Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar iyiyiz cok sukur yeni gordum girmiyorum ne zamandir. Siz nasilsiniz? Afilim bebisin iyi sayilir demissin insallah biseyi yoktur hasta filan mi ?
Afilim92 kronikuykucu
Ben iyiyim canim .Evdeyiz hep hava sogudu tam cevreyi tanimaya baslamistik Canim gaz sorunumuz bitmedi hala.Hic uyuyamiyor cok üzülüyorum. Senin paşa ne yapıyor

Ben iyiyim canim .Evdeyiz hep hava sogudu tam cevreyi tanimaya baslamistik Canim gaz sorunumuz bitmedi hala.Hic uyuyamiyor cok üzülüyorum. Senin paşa ne yapıyor
Pasam iyi teyzesi sukur ek gidaya gectik artik oturuyo destekli sekilde buyuyor iste ama bana cok bağlı 5 dk yanindan ayrilamiyorum gunler gelip geciyor boyle boyle buyucekler canlari sagolsun... Kuzum ya canim kiyamam ben ona eminim her yolu denemissinizdir gecmesi icin.. Sabir cok onemli agladikca sen de uzuluyosundur bazen sinirleniyosundur ama hepsi gececek gercekten merak etme..Bizimki 20 gün kadar bir süre gaz sancısı cekmisti 2 aylıkken çareyi acı elma yağında ve zeytinyağında bulmuştuk..

Ya masallah .Tum tatlari sevsin,saglikla beslensin insallah .Yaa benimki de oyle en azindan yemek yerken oyalansin diye oyun halisi aldim. Ama durmuyor. Off her seyi denedik,gecmiyor.Uyumadigi icin cok üzülüyorum. Insallah gecer artik da misil misil uyur .

Zaman gecmiyor ve hic gecmeyecek hep oyle kalcaklar gibi geliyor ama inan ki geciyor canin insallah en kisa zamanda hersey duzene girer bugünlerin geçeceğini bir gün büyüyeceğini düşün o anda belki biraz rahatlarsin..

Benim kız 7 ay 1 haftalık oldu 30 Mart’ta doğdu :) senin ki kaç aylık oldu :) hey maşallah nerden nereyeeee. Bende çok uzun zamandır girmedim buralara

Yaa seni de merak esiyordum ne zamandır yazmıyorum buralara girmiyorum. Bizde el gıdaya başlayalı 1 ay oldu :) nasıl gidiyor bebekli günler

Yaa seni de merak esiyordum ne zamandır yazmıyorum buralara girmiyorum. Bizde el gıdaya başlayalı 1 ay oldu :) nasıl gidiyor bebekli günler
Cok guzel bin sukur canim benim.. 7 aylik oluyoruz 14ünde. Oturuyor bebeğim bizimle yemek yiyor tam oyun torbası oldu derler ya şu an o durumdayiz. Sen nasilsin tatli bebisin nasil canim hersey yolunda mi yiyor mu verdigin yemeklerden mamalardan :)

Masallah zaman ne cabuk geciyor.. Uykulari gaz sancilari nasil oldu kuzum 4 aylik olunca hersey guzellesmeye basliyor ama..
Duzelmedi maalesef. Gece sancidan uyaniyor .Sabahliyoruz aglaya aglaya .Bugun de atesi var basinda bekliyorum .Senin pasa napiyor ?Biz eve tikildik haftaici soguk diye cikamiyoruz .Hafta sonu babamizla cikiyoruz .Avm ye filan gittik bir iki.Dr u yasakladi .Aşıları tam degil tam grip mevsimi diye.

Zor günlerin hepsi bir gün geride kalicak insallah..Biz iyiyiz cok sukur canim pasam da iyi disleri cok kasiniyo hala cikarmadik 7.ayımıza giriyoruz yarin herseyi fare gibi kemiriyo kasintisindan bi ciksa rahatliycak :) simdi uyuttum islerimin basina gecicem bende

Insallah kuzum .Haha ne tatlidir o simdi.Benimki de ne bulursa agzinda .Uyuttum temizliğe basladim 15.dk uyandi .Sen nasil uyutuyorsun sallarak ,memede ...

Insallah kuzum .Haha ne tatlidir o simdi.Benimki de ne bulursa agzinda .Uyuttum temizliğe basladim 15.dk uyandi .Sen nasil uyutuyorsun sallarak ,memede ...
Benimki beni emmeyi birakti canim 5 ay emdi maalesef. Ayagimda sallayarak uyutuyordum simdi kucagima aliyorum uykusu gelince emzigini veriyorum sarki soyluyorum yuzumu oksaya oksaya uyuyo teyzesiSen nasil uyutuyosun canim?

yarın gıdıcem ınsAllah canım cuma gunu 940tı gorulebılır olmustur umarım yada bi sorun yoktur ınsAllah
Gorursun Allah in izniyle kuzum.

Benimki beni emmeyi birakti canim 5 ay emdi maalesef. Ayagimda sallayarak uyutuyordum simdi kucagima aliyorum uykusu gelince emzigini veriyorum sarki soyluyorum yuzumu oksaya oksaya uyuyo teyzesiSen nasil uyutuyosun canim?
Benimki sadece emerek uyuyor. Bu yuzden uykuları cok kisa .Max 30 dk uyuyor. Uyku egitimi vermek istiyorum .30 dk yi uzatmak istiyorum cok isimiz var cook .

Gorursun Allah in izniyle kuzum.

Benimki sadece emerek uyuyor. Bu yuzden uykuları cok kisa .Max 30 dk uyuyor. Uyku egitimi vermek istiyorum .30 dk yi uzatmak istiyorum cok isimiz var cook .
Sinem gergel akinal in bebeginiz uykuyu cok sevecek kitabini tavsiye ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…