- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.281
Insallah sekerim.bnde vermek istiyorm guzel haberleri hem size hem aileme:)))))))Ben de heyecanlandım senin için :)) güzel haberi bize ver öyle umuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah sekerim.bnde vermek istiyorm guzel haberleri hem size hem aileme:)))))))Ben de heyecanlandım senin için :)) güzel haberi bize ver öyle umuyorum
İnşaallah sende bize dua et bir kızım var çok şükür insan yinede bidaha zor olacak gibi hissediyor
Merhaba canim hosgeldin bu arada.. Benim kirmizilar dün geldi ama bati 7 -8temmuz olan arkadaslar var burada onlarin belirtilerini alsak olur aslinda @Mernur1325 C canan_cc @kronikuykucu EndlessHappiness kizlar
Canım sende bi karbonat testi yapsana bakalım sende noluyo çok merak ettimIlk defa yasiyorm bu sansiyi yere atti bni birden.Ama bi iki dakika sonra gecti.Korkmadm da degil
Maşallahh sen ne güzelsin öyle Rabbim bahtınıda güzel eylesinBir melek uyuyor
Eki Görüntüle 2016852
Canım inşallah üstünü görmedir. Rabbim gönlüne göre versin inşallahSelam kızlar benimde bat dündü ama bugün kırmızı kartı yedim. Çok sancım yok acaba üstüne görme olabilir mi ? Cuma günü kontrol var yine son klomen kullanıcam eğer olursam yine hsg çekilecek
Sağol canım inşallah hayırlısı olsun artık kanamanın devamına göre hareket EdicemCanım inşallah üstünü görmedir. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kiz onu nasil yapiyrzCanım sende bi karbonat testi yapsana bakalım sende noluyo çok merak ettim
Netten gördüm bende adetime 7 gün kala yaptım köpürmedi dün yaptm köpürmedi aynı zamanda testte yapmıştm negatif çıktı. Bugün adetime 2 gün kaldı yaptım köpürdü ped bardağa idralini yapıyosun karbonat döküyosun 1 tatlı kaşığı kadar eğer köpürürse hamilesin dibe çökerse bamile değilsin diyolar ne kadar doğru bilmiyorum ama meraktan denedim bende safari_go
Allah acısını göstermesin cnm bnmde 3 günüm kaldı sadece kasık ağrim oluyor ilk kez oldu bu ay bakalım nolcakSlm canım evet gerçekten diğer adet dönemi belirtilerinden farklı oluyor 2 yıl sonra oldu eşim varıkosel ameliyatı gecordı 1 sene öyle bekldık sonra yumurta takibi yaptırdım biraz kilo almıştım pko var bende diyet yaptım 10 kg verdim glıfor ve düzenli beslenme ile 3 ayda 2.çatlama iğnesi ile gün aşırı beraberlik olduk 3 kez artık umudum yoldu açıkçası o ay çok istek sızdım hatta esşimle aramıza soğukluk girmişti sogmustum resmen ondan sonra adetime 1 hafta kala gece dönerken yatakta ani keskin kramplar giriyordu kasıklarıma o dikkatimi çekti is yerinde sandalyeye oturup kalktığında da aynı ağrılar oldu herkes sen hamılesın diyordu soldun falan dediler adet günüm geldi Dr aradım çok sancım var ama adet olamıyorum bir haftadır böyle dedım göğüs hassas ligi yoktu bulantıda yok du yorgunluk ve sancı vardı muayene haneye gittim kontrol etti vajinadan uterusda bir sıvı var dedi şüphelendi kan tahlili yaptım 1 saat hıc geçemedi bana sonra poliklinik ı aradım değerleri sordum 245beta HCG dedi elim Ayağım tıterdı iş arkasdasımasarıldım çok ağladım sevinçten üstünden yük kalkmış gibiydi hala gözlerim dolar o günler aklıma gelince böyle kızlar klomen progestan glıfor kullandım Dr takibinde şuan hıc bısey kullanmadım Dr gerek yok dedi yumurtlama oluyor diye bakalım
Bnmde bat 8 temmuz tek belirtim var kasık ağrısı o da yeni değil yumurtlamadan beri var bugün biraz akıntım arttı o kadar test yaptım ama çıkmadı cnmEvet olabilir canım yazsalar hanımlar da okusak
Ayy pardon canim sende bendensin bir gun once yedim karti hemde ne yemek al sana dercesineYok canım yazdım zaten adet oldum ben hemde beklenenden bir gün önce
İnşallah canım isteyen herkes hamiledir inşallahAy tatlm insallah hamilesindir.Tamam denicemm bnde
bi sonraki adet tarihi batBat dediginiz nedir acaba birçok yerde aynı şey yazıyor duymadım şimdiye kadar
bilmediğimden soruyorum....?