Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım arkadaş limonu denemiş hamile arkadaşıyla kendinkini denemiş aynı çıkmış limona pek güvenme dedi

meraba kızlar bebiş haberlerine çok sevindim allah kucağınıza almayıda nsaip etsin darısı bizim başımıza.çok iyi oldu ya bu topik yoksa kafayı yerdim sabırsızlıktan neyseki herkes benim gibi diye düşünüyorum.bat 10 temmuz adet olucak gibiyim 2 gebelik testi aldımama yapmaya cesaretim yok negatif göreceğimden o kadar eminim yada yıkım yaşamaktan korktuğum için

Reactions: spe
limon testini hamile arkadaşım yaptı dibe çökmüş onda tuttu ama karbonatta onun köpürmedi yani yanıltıcı bence bunlar güvenmemek gerek

benim de az evvel afedersiniz idararin pesine kirmizi akinti gbi geldi yani regl kesinlesti kizlar hadi bakalm ins onumuzdeki ayi iyi dgerlendiririz insAllah kislerim erimistir dr um 2 ay snra gel ddi. ama bn dayanamam meraktan devlet hastanesinden gun aldm kistlerime baktircam adetle eriyebilir ddi diye sorim bi gttilermi.
ozeldeki dr kist icn ilac verdi 1 ay kullandm zaten korunuyoduk. gecmedi bu ay tekrar kullan aynisinj ddi korunmadk. adetle erir buyuk ihtimal 2 ay snra gel yumurta buyutme ilaci verrm demisti.reglmden snra gtcem ya devletteki dr a erimediyse gdmmi szce ozel dr uma.

Hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda bebişin olur. Seninde bat 7 temmuzdu dimi yanlış hatırlıyorsam? Bide kasık ağrın oldu mu canım?

Hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda bebişin olur. Seninde bat 7 temmuzdu dimi yanlış hatırlıyorsam? Bide kasık ağrın oldu mu canım?

Ve dr değişikliği iyidir bence özelden başka ni dr da görünebilirsin kronikuykucu
her zmanki regl oncesi kasik sancisi gbi zaten daha adetten once 3 gn benim hep olur adet gunude ayilir bayilir igne vurdururm rutin duzenim canim
dr a da 2 defa gttm. insAllah Allahin izniyle guveniyorum simdilik degistirmeyi dusunmuyorum tatlm bu ilk korunmadgmz ay. kendi 2 ay snra gel ddi ya bn meraktan bi devlete gdiim 1 ay oldu dr a gideli diye diyorum

Kızlar neden soğan kürü ve şu Ebru destanında yaptığı çayları ve süt kürünü yapmıyoruz :))) ben öyle cok okudum ki bunları yapıp gebe kalan cok ( bu ay bende bişeyler yapıyorum da bat da belli olacak ama bir kaç ay daha yapmaya devam edicem )

Benim de 8 temmuz. İkisi erken gebelik testi olmak üzere üç tane testim var ama senin gibi cesaretim yok benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…