- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #10.281
Ben Doğumdan sonra bir defa adet oldum senden bir hafta önce ama hesaplarla örtüşmüyor tabi ki 31.1 gittiğimde 16+5 çıktı bugün ise 19+6 kafam karıştı ..8ekim canım son adet tarihim
ben adetten hemen sonra hamile kaldıgımı dusunuyorum
hamıle kalmadan bi ay once asılama yaptırdım tutmadı o zman dr her gun ıncelemede bulundu ve adet pesıne yumurtladıgımı soylemıstı bızım adet pesıne hemen ılıskı olmuyodu hep yumurtlama haftasını beklıyoduk normalde. ıste ekimde hemen adet pesıne denedk hamıle kaldm canım ilac falan kullanmadıydım
Masallah canim Allah bagislasin .Cinsiyetleri ne bebislerin ?Afilim92 ya unutur muyum sizi hiç ben :) mümkün değil. Evet 2. Oldu Sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah..
kronikuykucu senin son adet tarihin ne ? Benim işler bayağı karışık emin olamıyoruz tarihten pek.. Ovulasyonunu takip ettin mi ?
Kız kardeş olacaklar teyzesi Allah sağlık sıhhat versin inşallah. Ama sanki benimki bir hafta geriden gidiyor...Masallah canim Allah bagislasin .Cinsiyetleri ne bebislerin ?
Oy kurban olurum yaa .Kız kardeş olacaklar teyzesi Allah sağlık sıhhat versin inşallah. Ama sanki benimki bir hafta geriden gidiyor...
canım duzenli adete donmedıgın için yanılma payı olabılır senin durumdaBen Doğumdan sonra bir defa adet oldum senden bir hafta önce ama hesaplarla örtüşmüyor tabi ki 31.1 gittiğimde 16+5 çıktı bugün ise 19+6 kafam karıştı ..
İnşallah kuzum walla tek arzum sağlıklı,sıhhatli olsun evlatlarım aklı, fikri, azaları tam ve kusursuz, Salih evlat olsunlar inşallah.Oy kurban olurum yaa .
1 hafta cok sorun degil sonra öne bile gecer .
Ben 25 de hissettim yumurtlamayı ondan önce beraber olmuştuk geldi süpriz yumurta.canım duzenli adete donmedıgın için yanılma payı olabılır senin durumda
bence ultrasona göre hareket et ondan devam et dr soyluyo ya zaten buyuklugu su haftaya göre gibi
olur olur kuzum hc merak etme zaten bu aralar detaylı ultrason dönemin olması lazm onda ıyıce tam kac haftalık belli olur o haftalarda zaten degısebılıyo bi önden bi gerıden gelıyolarİnşallah kuzum walla tek arzum sağlıklı,sıhhatli olsun evlatlarım aklı, fikri, azaları tam ve kusursuz, Salih evlat olsunlar inşallah.
Ah birde detaylı ultrasonu yapacak bir yer olsa...!olur olur kuzum hc merak etme zaten bu aralar detaylı ultrason dönemin olması lazm onda ıyıce tam kac haftalık belli olur o haftalarda zaten degısebılıyo bi önden bi gerıden gelıyolar
Insallah canim .Hayirli dogumlar diliyorum. Saglikla gelsin suppiss yumurtan :)İnşallah kuzum walla tek arzum sağlıklı,sıhhatli olsun evlatlarım aklı, fikri, azaları tam ve kusursuz, Salih evlat olsunlar inşallah.
ılcede falanmısın tatlım tuh ya fırsatın olmazmı acaba detaylı ultrasonu ck onemsıyorum ben bılgılenmek adına benım de 6martta randevumAh birde detaylı ultrasonu yapacak bir yer olsa...!
Hamilelik sürecimde en keyif aldığım kontroldu ayrintili .Minnacik burnundan parmaklarına kadar kocaman ekranda görüyorsun .Ve benim koalam gülümsemişti dr yakaladi hemen fotosunu aldi .Oyhh ne gunlerdi .Hamileligimi ozledim :))ılcede falanmısın tatlım tuh ya fırsatın olmazmı acaba detaylı ultrasonu ck onemsıyorum ben bılgılenmek adına benım de 6martta randevum
canım ya randevu zor bulunuyo dıye 21+3e aldım ben erken mi oldu acaba kafama takıldıHamilelik sürecimde en keyif aldığım kontroldu ayrintili .Minnacik burnundan parmaklarına kadar kocaman ekranda görüyorsun .Ve benim koalam gülümsemişti dr yakaladi hemen fotosunu aldi .Oyhh ne gunlerdi .Hamileligimi ozledim :))
tam haftasında almışsın cnm bende 21+2 de yaptırmıştım, 18-22 arası yapılıyor en kötü ihtimal ile 24e sarkabiliyor.canım ya randevu zor bulunuyo dıye 21+3e aldım ben erken mi oldu acaba kafama takıldı
Az kaldı gelmedi benim bıdıkcanım duzenli adete donmedıgın için yanılma payı olabılır senin durumda
bence ultrasona göre hareket et ondan devam et dr soyluyo ya zaten buyuklugu su haftaya göre gibi
aa merhaba canım gunlerimiz birmiş evet yapmadım ben de dogum henuz, normal dogum olacak ınsAllah beklıyoruz sen nasılsın saglıkla gelsın bebısler ınsAllahAz kaldı gelmedi benim bıdık ☺ Sende Doğum yapmamışsın herhalde ..
Şükür iyiyim gelmesini bekliyorum minnakın. Aminni inşallah. Allah kolaylık versin.aa merhaba canım gunlerimiz birmiş evet yapmadım ben de dogum henuz, normal dogum olacak ınsAllah beklıyoruz sen nasılsın saglıkla gelsın bebısler ınsAllah