- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #10.221
Biz de bayram tatiline geldik bebis cok huysuz.İyiyim canim cok sukur sen nasilsin bebisin nasil
Gaz sancisi mi var canimBiz de bayram tatiline geldik bebis cok huysuz.
Gaz yokken de huysuz .Ne gunduz ne gece uyuyor .Saatlerce uyanik .10 saat falan uyanik kalabiliyor. Cok yorgunum artik .Gaz sancisi mi var canim
Kiyamam ona ben.. Genelde 3 aylik olunca azalir diyorlar umarim en kisa zamanda duzene girerGaz yokken de huysuz .Ne gunduz ne gece uyuyor .Saatlerce uyanik .10 saat falan uyanik kalabiliyor. Cok yorgunum artik .
Insallah canim .Yarin kirkimiz çıkıyorKiyamam ona ben.. Genelde 3 aylik olunca azalir diyorlar umarim en kisa zamanda duzene girer
Allah razı olsun cumlemıze ınsAllahİnşallah allah gönlüne göre veriri canm ya dualarım seninle
Kuzummm kac gundur hep aklimdasin valla gireyim yazayim dedim dedim firsat bulamadim unuttum hakkinizda hayirlisi olsun artik herseyin caresi var bi gun bize ben hamileyimmm dedigin gunler gelicek insallahh allahim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsinnGuguuu Afilim92
canlarım sıze özel mesajla ulasmak istedim ama ulasamadım hatta keske telefonları olsaydı watsapp grubu kurardm dıye dusundm
nasılsınız ne var ne yok
ben çeşitli tahlıller yaptırdım ankarada yumurta rezervım yasıma gore az cıktı detayları gecıyorum
pazartesi gunu asılama yaptırdım sızle paylasmak istedim dualarınıza talibim
ınsAllah canım arkadasımmm ben de sıze teyzelik mujdesi vermek ıstıyorummmKuzummm kac gundur hep aklimdasin valla gireyim yazayim dedim dedim firsat bulamadim unuttum hakkinizda hayirlisi olsun artik herseyin caresi var bi gun bize ben hamileyimmm dedigin gunler gelicek insallahh allahim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn
Canim bildirim gözümden kacmis.Aklima geldiniz bir bakayim dedim oyle gördüm.Guguuu Afilim92
canlarım sıze özel mesajla ulasmak istedim ama ulasamadım hatta keske telefonları olsaydı watsapp grubu kurardm dıye dusundm
nasılsınız ne var ne yok
ben çeşitli tahlıller yaptırdım ankarada yumurta rezervım yasıma gore az cıktı detayları gecıyorum
pazartesi gunu asılama yaptırdım sızle paylasmak istedim dualarınıza talibim
ınsAllah canım asılama yaptırdık bu ay ama karnım agrıyo regl olcam sanırımCanim bildirim gözümden kacmis.Aklima geldiniz bir bakayim dedim oyle gördüm.
Canim yumurta sayi ve kalitesi icin ari sutunu arastir .Insallah sifa olur.
Insallah olmazsin kuzum Rabbim hayırlısıyla hamile olmani nasip etsinınsAllah canım asılama yaptırdık bu ay ama karnım agrıyo regl olcam sanırım
Guzel seyler dusun canim benim. Hamile kaldigim ay her an adet olacakmisim gibi baski ve agrim vardi insallah gelmez kirmizilar da bebis haberi alirizınsAllah canım asılama yaptırdık bu ay ama karnım agrıyo regl olcam sanırım
bugun kahverengi akıntı geldı kırmızı grdum bırazda canım nasıp degılmıs tutmadı asılamaGuzel seyler dusun canim benim. Hamile kaldigim ay her an adet olacakmisim gibi baski ve agrim vardi insallah gelmez kirmizilar da bebis haberi aliriz
ıyıyım canım bnım siz nasılsınız bebısler nasıl
Ben de iyiyim bebegim de iyi sayilir kuzum.Hep duygu ile sen aklima geliyorsunuz .Topigi de baya aradim bulamadim :)ıyıyım canım bnım siz nasılsınız bebısler nasıl