- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.766
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.701
Hayırlı olsun cnm bizlere de dua et lütfenkızlaaarrrr iş güç hamilelik çok zamandır giremedim
kusura bakmayın lütfen
yeni hamişler var sanırım
tebrik ediyorummmmm
son batları güncel olarak yazmanızı rica ediyoruz birde hamişleri ben bakacam ama gözümden kaça varsa söyleyin lütfenn
bu arada topic annenizin oğlu oluyorrrrr.bellioldu
Bizlere dua et lütfen beklemedeyizMerhaba arkadaslar neler var neler yok ne zamandir cok sessiz burasi hersey yolundadir insallah..
iyi olmaya calisiyorum canim benim sen nasilsin kistim adetim oldugumdan beri baya baya sizliyo artik ayagma vuruyo.dr mr cekin ddi tam yeri icin.ondada epey korktum hareket ediyomus cekilemedi bi turlu cikardilar.yarin bide ozele gtcem ins mr icin bakim orda cekinebilecekmiyim Allahim kimseyi dusurmesin yakronikuykucu napıyorsun nasilsin
ah canim kim kaldiki burda benim hala bebisim yok bu 7.ay arkadasimla konusuruoruzda ilk istedgmde olsaymis dusunsene 2 ay kalmisti.olsun Rabbimin bi bildigi vardir her sey de bi hayir varMerhaba arkadaslar neler var neler yok ne zamandir cok sessiz burasi hersey yolundadir insallah..
Aynen cnm bakalım 2018 de neler olacakah canim kim kaldiki burda benim hala bebisim yok bu 7.ay arkadasimla konusuruoruzda ilk istedgmde olsaymis dusunsene 2 ay kalmisti.olsun Rabbimin bi bildigi vardir her sey de bi hayir var
Bulantilarla basim dertte bu aralar kuzum sen nasilsin?Merhaba arkadaslar neler var neler yok ne zamandir cok sessiz burasi hersey yolundadir insallah..
Ayyu acil sifalar diliyorum canim benimiyi olmaya calisiyorum canim benim sen nasilsin kistim adetim oldugumdan beri baya baya sizliyo artik ayagma vuruyo.dr mr cekin ddi tam yeri icin.ondada epey korktum hareket ediyomus cekilemedi bi turlu cikardilar.yarin bide ozele gtcem ins mr icin bakim orda cekinebilecekmiyim Allahim kimseyi dusurmesin ya
Allah size de nasip etsin ben cok zor hamile kaldim hep dua ettim tavsiyem dua topigindeki zikirleri bol bol okumanizBizlere dua et lütfen beklemedeyiz
Oyle canim ondan gelen herseye boynumuz kildan ince hayirlisiyla Rabbim yeni yilda en guzel hediyeyi nasip etsin insallahah canim kim kaldiki burda benim hala bebisim yok bu 7.ay arkadasimla konusuruoruzda ilk istedgmde olsaymis dusunsene 2 ay kalmisti.olsun Rabbimin bi bildigi vardir her sey de bi hayir var
Bulantilarla basim dertte bu aralar kuzum sen nasilsin?
Cok sukur iyiyim canim bir yaramazlik yok tetanoz asilarini bitirdik dun biraz agriliyim. Bulantilarim 12 haftalik oluncaya kadar devam etmisti simdi cok rahatim insallah hemen gecer senin de cok zor hele sabahlari
Yaptir canim bir an once herseyini takip ediyorlar iki doz oldum. 17 haftalikken ilk doz 21 haftalikken ikinci doz oldu ocakta da seker yuklemesi varInsallah canim ben de gidip kayıt yaptircam fırsatım olursa kac asi oldun
Hayirli olsun :) kimi duyduysam oglu oluyor.Kizlar bizde ogrendik ciniyeti oglusumz olucakmis:)
:) evt cnm sanirm bu sene erkek senesi darisi basina insallh :)Hayirli olsun :) kimi duyduysam oglu oluyor.
hayirli ugurlu olsn canim masAllahKizlar bizde ogrendik ciniyeti oglusumz olucakmis:)
hayirli ugurlu olsn canim masAllah
aminn canim insAllahhSagol canm bnm Rabbim en kisa zamnda sizlerede nasip etsin❤