Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım belirtiler gebelik belirtileri keskin ağrıların oluyor mu kasıklarda

Yaa bende denemistim bunuuu ben karbonati yaptim ve limon. Karbonat kopurmedi bildigin dibe coktu kopursun diye salladim pet bardagi ama o bile kar etmemisti inşallah senin dogru cikar

En net belirti kızlar kadınlardaki adet sancısıyla bırlıkte batmalar ve ani gren keskin kramplar bende bu belirtileri beklıyorum ama daha 12 günüm var

Yaa bende denemistim bunuuu ben karbonati yaptim ve limon. Karbonat kopurmedi bildigin dibe coktu kopursun diye salladim pet bardagi ama o bile kar etmemisti inşallah senin dogru cikar
Benimki daha önce köpürmemişti canım bugün köpürdü bilemedim inşallah doğrudur ya daha öncekilerde dibe çökmüştü ilk kez bugün köpürdü bakalım son 2 gün inşallah kırmızıları görmem

En net belirti kızlar kadınlardaki adet sancısıyla bırlıkte batmalar ve ani gren keskin kramplar bende bu belirtileri beklıyorum ama daha 12 günüm var

Ha bi de bu sabah kahvaltiyi hazirlarkn birden bi sanci girdi.Karnimin tam ortasindan kasiklarima kadar

Mesela bir yerden oturup kalkarken ani sancıların oluyor mu de ne sene
O şekilde sancım yok canım dün gece göğüs uçlarımın sızladığını farkkettim o kadar onun haricinde hiç bi belirti yok bide dün sabah kuru öğürme geldi psikolojik mi bilmem ama inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…