Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Doğumdan sonra bir defa adet oldum senden bir hafta önce ama hesaplarla örtüşmüyor tabi ki 31.1 gittiğimde 16+5 çıktı bugün ise 19+6 kafam karıştı ..

Masallah canim Allah bagislasin .Cinsiyetleri ne bebislerin ?

Ben Doğumdan sonra bir defa adet oldum senden bir hafta önce ama hesaplarla örtüşmüyor tabi ki 31.1 gittiğimde 16+5 çıktı bugün ise 19+6 kafam karıştı ..
canım duzenli adete donmedıgın için yanılma payı olabılır senin durumda
bence ultrasona göre hareket et ondan devam et dr soyluyo ya zaten buyuklugu su haftaya göre gibi

İnşallah kuzum walla tek arzum sağlıklı,sıhhatli olsun evlatlarım aklı, fikri, azaları tam ve kusursuz, Salih evlat olsunlar inşallah.
olur olur kuzum hc merak etme zaten bu aralar detaylı ultrason dönemin olması lazm onda ıyıce tam kac haftalık belli olur o haftalarda zaten degısebılıyo bi önden bi gerıden gelıyolar

ılcede falanmısın tatlım tuh ya fırsatın olmazmı acaba detaylı ultrasonu ck onemsıyorum ben bılgılenmek adına benım de 6martta randevum
Hamilelik sürecimde en keyif aldığım kontroldu ayrintili .Minnacik burnundan parmaklarına kadar kocaman ekranda görüyorsun .Ve benim koalam gülümsemişti dr yakaladi hemen fotosunu aldi .Oyhh ne gunlerdi .Hamileligimi ozledim :))

canım ya randevu zor bulunuyo dıye 21+3e aldım ben erken mi oldu acaba kafama takıldı

Ah ahh burada birlikte gulduk,huzunlendik umut ettikk.. neler paylasmisiz. Aklima geldi uzuuuun zamandir girmedim hic arkadaslarim sizi coook ozledimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…