- 1 Ekim 2013
- 8.456
- 20.486
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #10.181
aminnn canımm Allah razı olsunnInaallah kuzum Rabbim sana da nasip etsin .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn canımm Allah razı olsunnInaallah kuzum Rabbim sana da nasip etsin .
Canım aydindayiz biz ama bugün inanılmaz sıcak burası da artık serin günler geride kaldı sanırım... magnezyum kullnlaniyor musun kuzumAmin insallah kuzum dua et .Yaa serin serin mi burasi yaniyor .Neredeydiniz ki?
aminnn canımm Allah razı olsunn
günaydın canım benım nasıl olım ıyıyım kosturmaca yıne bir adet beklemece bir hafta var,
Sukur biraz rahatsizim .Bugun doktora gitcem canim sen nasilsin ?
Sukur kuzum .Amin .Dua ederim insallah Rabbim sana da tattirsin bu essiz duyguyu.günaydın canım benım nasıl olım ıyıyım kosturmaca yıne bir adet beklemece bir hafta var,
sen nasılsın kuzum bebiş nası
Afilim92 canımm sen nasılsın dogumun temmuzda sanırım dogumda beni unutma dualarında lutfennm hayırlısıyla bi avazda Allah nasıp etsın
Canim oturup yatamiyorum kemiklerim batiyor .O yuzden dr dayanamadigim noktada cagirdi digum icin dua ediyorum biraz daha dursun agrilarim hafiflesin diye.Masallah ya zaman ne de cabuk geciyor.kronikuykucu Afilim92 iyiyiz çok şükür kızlar büyüyoruz yavaş yavaş 3 aylık oluyoruz çok şükür.. ağrıların mi var afilim kasilmalarin mi var
Aynen canim bir bakmissin senin de bebisin kucaginda kirki cikti asisi gazi sancisi derken zamanin nasil gectigini anlamiyosun sag salim gelsin insallah kuzuCanim oturup yatamiyorum kemiklerim batiyor .O yuzden dr dayanamadigim noktada cagirdi digum icin dua ediyorum biraz daha dursun agrilarim hafiflesin diye.Masallah ya zaman ne de cabuk geciyor.
Insallah kuzum .Opuyorum sizi .Aynen canim bir bakmissin senin de bebisin kucaginda kirki cikti asisi gazi sancisi derken zamanin nasil gectigini anlamiyosun sag salim gelsin insallah kuzu
Ayy evet insallahAfilim92 canimm bugun doguma mi giriyosun kavusuyo musunuz sonunda oglusunla❤
Ay arkadasim tuylerim diken diken oldu nedense yasadiklarim dogumum aklima geldi galiba duygulandim❤Cok guzel gecsin dogumun insallah butun duygularin karismistir endise mutluluk hüzün korku.. Ama bebisinle tek vucutta ki son saatleriniz annesi tadini cikarAyy evet insallah
Evet cok değişik bir ruh halindeyim .Hem icimde kelebekler ucuyor hem de stres var .Yeme icme 10da son .Maden suyumu iciyorum son olarak .OyhhAy arkadasim tuylerim diken diken oldu nedense yasadiklarim dogumum aklima geldi galiba duygulandim❤Cok guzel gecsin dogumun insallah butun duygularin karismistir endise mutluluk hüzün korku bebisinle tek vucutta ki son saatleriniz annesi tadini cikar
Afiyet olsun Hersey guzel olucak merak etme dogumda gogsune yatirdiklarinda yeniden dogucaksin sende dogum seklin nasil olucak canim epidural miEvet cok değişik bir ruh halindeyim .Hem icimde kelebekler ucuyor hem de stres var .Yeme icme 10da son .Maden suyumu iciyorum son olarak .Oyhh
Spinal sezeryan canim .Dua et 4 5 gibi gircem .Afiyet olsun Hersey guzel olucak merak etme dogumda gogsune yatirdiklarinda yeniden dogucaksin sende dogum seklin nasil olucak canim epidural mi
Oyyy saglicakla gelsin kuzu kendini iyi hissettiginde toparlandiginda bize de guzel haberlerinle gel emi merak ederim simdiSpinal sezeryan canim .Dua et 4 5 gibi gircem .
kronikuykucu girerken sana da dua edecegim aklimdasin
Tamam insallah canim .Oyyy saglicakla gelsin kuzu kendini iyi hissettiginde toparlandiginda bize de guzel haberlerinle gel emi merak ederim simdi