Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Guguuu Guguuu Afilim92 Afilim92
canlarım sıze özel mesajla ulasmak istedim ama ulasamadım hatta keske telefonları olsaydı watsapp grubu kurardm dıye dusundm
nasılsınız ne var ne yok
ben çeşitli tahlıller yaptırdım ankarada yumurta rezervım yasıma gore az cıktı detayları gecıyorum
pazartesi gunu asılama yaptırdım sızle paylasmak istedim dualarınıza talibim

canlarım sıze özel mesajla ulasmak istedim ama ulasamadım hatta keske telefonları olsaydı watsapp grubu kurardm dıye dusundm
nasılsınız ne var ne yok
ben çeşitli tahlıller yaptırdım ankarada yumurta rezervım yasıma gore az cıktı detayları gecıyorum
Kuzummm kac gundur hep aklimdasin valla gireyim yazayim dedim dedim firsat bulamadim unuttum hakkinizda hayirlisi olsun artik herseyin caresi var bi gun bize ben hamileyimmm dedigin gunler gelicek insallahh allahim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn:dua:

Kuzummm kac gundur hep aklimdasin valla gireyim yazayim dedim dedim firsat bulamadim unuttum hakkinizda hayirlisi olsun artik herseyin caresi var bi gun bize ben hamileyimmm dedigin gunler gelicek insallahh allahim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn:dua:
ınsAllah canım arkadasımmm ben de sıze teyzelik mujdesi vermek ıstıyorummm

nasılsınız ne var ne yok
Canim bildirim gözümden kacmis.Aklima geldiniz bir bakayim dedim oyle gördüm.
Canim yumurta sayi ve kalitesi icin ari sutunu arastir .Insallah sifa olur.

X