- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.321
nokta gibi kırmızı bişey gelmiş ama olmamışım devamı yok
Belki üstüne gormedir hadi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nokta gibi kırmızı bişey gelmiş ama olmamışım devamı yok
Soğan kurunu yaptım ertesi ay hamile kalmıştım sonu kötü De bitmiş olsa , Ebru'nun dediklerini De yaptım bende işe yaramadı ama kişiden kişiye değişirKızlar neden soğan kürü ve şu Ebru destanında yaptığı çayları ve süt kürünü yapmıyoruz :))) ben öyle cok okudum ki bunları yapıp gebe kalan cok ( bu ay bende bişeyler yapıyorum da bat da belli olacak ama bir kaç ay daha yapmaya devam edicem )
Arkadasım yerleşme kanaması da olabilir , ağır iş yapma bir iki gün daha bekle ilaç kullanma test yaparsınnokta gibi kırmızı bişey gelmiş ama olmamışım devamı yok
Aslında demek ki işe yaramış gebe kalmışsın tatlım , inşallah yeniden de olur olacaktır Kalbini temiz tut bak bizlerde öyleyiz bekliyoruzSoğan kurunu yaptım ertesi ay hamile kalmıştım sonu kötü De bitmiş olsa , Ebru'nun dediklerini De yaptım bende işe yaramadı ama kişiden kişiye değişir
Aslında demek ki işe yaramış gebe kalmışsın tatlım , inşallah yeniden de olur olacaktır Kalbini temiz tut bak bizlerde öyleyiz bekliyoruz
durmuş ama sanmam :SBelki üstüne gormedir hadi inşallah
hayırlısıArkadasım yerleşme kanaması da olabilir , ağır iş yapma bir iki gün daha bekle ilaç kullanma test yaparsın
Soğan kürünü bu ay deneyeceklerdenim canim bende. Dun adet oldum biter bitmez baslayayim diyorum saraçoğlunun tarifini okumustum ama sen nasil yaptin ise yaramis galiba yanlis anlamadiysam hamile kalmissin..Soğan kurunu yaptım ertesi ay hamile kalmıştım sonu kötü De bitmiş olsa , Ebru'nun dediklerini De yaptım bende işe yaramadı ama kişiden kişiye değişir
Soğan kürünü bu ay deneyeceklerdenim canim bende. Dun adet oldum biter bitmez baslayayim diyorum saraçoğlunun tarifini okumustum ama sen nasil yaptin ise yaramis galiba yanlis anlamadiysam hamile kalmissin..
Canim benim agzina saglik ne guzel soylemissin.. Bizim istedigimiz an Allah vermiyorsa vardir bunda bir hayir demeliyiz.. Ayni zamanda tedavi de olurken Allaha siginmaliyiz.. Ve bolca dua.. Rabbim kalbine gonlune gore hayirli ve saglikli evlat nasip etsin inşallah :)Allah, sabredenlerle beraberdir.. "Enfal suresi, 66. Ayet
Sabırdan başka yol yok , moral bozmayın ne zaman ki umursamadım bakmadım etmedim o zaman hamile kaldım diyenler var üstelik doktorlar bile kadının ruh hali önemli stressiz olmalı diyor hep
Bize düşen dua etmek sabır
Ben de yalnız değilim sizlerle varsınız aynıyız
Teşekkür ederim deneyecegim hayirlisiyla sen de tekrar evlat sahibi olursun insallah..Evet bu ay tekrar niyetlendim yapmaya Saraçoğlu videolarında söylüyor adet bitiminden iki gün sonra baslayacaksin .. Kahverengi yemeklik soganlardan orta boylarından 30 tane al .. Sabah akşam yemekten önce icmelisin.. Klorsuz su kullanacaksin 1.5 şu bardağı suyu kaynattıktan sonra soğanı dörde bölüp içine atacaksın ağzını kapatıp kısık ateşte 5 dk kaynatacaksın bir su bardağı çıkıyor sonra içilecek duruma geldiğinde iç ama soğutma sakın zararlı sıcağa yakın iç 15 gün boyunca..
ekledim canımK kahvekokulu benide ekler misin bat 9 temmuz
ekledim canımekledim canım
ekledim canımbenide eklermisiniz listeye bat 6 temmuz
TebriklerKızlar alttaki bata 8gün kala yaptığım üstteki bata 6 gün kala yaptığım. Nasıl bir yorumlama yapmak gerekiyor bilemedim. Bu arada herkese günaydın. Hamile olan arkadaşları da çok çok tebrik ederim. Allah rn kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah.
Akinti kesildi cnm sislik dun aksam indi kasintida yok devam ederse gidicem tesekkur edermmantar canım biran evvel doktora git intihap yayılmasın geçmiş olsun benimde ilk evlendiğimde aynısı olmuştu idraını yaparken de zorlanman acı varsa kesin