuldu yavar mı yok mu bilmiyorm annem de test fln yapma diyo ona da bişey diyemiyorum eşim de yanımda yok annemde kalıyorum kafayı yemek üzereyim
Bende evlilikte 7. Ayımız bitiyo canım bu ay ilk denememiz Ramazan da olduğu kadar yapmaya çalıştık ama bakalım nasip tutar mı bilmiyorum. Rabbim birbirimize güzel haberleri vermeyi nasip etsinn dua edelimİns canım belli olmaz belki alırsın temmuzda hayırlı haberleri canm bakalm bir yıl olcak daha olmsdı benim ilk cocugm olck cnm
canim cok heyecanlisin ya bnde diyodum acaba kacinci ayi cok telas yapiyor Allah iyiligini versin bizim gbi ilk denemenizmisBende evlilikte 7. Ayımız bitiyo canım bu ay ilk denememiz Ramazan da olduğu kadar yapmaya çalıştık ama bakalım nasip tutar mı bilmiyorum. Rabbim birbirimize güzel haberleri vermeyi nasip etsinn dua edelim
Cqnm ben cok dua edyrm burda dualarada katılıyordum ama qrtk pek girmedigimden katılamıyorum canm birde benim burda umutsuz olan arkadaslarmın hepsi hamile kaldı bilymsn kim benle konssa hamile kalyr bi ben kalamadmBende evlilikte 7. Ayımız bitiyo canım bu ay ilk denememiz Ramazan da olduğu kadar yapmaya çalıştık ama bakalım nasip tutar mı bilmiyorum. Rabbim birbirimize güzel haberleri vermeyi nasip etsinn dua edelim
Canım testlerin düzgün mü peki. Bende internette gördüm ama cesaret edemedim düzgün çalışmıyor diyenler var.Ben internetten 24 tane ovulasyon 3 tanede gevelik testini 29.90a almistim
İlk ayım kuzumcanim cok heyecanlisin ya bnde diyodum acaba kacinci ayi cok telas yapiyor Allah iyiligini versin bizim gbi ilk denemenizmisbu ay yumurtlama gunlerinde yapamadk diye belkide bnde stres olmadi bi dahaki ay her sey yolunda giderse bi cananda ben olurum hadi sen bu ay hamis ol bidahaki ay bize destek ol insAllahh
Benimle bol bol konuşsanaCqnm ben cok dua edyrm burda dualarada katılıyordum ama qrtk pek girmedigimden katılamıyorum canm birde benim burda umutsuz olan arkadaslarmın hepsi hamile kaldı bilymsn kim benle konssa hamile kalyr bi ben kalamadmama cddym hepsi hamile suan acaba ben ne zmn kalcm
Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış canım sabret olacak inşBende varım ins bu ay olur artık anne olmak cok istyrm birde kızlar ruyamda bugun erkek bebek dogurdum bole kucucuk kucagmdsn bırkmyrm kafasnı opyrm kokusunu icime cekyrm keske gercek olsa ivim gitti
Hayırlısı canım vardır ben tam 2 sene bekledim evlilik yıl dönümümüzdeki ilişkide oldu sabırKirmizilari gordum
Hayirlisi cnm,herseyin zamani var dedigin gibiHayırlısı canım vardır ben tam 2 sene bekledim evlilik yıl dönümümüzdeki ilişkide oldu sabır
Hamilemisin cnmHayırlısı canım vardır ben tam 2 sene bekledim evlilik yıl dönümümüzdeki ilişkide oldu sabır
Hepsi duzgun yarısından fazlasini kullandim. Marka olarakta cok memnunum cunku testlerde supheye hic düşmedim. Koyulasmasi gereken zamanda hep kopkoyuydu. Siliklesincede tamamen silik. Acabami dahada koyulasirmi falan hic demedim cnku o kdr netti ki test. Reklam gibi olmasinda :) yardimci olmaya calisiyorumCanım testlerin düzgün mü peki. Bende internette gördüm ama cesaret edemedim düzgün çalışmıyor diyenler var.
Bende batma yok hiç bi belirti yok valla içimden bi his senin hamile kalacağını benimde kırmızıları göreceğimi söylüyor hayırlısı bakalım canımKızlar ya benim bat a 2 gün kala acaip batmalarım var acaba adet mi olacam ki göğüslerim hassaslaştı iyice acı hissediyorum