Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydin canim regl oldm bugun.. 28inde mr cekincem hayirlisi bakalm esim ve kardesim hep ins bu ay hamis olacgimi soyluyo ocak ayi icin.umarim tahmin ve dualari cikar..
mr adetimin 9.gunune denk geliyo.sonraki iliskilerde insAllah radyasyon etkisi olmaz amaan olduda radyasyonu kaldi
sen nasilsn canim
İnsallah umutlar dualar gercek olur canim adetin 9.gununde daha bebis yerlesmemis olur herhalde kuzum merak etme etkilenmez ne icin mr cekinceksin

kızlaaarrrr iş güç hamilelik çok zamandır giremedim
kusura bakmayın lütfen :KK43:
yeni hamişler var sanırım
tebrik ediyorummmmm
son batları güncel olarak yazmanızı rica ediyoruz birde hamişleri ben bakacam ama gözümden kaça varsa söyleyin lütfenn
bu arada topic annenizin oğlu oluyorrrrr.bellioldu

Hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin pasa :KK66:
kızlaaarrrr iş güç hamilelik çok zamandır giremedim
kusura bakmayın lütfen :KK43:
yeni hamişler var sanırım
tebrik ediyorummmmm
son batları güncel olarak yazmanızı rica ediyoruz birde hamişleri ben bakacam ama gözümden kaça varsa söyleyin lütfenn
bu arada topic annenizin oğlu oluyorrrrr.bellioldu

merhaba kizlarrr
herkeslerin bebisleri var ben hala burdayim:halay:
canim 110 besmele yazmayi tarif etmistimiz ya ona netten baktim dogum yapana kadar ustunde olacak yaziyo ihmal ederim unuturum diye yapmasammi acaba diyorum ne dersiniz Afilim92 Afilim92 Mina_1414 Mina_1414 canim sana msj attim haber alamadm

merhaba kizlarrr
herkeslerin bebisleri var ben hala burdayim:halay:
canim 110 besmele yazmayi tarif etmistimiz ya ona netten baktim dogum yapana kadar ustunde olacak yaziyo ihmal ederim unuturum diye yapmasammi acaba diyorum ne dersiniz Afilim92 Afilim92 Mina_1414 Mina_1414 canim sana msj attim haber alamadm
Ustumde tasimam cok zor yatagimin bas ucunda duruyor

X