Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir melek uyuyor
1499249597919-968871294.jpg

Selam kızlar benimde bat dündü ama bugün kırmızı kartı yedim. Çok sancım yok acaba üstüne görme olabilir mi ? Cuma günü kontrol var yine son klomen kullanıcam eğer olursam yine hsg çekilecek :110:

Netten gördüm bende adetime 7 gün kala yaptım köpürmedi dün yaptm köpürmedi aynı zamanda testte yapmıştm negatif çıktı. Bugün adetime 2 gün kaldı yaptım köpürdü :KK48: ped bardağa idralini yapıyosun karbonat döküyosun 1 tatlı kaşığı kadar eğer köpürürse hamilesin dibe çökerse bamile değilsin diyolar :halay: ne kadar doğru bilmiyorum ama meraktan denedim bende :KK48: safari_go safari_go

Netten gördüm bende adetime 7 gün kala yaptım köpürmedi dün yaptm köpürmedi aynı zamanda testte yapmıştm negatif çıktı. Bugün adetime 2 gün kaldı yaptım köpürdü :KK48: ped bardağa idralini yapıyosun karbonat döküyosun 1 tatlı kaşığı kadar eğer köpürürse hamilesin dibe çökerse bamile değilsin diyolar :halay: ne kadar doğru bilmiyorum ama meraktan denedim bende :KK48: safari_go safari_go

Ay tatlm insallah hamilesindir.Tamam denicemm bnde :KK66:

Slm canım evet gerçekten diğer adet dönemi belirtilerinden farklı oluyor 2 yıl sonra oldu eşim varıkosel ameliyatı gecordı 1 sene öyle bekldık sonra yumurta takibi yaptırdım biraz kilo almıştım pko var bende diyet yaptım 10 kg verdim glıfor ve düzenli beslenme ile 3 ayda 2.çatlama iğnesi ile gün aşırı beraberlik olduk 3 kez artık umudum yoldu açıkçası o ay çok istek sızdım hatta esşimle aramıza soğukluk girmişti sogmustum resmen ondan sonra adetime 1 hafta kala gece dönerken yatakta ani keskin kramplar giriyordu kasıklarıma o dikkatimi çekti is yerinde sandalyeye oturup kalktığında da aynı ağrılar oldu herkes sen hamılesın diyordu soldun falan dediler adet günüm geldi Dr aradım çok sancım var ama adet olamıyorum bir haftadır böyle dedım göğüs hassas ligi yoktu bulantıda yok du yorgunluk ve sancı vardı muayene haneye gittim kontrol etti vajinadan uterusda bir sıvı var dedi şüphelendi kan tahlili yaptım 1 saat hıc geçemedi bana sonra poliklinik ı aradım değerleri sordum 245beta HCG dedi elim Ayağım tıterdı iş arkasdasımasarıldım çok ağladım sevinçten üstünden yük kalkmış gibiydi hala gözlerim dolar o günler aklıma gelince böyle kızlar klomen progestan glıfor kullandım Dr takibinde şuan hıc bısey kullanmadım Dr gerek yok dedi yumurtlama oluyor diye bakalım
Allah acısını göstermesin cnm bnmde 3 günüm kaldı sadece kasık ağrim oluyor ilk kez oldu bu ay bakalım nolcak

Kizlar sizin icin arastirdim kesin sonuc diyor..
Limonla gebelik testi yapımı

• Plastik ve şeffaf bir bardağa idrarınızı yapın.
  • Minicik bir limonu ikiye bölün.
  • Bir parçasını yaptığınız idrarın üzerine sıkın.
  • Limonun tortuları veya minik granülleri idrarın dibine çökmeye başlarsa mutlu olabilirsiniz, çünkü hamilesiniz.
  • Limon tortuları dibe çökmez ısrarla yüzeyde kalırsa hamile değilsiniz.

X