Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 1 temmuz pazardı ama Bugun 3 ü henüz Regl olmadım. Ctesi test yapmıştım battan 1 gun önce , negatifti. Sizce bu mevsimsel bi adet gecikmesi midir yoksa

İnsallah gebeliktir diye dualar ediyorum 1bucuk senedir bekliyorum. İnsallah hayırlısıyla gebeliktir ama sizce ?

Sukur biraz rahatsizim .Bugun doktora gitcem canim sen nasilsin ?
Sukur kuzum .Amin .Dua ederim insallah Rabbim sana da tattirsin bu essiz duyguyu.

kronikuykucu Afilim92 iyiyiz çok şükür kızlar büyüyoruz yavaş yavaş 3 aylık oluyoruz çok şükür.. ağrıların mi var afilim kasilmalarin mi var
Canim oturup yatamiyorum kemiklerim batiyor .O yuzden dr dayanamadigim noktada cagirdi digum icin dua ediyorum biraz daha dursun agrilarim hafiflesin diye.Masallah ya zaman ne de cabuk geciyor.

Canim oturup yatamiyorum kemiklerim batiyor .O yuzden dr dayanamadigim noktada cagirdi digum icin dua ediyorum biraz daha dursun agrilarim hafiflesin diye.Masallah ya zaman ne de cabuk geciyor.
Aynen canim bir bakmissin senin de bebisin kucaginda kirki cikti asisi gazi sancisi derken zamanin nasil gectigini anlamiyosun sag salim gelsin insallah kuzu

Ayy evet insallah
Ay arkadasim tuylerim diken diken oldu nedense yasadiklarim dogumum aklima geldi galiba duygulandim❤Cok guzel gecsin dogumun insallah butun duygularin karismistir endise mutluluk hüzün korku.. Ama bebisinle tek vucutta ki son saatleriniz annesi tadini cikar

Evet cok değişik bir ruh halindeyim .Hem icimde kelebekler ucuyor hem de stres var .Yeme icme 10da son .Maden suyumu iciyorum son olarak .Oyhh

Evet cok değişik bir ruh halindeyim .Hem icimde kelebekler ucuyor hem de stres var .Yeme icme 10da son .Maden suyumu iciyorum son olarak .Oyhh
Afiyet olsun Hersey guzel olucak merak etme dogumda gogsune yatirdiklarinda yeniden dogucaksin sende dogum seklin nasil olucak canim epidural mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…