• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah ahh burada birlikte gulduk,huzunlendik umut ettikk.. neler paylasmisiz. Aklima geldi uzuuuun zamandir girmedim hic arkadaslarim sizi coook ozledimm.

yaaa evettt ne guzel bebislerimizi umutla istiyordk Rabbim hepimize bu guzel duyguyu yasatti Cok sukur Sira ikincilere bile geldiiii😂❤❤😍😍

Merhaba kızlar😍 Bildirim gelince hatırladım ben de bu konuyu. Değiştirmeden önceki ismim Erse35 di😊

Birçok mücadeleden sonra çok taze anne olarak yazıyorum. Çok şükür rabbime yaşattı bu duyguyu. İsteyen herkese nasip olsun. Sağlıkla büyütün evlatlarınızı😍

Merhaba kızlar😍 Bildirim gelince hatırladım ben de bu konuyu. Değiştirmeden önceki ismim Erse35 di😊

Birçok mücadeleden sonra çok taze anne olarak yazıyorum. Çok şükür rabbime yaşattı bu duyguyu. İsteyen herkese nasip olsun. Sağlıkla büyütün evlatlarınızı😍
Yaa hatirladim canim seni Allah yavrusuna saglikli hayirli omurler versin insallah cok sevindim💜🥰

Back
X