Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aminn canim insAllahh
Merhaba canimm kronikcim naptin mr.i be yazmiyorum ama takipe devam ediyorum bizde deniyoruz hala ama hani nasilsa olmuyor gibisinden rahat hayatimizi yasiyoruz bende gecen gun baya icerledim ilk bat haziran ile baslamistik olsaydi cok az bir zamanimiz kalmisti kismet napalim canim calismalara gerekiyor ise tedavilere devam ikimiz kaldik sana dua edicem bu gece rabbim daha fazla aratmadan bir saglikli hayirli evlat nasip etsinnn :dua: :KK200:

Merhaba canimm kronikcim naptin mr.i be yazmiyorum ama takipe devam ediyorum bizde deniyoruz hala ama hani nasilsa olmuyor gibisinden rahat hayatimizi yasiyoruz bende gecen gun baya icerledim ilk bat haziran ile baslamistik olsaydi cok az bir zamanimiz kalmisti kismet napalim canim calismalara gerekiyor ise tedavilere devam ikimiz kaldik sana dua edicem bu gece rabbim daha fazla aratmadan bir saglikli hayirli evlat nasip etsinnn :dua: :KK200:
ah canim benim Allah razi olsun evet bu 7.ay Rabbim aratmasin vardir bi bildigi.Olanda bir hayir olmayanda bin hayir varmis bekliyoruz bakalm insAllah.. mr i cektirdim canim devlette cekinemedim cok bunaldm hareket ediyosun diye uyardilar falan en sonunda cikardilar goruntu alamiyoruz diye.kizdm hatta biraz. ozele gittim korktgumu falan anlattim saolsn cok yardimci oldular tersten grdim daha az bunaldm canim.yarin aksam alcam sonucumu insAllah ama bu ay cok agri yapti doktor aldirman gerek dicek gibime geliyor bakalm hayirlisi.cok opuyorum seni Allahim ikimize de cumle muslumana da nasip etsin insAllah

ah canim benim Allah razi olsun evet bu 7.ay Rabbim aratmasin vardir bi bildigi.Olanda bir hayir olmayanda bin hayir varmis bekliyoruz bakalm insAllah.. mr i cektirdim canim devlette cekinemedim cok bunaldm hareket ediyosun diye uyardilar falan en sonunda cikardilar goruntu alamiyoruz diye.kizdm hatta biraz. ozele gittim korktgumu falan anlattim saolsn cok yardimci oldular tersten grdim daha az bunaldm canim.yarin aksam alcam sonucumu insAllah ama bu ay cok agri yapti doktor aldirman gerek dicek gibime geliyor bakalm hayirlisi.cok opuyorum seni Allahim ikimize de cumle muslumana da nasip etsin insAllah
Hic korkma icini ferah tut bazen bazi engelleri asmak gerekiyor mus bende bunu bu sefer ki gebelik istegimde ust uste cikan olumsuzluklardan ogrendim hepiniz sahitsiniz 2 kere canser suphesiyle merhabalastim ve yolladm Allahimin izni ile sende icini cook ferah tut canim benim olucak ben inaniyorum tek engel kistin olsun
çok sukur Rabbime ki ölumden baska her derdin dermani var.
Takibe devam edicem canim bende seni cok opuyorum iyi geceler canim benim . Mucizene kavusacagin gun yakindir hissediyorum.:KK200:

Hic korkma icini ferah tut bazen bazi engelleri asmak gerekiyor mus bende bunu bu sefer ki gebelik istegimde ust uste cikan olumsuzluklardan ogrendim hepiniz sahitsiniz 2 kere canser suphesiyle merhabalastim ve yolladm Allahimin izni ile sende icini cook ferah tut canim benim olucak ben inaniyorum tek engel kistin olsun
çok sukur Rabbime ki ölumden baska her derdin dermani var.
Takibe devam edicem canim bende seni cok opuyorum iyi geceler canim benim . Mucizene kavusacagin gun yakindir hissediyorum.:KK200:
doktora kalsa 3 farkli doktora gttim gebeligi etkilemez bu kist dediler ama yine de icim rahat durmuyo bide mr a baksin bakalm ne dicek. bu hafta yumurtalma haftam Rabbimden hayirlisi.. iyi geceler canimm

kizlar eger hala topigi takip edeniniz varsa duaniza talibim mr sonucum henuz cikmadi yarin yada persembe cikicak.bugun gtmisken yumurtlamama ne kadar var diye baktirim dedim normalde hep 16.sinda catlar.bugun 14.gunum.doktor suan yumurtan yok 3ihtimal var ddi ya yumurtlamadm yada yumurtlama bugune kadar oldu bitti yada yeni catladi.
mr cektircem diye bugune kadar iliski olmadi belki yeni catlamstir diye bi umut iliski oldu bugun Rabbimden hayirlisi.belkide gec kaldik.. duaniza beni de alin eger yeni catladiysa bugun yarin oldu oldu yoksa umutlar diger aylara..

kizlar eger hala topigi takip edeniniz varsa duaniza talibim mr sonucum henuz cikmadi yarin yada persembe cikicak.bugun gtmisken yumurtlamama ne kadar var diye baktirim dedim normalde hep 16.sinda catlar.bugun 14.gunum.doktor suan yumurtan yok 3ihtimal var ddi ya yumurtlamadm yada yumurtlama bugune kadar oldu bitti yada yeni catladi.
mr cektircem diye bugune kadar iliski olmadi belki yeni catlamstir diye bi umut iliski oldu bugun Rabbimden hayirlisi.belkide gec kaldik.. duaniza beni de alin eger yeni catladiysa bugun yarin oldu oldu yoksa umutlar diger aylara..
Allahim hayirli sonuclari nasip etsin canim

iyiyim canim nolsun mr in sonucu cikti cok sukur baska farkli kotu bi durum yok.sol yumurtaligmda kist basit zararszmis.farkli bi dr rahminde diyince korkmstm.dr ameliyat gerekli degil sezeryan olursan alinir istersen dedi.
bebisi de mr a gricem diye denememistk dr a gttigmzde yumurta yok ya bugun catladi yada catlama oldu bitti onceden ddi.o gun denedik Allahtan hayirlisi bakalm sen nasilsin

iyiyim canim nolsun mr in sonucu cikti cok sukur baska farkli kotu bi durum yok.sol yumurtaligmda kist basit zararszmis.farkli bi dr rahminde diyince korkmstm.dr ameliyat gerekli degil sezeryan olursan alinir istersen dedi.
bebisi de mr a gricem diye denememistk dr a gttigmzde yumurta yok ya bugun catladi yada catlama oldu bitti onceden ddi.o gun denedik Allahtan hayirlisi bakalm sen nasilsin
Artik bu kisti takmayi birak stres yapma ve de rahatına bak akisina birak insallah olcak .Ben de yeni geldim okuldan yatisa geçtim

Kronikcim sevindim cok şükür iyi cıkmış bak gördün mü artık kafana takma ve güzel haberler ver bize❤

Mina_1414 Mina_1414 canimm senin adet gunun 22 aralikti naptin gelen giden varmi insAllah vardir bebis yaa:KK200:
Aman allahim melegim sen hamilesin cok suku bin sukur rabbim korusun sizi allahim nasil sevindim hic kiskanclik bile hissetmedim cok sukur bak gordunmu sabir edince oluyormus ben adet oldum kuzum yeni ay yeni umut ise girdim ondan giremedim buraya kafam dagilsin azcik valla kocayi bile gormuyor gozum ama buraya girince gordugum en guzel seydi senin hamile olman simdi 1 arkadasim kaldi artik ona dua edicem o da hamile kalirsa super allahin izniyle

merhaba kizlarrr
herkeslerin bebisleri var ben hala burdayim:halay:
canim 110 besmele yazmayi tarif etmistimiz ya ona netten baktim dogum yapana kadar ustunde olacak yaziyo ihmal ederim unuturum diye yapmasammi acaba diyorum ne dersiniz Afilim92 Afilim92 Mina_1414 Mina_1414 canim sana msj attim haber alamadm
Ama yaaaa offff hamile olan kahve kokulu olan arkadasimizmis onu biliyordum zaten bebisli diye ben sen hamile kaldin sandim kuzum ondan cok sevindim ama sevincim uzun surmefi mekegim ya kiz belkide allah ole gosterdi insallah benden once hamile kalirsin bu isler sirayla lluyorsa sirami sana versin allah insallah bana hamileyim diye yazmayi nadip etsin sana

kronikuykucu kronikuykucu ben bu ay tedavi gormedim canim gecen ay 4 yumurtayla klomenle hepsi ayni anda catladi ve bebis olmadi bende ise girdim aylardir bebek sevdasina erteledim artik yeter dedim 32 yasindayim daha allah vercekse verir zaten ama daha cok girip seni takip etcem melegim seni ilk baktigimda hamile sin sandim belki allah ole gormemis istedi bilemiycem ama kalbimden gecen insallah en kisa zamanda allah bana seninde sevincini yasatsin melegim

X