- 29 Eylül 2016
- 392
- 387
- 33
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Canımm inşallah rabbim sana güzel bir doğum günü hediyesi nasip eder bu aySelam canim, 25 temmuz dogum gunum insallah temmuzda guzel haberi alirim/aliriz diyorum. Bu aydan umitli degilim microgynonu yeni biraktim 11 mayistan beri icmiyorum, bu ay olmayacagini biliyordum, umarim temmuzda Allah bana bir melek verir de hediyem olur, cok isterimBi de ben cok stres icindeyim bu aralar yani olmasi cok dusuk ihtimal diyorum ama bu kez ovulasyon testi de alicam, bakalim nolcak..
Insallah canim, annem de hep derdi, burada bir kac yorumda da okudum, belimi sicak tutucam ozellikle, bakalim ise yaricak miCanımm inşallah rabbim sana güzel bir doğum günü hediyesi nasip eder bu ay
Bende ilk defa bu ay deniycem hamileliği bakalım inşallah hayırlı haberler alırız
İnşallah gelir melegin o zaman :) bende bu aydan sonra olana kadar her ay düşüncem sanırımBen her ay düşünüyorum temmuza ozel birşey degil :) benimde 23 temmuz dogum gunum inşallah banada guzel bir hediye olur melegim gelirse..
Allah herkesin gonlune göre versin inşallah canim :)İnşallah gelir melegin o zaman :) bende bu aydan sonra olana kadar her ay düşüncem sanırım
Ya iste aslinda var ya hic dusunmicen, takip etmicen, rastgele olcak, ustune dustugumuz icin olmuyo bence.. ama elimizde de degil merak icindeyiz surekli oldu mu olmadi miİnşallah gelir melegin o zaman :) bende bu aydan sonra olana kadar her ay düşüncem sanırım
Fsh biraz yüksek duruyor ama o da adetinizin 3 gün surmesinden kaynaklı olabilir belki.Doktorunuza gösterirken söyleyin 3 gün sürdüğünü.Hanımlar merhaba bende temmuz ve sonrası gebelik planlıyorum. Doktorum benden bu testleri istedi sonuçları bugün aldım henüz göstermedim. Kendim biraz internetten araştırdım sizce bir sorun var mı ? Özellikle herkes adetin 3. Günü yapılmalı dediği için o şekilde gittim fakat benim adetim zaten 3 gün sürüyor ve testleri yaptırmaya gittiğimde bitmiş gibiydi acaba sonuçları etkilemismidir bu durum ?
Bütün topil temmuz doğumlu sanırımheyoo ben de varım:) ilk kez bu ay dusunmeye baslıcaz inşAllah. ah ah foruma ceyiz zamanında katılmıstım şimdi bu topıkler nasıpmıshepımızın hakkında hayırlısı olsun inşAllah.gecen ay adetimin pesıne ilk kontrol için gittim 2 adet kistim oldugunu soyledi erıyebilen cınsten dedi. ilac verdi yeni adetten sonra gel dedı. adetim normalde dundu ilaclardan dolayı hala olmadım leke var sadece olsamda inş atsam kistleri de regl ile birlikte
bu arada benimde dogum gunum 29 temmuz
Evet yaa cok mutlu oldum valla
Bütün topil temmuz doğumlu sanırım
Hangi marka canım kampanyamı vardıEvet yaa cok mutlu oldum vallaInsallah bebislerimiz de olur da saglikla, oyle kutlariz dogum gunlerimizii bu arada dun ovulasyon testi altim 7 test 1 gebelik testi hediyeliydi ve erken soyleyen testlerden aldim kozalaaakk bekle benii
Canim ben amerikada yasiyorum, ayni test turkiyede de olabilir ama 100TL ustundedir diye tahmin ediyorum 1st Response Ovulation Test ismi, keske size de yollayabilsem buradanHangi marka canım kampanyamı vardı
Ayyy ne güzel olurduu olsun söylemen yeter cankm saolCanim ben amerikada yasiyorum, ayni test turkiyede de olabilir ama 100TL ustundedir diye tahmin ediyorum 1st Response Ovulation Test ismi, keske size de yollayabilsem buradan
Bugun gene test yaptim sabah hic bisi cikmadiAyyy ne güzel olurduu olsun söylemen yeter cankm saol
Kafaya takınca pskolojik olarak belirtileri hissdyrz rehl günümzde gecyo bi kaç gün ama sonuç sıfr bende ateş ölçme yöntemini kullanacm bunay bde ovulasyon bakalm artk sonuç ne olurBugun gene test yaptim sabah hic bisi cikmadiyarin regl olmam laazim bakalim nolcak, kesin o da 2 3 gun gecikir, bebek istiyorum kafaya takiyorum diye, gene bi test yaparim tek I gorurum otururum asagi zaten sonra da regl olurum bu ay ovulasyon testi ile deneyim olmadi daha ustune dusmem ya olcagi varsa da olmuyo