Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kurunu yaptım ertesi ay hamile kalmıştım sonu kötü De bitmiş olsa , Ebru'nun dediklerini De yaptım bende işe yaramadı ama kişiden kişiye değişir

Soğan kurunu yaptım ertesi ay hamile kalmıştım sonu kötü De bitmiş olsa , Ebru'nun dediklerini De yaptım bende işe yaramadı ama kişiden kişiye değişir
Aslında demek ki işe yaramış gebe kalmışsın tatlım , inşallah yeniden de olur olacaktır Kalbini temiz tut bak bizlerde öyleyiz bekliyoruz

Aslında demek ki işe yaramış gebe kalmışsın tatlım , inşallah yeniden de olur olacaktır Kalbini temiz tut bak bizlerde öyleyiz bekliyoruz

İnşallah Ebru'nun ki iltihap vs olanlar için kimiside tüp deki yapisikliga faydası olduğunu söylemiş, denemekte fayda var

Soğan kürünü bu ay deneyeceklerdenim canim bende. Dun adet oldum biter bitmez baslayayim diyorum saraçoğlunun tarifini okumustum ama sen nasil yaptin ise yaramis galiba yanlis anlamadiysam hamile kalmissin..

Soğan kürünü bu ay deneyeceklerdenim canim bende. Dun adet oldum biter bitmez baslayayim diyorum saraçoğlunun tarifini okumustum ama sen nasil yaptin ise yaramis galiba yanlis anlamadiysam hamile kalmissin..

Evet bu ay tekrar niyetlendim yapmaya Saraçoğlu videolarında söylüyor adet bitiminden iki gün sonra baslayacaksin .. Kahverengi yemeklik soganlardan orta boylarından 30 tane al .. Sabah akşam yemekten önce icmelisin.. Klorsuz su kullanacaksin 1.5 şu bardağı suyu kaynattıktan sonra soğanı dörde bölüp içine atacaksın ağzını kapatıp kısık ateşte 5 dk kaynatacaksın bir su bardağı çıkıyor sonra içilecek duruma geldiğinde iç ama soğutma sakın zararlı sıcağa yakın iç 15 gün boyunca..

Allah, sabredenlerle beraberdir.. "Enfal suresi, 66. Ayet
Sabırdan başka yol yok , moral bozmayın ne zaman ki umursamadım bakmadım etmedim o zaman hamile kaldım diyenler var üstelik doktorlar bile kadının ruh hali önemli stressiz olmalı diyor hep
Bize düşen dua etmek sabır
Ben de yalnız değilim sizlerle varsınız aynıyız

Canim benim agzina saglik ne guzel soylemissin.. Bizim istedigimiz an Allah vermiyorsa vardir bunda bir hayir demeliyiz.. Ayni zamanda tedavi de olurken Allaha siginmaliyiz.. Ve bolca dua.. Rabbim kalbine gonlune gore hayirli ve saglikli evlat nasip etsin inşallah :)

Teşekkür ederim deneyecegim hayirlisiyla sen de tekrar evlat sahibi olursun insallah..

Tebrikler

mantar canım biran evvel doktora git intihap yayılmasın geçmiş olsun benimde ilk evlendiğimde aynısı olmuştu idraını yaparken de zorlanman acı varsa kesin
Akinti kesildi cnm sislik dun aksam indi kasintida yok devam ederse gidicem tesekkur ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…