- 10 Eylül 2014
- 161
- 124
- 34
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.381
Yumurtlama gününde ilişkide bulundukları öncesinde birde yumurtlama dönemim bitti beyaz krem gibi akıntı başladı bilmiyorum diğer gebelikte farletmedım inş bebek yerleşiyordurHamilemisin cnm
Belirtim var mı değişik gelenHayırlı akşamlar kızlar benimde bata 4 gün var hatta bugünü saymayayım 3. Bu ay ilk defa çok rahatım bazen yapsam mı acaba test diyorum ama vazgeçiyorum Allahım en yakın zamanda hayırlısıyla versin ve inşallah bu ay olur artık kızlar ya çok istiyorum
Ayy canim bilemedim ki yaa acaba psikolojik mi diyorumBende batma yok hiç bi belirti yok valla içimden bi his senin hamile kalacağını benimde kırmızıları göreceğimi söylüyor hayırlısı bakalım canım
Canım benimde böyle beyaz akıntım var ıslak şeklinde ama öyle çok değil bugünü saymazsam adetime 1 gün kaldı. Bu akıntı çok mu olması lazım?Yumurtlama gününde ilişkide bulundukları öncesinde birde yumurtlama dönemim bitti beyaz krem gibi akıntı başladı bilmiyorum diğer gebelikte farletmedım inş bebek yerleşiyordur
Çok olması önemli degıl âdet zamanı beyaz akıntı olmaz zaten kuru gün sayılıyor bence bebek zamanıCanım benimde böyle beyaz akıntım var ıslak şeklinde ama öyle çok değil bugünü saymazsam adetime 1 gün kaldı. Bu akıntı çok mu olması lazım?
Belirtim var mı değişik gelen
Aynı cnm benim annem de diyor hamile olursan bel agrin mide bulantin falan olmaz biseyin diyo günün geçer sonra başlar diyor bakalım inşallah hayırlısı ile olur cnm bnmAnneme bakarsan kendisinde adeti gecikmeden hiç bi belirtisi olmamış ne zaman adet gecikti o zaman baş dönmesi mide bulantısı göğüs ağrısı oldu dedi. Sakın test yapma adet gekmeni bekle dedi o da. Bu sefer beklicem çünkü diğer türlü negatif çıkıyo dahada yapmam az kaldı sende bekle canım
Bende bat 8 temmuz cnm kasık ağrısı oluyor ara ara bazen de kendimi hasta olcak gibi hissediyorum inşallah olmayizda güzel haberler veririz birbirimize Allah'ın izniyleKızlar ya benim bat a 2 gün kala acaip batmalarım var acaba adet mi olacam ki göğüslerim hassaslaştı iyice acı hissediyorum
Canm ina sende kalırsın hamile artk inaniyorm ins kalrz ya hamile ya:)))Benimle bol bol konuşsananasip canım bu işler Vakti zamanı var demekki bekleyelim bakalım bizler ne zaman hamile kalıcaz
İns canm sabresiyorum rabbim buyuk ya bakalim beklyrm sen ne zamandrdn beri istysn cnm:)Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış canım sabret olacak inş
Yaa inşallah ben daha önce farkketmedim de adet yaklaşınca kuru olduğunu bu ay deneyince daha farkında olmaya başladım ıslak oluyor ama hafif inşallah hamilelik belirtisidirÇok olması önemli degıl âdet zamanı beyaz akıntı olmaz zaten kuru gün sayılıyor bence bebek zamanı
İnşallah canımcımAynı cnm benim annem de diyor hamile olursan bel agrin mide bulantin falan olmaz biseyin diyo günün geçer sonra başlar diyor bakalım inşallah hayırlısı ile olur cnm bnm
İnşallah canım isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsinCanm ina sende kalırsın hamile artk inaniyorm ins kalrz ya hamile ya:)))
İns canm bakalm ya ne zaman olcak meryem suresi hz.ibrahimin dualari hep okudum birgun kabul olur ins cnm:)İnşallah canım isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin
Acicik benimle De konuşsan nolurrr ..İns canm bakalm ya ne zaman olcak meryem suresi hz.ibrahimin dualari hep okudum birgun kabul olur ins cnm:)
Ayy senin de bat in yakınmış canim insallah guzel haberler Veririz cok sabırsızimBende bat 8 temmuz cnm kasık ağrısı oluyor ara ara bazen de kendimi hasta olcak gibi hissediyorum inşallah olmayizda güzel haberler veririz birbirimize Allah'ın izniyle
Fena halde psikolojim bozuldu yavar mı yok mu bilmiyorm annem de test fln yapma diyo ona da bişey diyemiyorum eşim de yanımda yok annemde kalıyorum kafayı yemek üzereyim
Tabki konsrm cnm sıkıntıyokAcicik benimle De konuşsan nolurrr ..
Bu arada bende soğan kürü sonrası hamile kaldim kullandığım ay geç adet oldum 35 . Gün ertesi ay da hamile kaldım .. Hatta o kadar etkili olmuş ki kapalı tupden kaldım sıkışmış oraya .. Yani kötü sonuçlanma nedeni soğan kürü değildisafari_go