Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba cnm benide ekler misin listeye bat 25 temmuz :)

Ben de yavas yavas toparlaniyorum. Bebis sarilik olmuştu cok kilo vermişti onla ugrasiyorduk gecti cok sukur canim .Calisiyor musun yoksa tatilde misin?
calısıyorum canım onumuzdeki hafta cumartesi cıkıyorum ınsAllah ızne 15gun bıde bı hafta bayram ıste toplam 20gün
cok gecmıs olsn canım cogu bebekte oluyor sarılık hıc uzulme hemencecık toparlanır Allahın ıznıyle

Guguuu nasilsin kuzum ?
kronikuykucu nasilsin canim ,yaptın mi tatilini?
ıyıyım canım ıyı olmaya calısıyorum ck sukur sız nasılsınız bebısler ne alemde
tatılımı yaptım ck sukur canım
ankarada iyi bi dr a gttım
malesef bu zamana kadar bu testler yapılmamıstı bana amh falan detaylı ultrasonla baktı dr yumurta rezervim azmıs amh 0.95cıktı asılama onerdi, ama once rahım fılmı cektırmem gerekıyormus daha fazla bekleme ddı
ankarada kalamıyacagm ıcn memleketımde ıyı bı dr buldk ıns yaptırcaz eylul sonu canım

Ilk basta her seyi detayli yapan bir dr a denk gelsek keske .maalesef biz de dogru doktoru cok sonra bulmuştuk .Insallah bundan sonrasi guzel olur senin icin .Derdi bilip derman aramak daha kolay sebepsize gore .Yengemde de rezerv dusuk .Ben onun icin arastirmistim .Hurma poleni iyi geliyormuş canim aklinda olsun .Ben de bebekle ugrasiyorum. Oglen 12 de uyandi uyumuyor .O agladikca ben de agliyorum .

canım bnım dger hormon degerlerim ck ıyı onları tetıkleyebılıyor bıtkısel seyler korkuyorum onları da bozar bıse daha ck ugrasırım dıye tatlm
oy mınnos aglıyomu masAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…