- 1 Ekim 2013
- 8.456
- 20.486
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #10.261
canımın içiiKizlar bende 18 ekimde 2018 de dogum yaptim cok sukur uzun bi muddet giremedim bi kac arkadas vardi merak ettigim cok sukurkronikuykucu hamileymis inanilmaz sevindim ilk girdigimde gordugum en guzel haberdi bu
ıyıyım ck sukur canım gecen pzar biraz rekelenmem oldu peceteye geldi dr ıgne ve jel verdi sonrasında daha gelmedi ck sukur 15gun rapor verdi dinlenıyorum bol bol sizler nasılsınız
Ara ara olabiliyor. Ben de yasamistik stres yapma kuzum .ıyıyım ck sukur canım gecen pzar biraz rekelenmem oldu peceteye geldi dr ıgne ve jel verdi sonrasında daha gelmedi ck sukur 15gun rapor verdi dinlenıyorum bol bol sizler nasılsınız
oyy kuzum masAllah kocaman olmus biz de dun 3.ayımıza girdik teyzesi cok sukurAra ara olabiliyor. Ben de yasamistik stres yapma kuzum .
Ben de iyiyim 6.aya girdik. Büyüyoruz iste :)
Masallah saglikla kucagina al canim .Cok heyecanlı. Cinsiyet meraki had safada oluyor bu donemde .oyy kuzum masAllah kocaman olmus biz de dun 3.ayımıza girdik teyzesi cok sukur
aynen canım ya ck merak edıyorum 14.haftada randevum var bakalm gosterecekmıMasallah saglikla kucagina al canim .Cok heyecanlı. Cinsiyet meraki had safada oluyor bu donemde .
canımm nasılsın bebıs nası
Grip olduk pek iyi sayılmaz .Bebegimin de atesi var oksuruyor.Hamile duasi makbuldur teyzesi dua et.canımm nasılsın bebıs nası
oyy gecmıs olsun kuzuma Allahım sıfa versinGrip olduk pek iyi sayılmaz .Bebegimin de atesi var oksuruyor.Hamile duasi makbuldur teyzesi dua et.
Sen nasilsin ,kac haftaliksiniz gebelik takvimi eklememissin kuzum .
Masallah kuzum .Cinsiyeti ne ?oyy gecmıs olsun kuzuma Allahım sıfa versin
ıyıyım ben de canım nolsun 19+1 im 20.haftadayım yani cok sukur canım
Ayyyy hamilesin şükür Allah’a hamd olsun !canımm nasılsın bebıs nası
Yaaa sen 2.ye mi hamilesin kuzum .Hatırladın mi beni ?Ayyyy hamilesin şükür Allah’a hamd olsun !
merhaba canım yaa ne kadar oldu gorusmeyeliiiiAyyyy hamilesin şükür Allah’a hamd olsun !
Kronik oglum 16 temmuz doğumlu tam 1 yas olcak aralarinda :))merhaba canım yaa ne kadar oldu gorusmeyeliiii
tekrar hamılesın heralde masAllah yaa günümüz bile aynı benım tahmını dogum tarıhımde 15temmuz
ayy ne guzel canım oh teyze cocuklariKronik oglum 16 temmuz doğumlu tam 1 yas olcak aralarinda :))
Benim dr 15 inde alacaktı. 15 Temmuz kutlamalarından dolayı trafige takiliriz gerilirim diye 1 gun sonraya erteledik.ayy ne guzel canım oh teyze cocuklari
8ekim canım son adet tarihimAfilim92 ya unutur muyum sizi hiç ben :) mümkün değil. Evet 2. Oldu Sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah..
kronikuykucu senin son adet tarihin ne ? Benim işler bayağı karışık emin olamıyoruz tarihten pek.. Ovulasyonunu takip ettin mi ?