- 1 Ekim 2013
- 8.457
- 20.492
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.741
ay canim benim yaa insAllah icine dogmustur bu ay kac kisi birden ruyasinda gormus beni hamile Allahim hayirlara cikarsin bende seni cok merak ettim hep baktim ama girmemistin.hatta keske numarasi falan olsaydi dedim. bu ay dr a gittim ya catlamis yumurtan dedi onceden de catlamis vakti gecmis olabilir dedi mr a da gircm diye iliski olmamisti sadece dr a gittigim gun belki bugun catlamistir diye iliski oldu bide ertesi sabah.tek iliskiyle pek zannetmiyorum ama bakalim ya nasip canim bnim. InsAllah iyi haberleri aliriz.ozletme kendini cok isin de hayirli ugurlu olsn canimcmkronikuykucu ben bu ay tedavi gormedim canim gecen ay 4 yumurtayla klomenle hepsi ayni anda catladi ve bebis olmadi bende ise girdim aylardir bebek sevdasina erteledim artik yeter dedim 32 yasindayim daha allah vercekse verir zaten ama daha cok girip seni takip etcem melegim seni ilk baktigimda hamile sin sandim belki allah ole gormemis istedi bilemiycem ama kalbimden gecen insallah en kisa zamanda allah bana seninde sevincini yasatsin melegim
Ben cok hastayim canim iyilesmeye cabaliyorum .Oksurukten kanamam filan oldu .Sen nasilsin bebis nasil .
Aa cok gecmis olsun canim Allah sifa versin... Dikkat et kendineBen cok hastayim canim iyilesmeye cabaliyorum .Oksurukten kanamam filan oldu .Sen nasilsin bebis nasil .
Sagol canim .Alisverise basladin mi bebeklerimiz ve cicileri topigine konu actim .Aldiklarini oraya ekleyip ordakileri takip edebilirsinAa cok gecmis olsun canim Allah sifa versin... Dikkat et kendineİyiyiz cok sukur
Bebeğini mi kaybettin canim bu topige 2 3 kisiden baska ugrayan yokHamile olarak gözüküyorum hala en basta
Evet ağustosta düşük yaptım en baslarda ben varım hamile olarakBebeğini mi kaybettin canim bu topige 2 3 kisiden baska ugrayan yok
Allah yeniden nasip etsin insallahEvet ağustosta düşük yaptım en baslarda ben varım hamile olarak
Amin hayırlısı ise inşallah canım gelecekse saglıklı olacaksa gelsin bir an önce inşallah .Allah yeniden nasip etsin insallah
Üzülme canım benimde ilk gebelik düşükle sonuçlanmıştı. Hemde ikizdi. Sonra yine hamile kaldım çok şükür bin şükür bu zamana geldik.Evet ağustosta düşük yaptım en baslarda ben varım hamile olarak
Geçmiş olsun canım. Topiğini bugün gördüm ve sevindim seni görünce. Burda az yazışıp dertleşmedik bebekler olana kadarSagol canim .Alisverise basladin mi bebeklerimiz ve cicileri topigine konu actim .Aldiklarini oraya ekleyip ordakileri takip edebilirsin
Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah . Hayırlısı degilmiş .kaç ay sonra tekrar hamile kaldın pekiÜzülme canım benimde ilk gebelik düşükle sonuçlanmıştı. Hemde ikizdi. Sonra yine hamile kaldım çok şükür bin şükür bu zamana geldik.
3 ay sonra canım vücudun dinlenmesi muhabbeti vs.Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah . Hayırlısı degilmiş .kaç ay sonra tekrar hamile kaldın peki
Basladik kuzum Allah kullanmayi giydirmeyi nasip etsin insallah bakiyorum hemen topigeSagol canim .Alisverise basladin mi bebeklerimiz ve cicileri topigine konu actim .Aldiklarini oraya ekleyip ordakileri takip edebilirsin
Rabbim yeniden bebis nasip etsin canim umudunu yitirme insallah en kisa zamanda tekrar guzel haberler verirsin bizeHamile olarak gözüküyorum hala en basta
Amin inşallah allahın izniyle benim bebiş nzlı olacak o kesinRabbim yeniden bebis nasip etsin canim umudunu yitirme insallah en kisa zamanda tekrar guzel haberler verirsin bize
Sagol canim .Hamile kalinca siz gittiniz uğramaz oldunuz hamile olmayanlardan kronik ve ben kaldik.Duygu hep burdaydi .Size de hak verdik o heyecanla insan baska topiklere kayıyor. Ama benim hala merak ettigim kisiler var mesela burda başta konu sahibi olmak uzere :)Geçmiş olsun canım. Topiğini bugün gördüm ve sevindim seni görünce. Burda az yazışıp dertleşmedik bebekler olana kadar
Etiketleyim ya da buraya link atayimAfilim92 beni etiketler misin canim bulamadim
İyi misin
Sagol canim ilacsiz sürünüyoruz iste .Hadi insallah ne gibi belirtilerin var bakimiyiyim canimm sen nasilsin bata son 1 hafta bekliyorum bakalm yine hamile gibi hissediyorum ama hayirlisi Allahtan, sen nasilsin canim nasi gidiyo hamilelik
Afilim92 gecmis olsn canim uzun surdu gribin ya